playstore maximum kart sorunu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Saygı Or Sevgi

playstore maximum kart sorunu

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Merhaba . Playstore maximum kart ile alışveriş yaparken hata raporu alıyorum günlerce denedim olmadı. Kredi kartı bakiyesi yeterli ve 3d sistemi de açık müşteri hizmetleri kredi kartimla alışveriş yapabileceğimi söylemekte . Bu konu daha önce acilmissa üzgünüm fakat acil olarak yardıma ihtiyacım var ...
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: playstore maximum kart sorunu

Mesaj gönderen MuratABI »

LinkiNParkK yazdı:Merhaba . Playstore maximum kart ile alışveriş yaparken hata raporu alıyorum günlerce denedim olmadı. Kredi kartı bakiyesi yeterli ve 3d sistemi de açık müşteri hizmetleri kredi kartimla alışveriş yapabileceğimi söylemekte . Bu konu daha önce acilmissa üzgünüm fakat acil olarak yardıma ihtiyacım var ...
Playstore tam tamına oturmuş bir site değil sorununuz büyük ihtimal siteden kaynaklanıyor. TTNet desteğe mail atın diyeceğim ama cevabı erken gelmez. denemeye devam et düzelebilir.
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

MuratABI yazdı:
LinkiNParkK yazdı:Merhaba . Playstore maximum kart ile alışveriş yaparken hata raporu alıyorum günlerce denedim olmadı. Kredi kartı bakiyesi yeterli ve 3d sistemi de açık müşteri hizmetleri kredi kartimla alışveriş yapabileceğimi söylemekte . Bu konu daha önce acilmissa üzgünüm fakat acil olarak yardıma ihtiyacım var ...
Playstore tam tamına oturmuş bir site değil sorununuz büyük ihtimal siteden kaynaklanıyor. TTNet desteğe mail atın diyeceğim ama cevabı erken gelmez. denemeye devam et düzelebilir.
Ya akıl var mantık var ben anlamıyorum ki bu işi nasıl yönetiyorlar yanlış anlama sağol yorum için. Ama madem konuluyor kredi kartı ödeme yöntemi neden sorun alıyorum sürekli yani bu adamlar neden olmadı halde bir şey ekliyor.bizim yöneticilerin bu sorunu iletmeleri gerekiyor derhal.
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
MuratABI
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen MuratABI »

LinkiNParkK yazdı:
MuratABI yazdı:
Ya akıl var mantık var ben anlamıyorum ki bu işi nasıl yönetiyorlar yanlış anlama sağol yorum için. Ama madem konuluyor kredi kartı ödeme yöntemi neden sorun alıyorum sürekli yani bu adamlar neden olmadı halde bir şey ekliyor.bizim yöneticilerin bu sorunu iletmeleri gerekiyor derhal.
Keşke hiç sorun yaşanmasa ama TTNET alt kurumları ile pek ilgilenmiyor. Malasef durum bu.
MuratABİ

IıKörCeRRaHıI

Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü

Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....

Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Aynı sorunu 5 ay çektim benimki de world karttı.Bankamı aradım ve bana site üzerinden engelleme aldığım söylendi düzelteceklerini söylediler 3 güne düzeldi.Aynı durumdur büyük ihtimal saçmalık ama yapacak bişey yok.
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

turkoxHAMSTER yazdı:Aynı sorunu 5 ay çektim benimki de world karttı.Bankamı aradım ve bana site üzerinden engelleme aldığım söylendi düzelteceklerini söylediler 3 güne düzeldi.Aynı durumdur büyük ihtimal saçmalık ama yapacak bişey yok.
2 sefer aradım hiç bir sorun ve engel olmadığını söylediler. Başka sitelerden alışveriş yapabiliyorum sadece playstoreden yapamıyorum .Bu konu üzerine araştırma yapılması gerekiyor...
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW

“Genel Etkileşim” sayfasına dön