Teşvik Gurup Bölgeleri: Yeni oyuncularım Gurup Bölgelerinde zorlanacağı açık ve net ortada.
Yapılması gereken (Düşündüklerim): :arrow:
- 1) Sığınak ve Miğrat Gurup Bölgelerinde şans faktörleri artırılmalı.(Yağma artırıcıları sebebi ile olmaya bilir )
- 2)Her şey aynı kalıp sadece Sığınak ve Miğrat Gurup Bölgeleri için Madalya sistemi getirile bilinir.
Tıpkı Amplifikatör elması görevindeki gibi belli miktarda madalyayı getirip her seferinde ödül olarak atıyorum bölgede 3 parça eşya varsa her seferinde bunlardan birini verebilir.(Verdiğini tekrar vermeyecek bir şekilde)
Bu olay bence oyuna zarardan çok fayda getirir.Sığınak ve Miğrat bölgesindeki eşyalar üretilemediğinden eski oyuncularda pek bir olumsuz etkisi olmaz.
- 3)Bu da yönetimin yapabileceği bir şey.
Gurup Bölgelerine Girmek için her sınıf şaheser eşya üretir.(Ejder asa,Ashab-ı Kehf vb.)
Bu tür silahları üretmeye teşvik amaçlı olarak her hesabın ilk silah yükseltmesi %50 indirimli olabilir.
Oyun piyasasını oyuncular kontrol ediyor,materyallerin günden güne fiyat olarak azaldığı ortada bu da teşviki artıracaktır.
- 4)Bu düşüncemde aynı şekilde yönetim ile ilgili saçma gelebilir saygı duyarım.
Hol bölgesindeki akrep ve örümceklerden çıkan materyallerin şans faktörleri artırıla bilinir.
Eski ve yeni oyuncuların para kazanmasını artırmakla beraber piyasada düşecektir.
Bu olay m1 üretimini kızıştıracaktır ayrıca savaşçılar için taş kanat balta zırh gibi eşyaları üretmek kolaylaşacaktır.
Bu olay emek verenlere ters düşe bilir ama her kestiğinden bir şey çıksın demiyorum teşvik edecek kadar olsun yeter.
Bu olaylardan sonra bence yeni oyuncumuz oyuna ısınacaktır.
Her zaman sorunlar olmuştur ve bunları çözmek için düşünmemiz gerekir.
Ben düşündüm ve aklıma gelenleri buraya yazmak istedim.