Oyun nereye gidiyor
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Oyun nereye gidiyor
Son dönemlerde oyundaki oyuncu sayısı çok çok az her sunucuda ,hiç bir yenilik yok . Oyuna girdiğimde 5 10 dakika gezinip çıkıyorum sıkılıyor insan artık oyunla ilgilenenler acaba buna nasıl bi çözüm bulacak oyunu monotonluktan nasıl kurtarıcaklar yoksa o kadar verdiğimiz paralar hebamı oldu?
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
- Kptm1234
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: GazapVeBiz
Re: Oyun nereye gidiyor
Bende bir kaç günlük mola verdim oyuna,kitap okuyorum
Onca zaman geçti bir şeyler olacaksa çok büyük olacak eminim.
Olmayacaksa sancak yerlerdedir uğraşmaya gerek yok savaş bitmiş artık :evil:
GB Eşyalarının düşme olasılığı artmadan ne gelirse gelsin oyuncu kaybı olacaktır.
Madalya sistemi önermiştim bir kere sadece Sığınak ve Miğrat Adına herneyse yönetime kalmış ortalık
Kalfa Eminönü
Selamın aleyküm,
Çok doğru. Oyuna bir hevesle giriyorsun, oyunda doğru dürüst sayıda oyuncunun olmadığını görüyorsun canın sıkılarak çıkıyorsun. Ben bu oyunu rahat bir şekilde oynayabilmek için diğer oyunları bıraktım fakat böyle giderse bıraktığıma pişman olacağım gibi gözüküyor. Oyunu diğerlerinden çok seviyorum ama oyuncu sayısının az olduğunu gördükçe oyundan soğuyorum. Bunun acilen güzel bir şekilde çözümlenmesi gerekiyor.
Çok doğru. Oyuna bir hevesle giriyorsun, oyunda doğru dürüst sayıda oyuncunun olmadığını görüyorsun canın sıkılarak çıkıyorsun. Ben bu oyunu rahat bir şekilde oynayabilmek için diğer oyunları bıraktım fakat böyle giderse bıraktığıma pişman olacağım gibi gözüküyor. Oyunu diğerlerinden çok seviyorum ama oyuncu sayısının az olduğunu gördükçe oyundan soğuyorum. Bunun acilen güzel bir şekilde çözümlenmesi gerekiyor.
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
oyun en son kadıköy iskelesine giderken görülmüş
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Developırtlar çaldı