İkv severler bir bakabilirse sevinirim
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
İkv severler bir bakabilirse sevinirim
Selamun Aleyküm arkadaşlar öncelikle ben 2008-2010 yılları arasında ikv oynamıstım.Bir ara sonra bıraktım 2011 de başladım 2012 ye kadar oynadım.Oyunda güzel anılarım geçti.Ne kadar çoğu kişiye göre grafikleri kötü gelsede oyun beni çok etkilemişti ve hayatımda oynadığım en iyi oyun diyebilirim(Sayısız online mmorpg,mmofps oyunlar oynadım).Şuan oyunda hesabım yok ama tek başıma veya kendı grubumla başlamak istiyorum.Acaba ikv hala oynanırmı, eski ortamlar var mı,en dolu server hangisi ve online sayısı genelde kaç oluyor bana bunlar ile kısa bilgiler verirseniz sevinirim arkadaşlar başlamak istiyorum aslında bu sevdiğim oyuna.Teşekkürler 
Re: İkv severler bir bakabilirse sevinirim
Eskileri seviyorsan başlama kardeşim.Eskiden kalma arkadaşların yoksa bu oyun oynanmaz herkesin tılsım derdine düştügü bi oyun olmuş eskisi gibi yardımlaşmalar yok başlamaman senin için en hayırlısı olacaktır 
xTURKISHQENCEx xTURKİSHQENCEx
Byfawory

Byfawory

- busecalikk
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Time of Death
Re: İkv severler bir bakabilirse sevinirim
turkishqe yazdı:Eskileri seviyorsan başlama kardeşim.Eskiden kalma arkadaşların yoksa bu oyun oynanmaz herkesin tılsım derdine düştügü bi oyun olmuş eskisi gibi yardımlaşmalar yok başlamaman senin için en hayırlısı olacaktır
ıDUMBLEDOREı
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA