Çemberlitaş kutu hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Mezomorto
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Çemberlitaş kutu hk.

Mesaj gönderen Mezomorto »

Selamun Aleyküm (oyunda adamdan sayılmayıp selamım alınmadı hadı hayırlısı burada ne olur acaba...)
Bugün Çt. Kutu almayı düşünüyorum da bir kaç sorum olacak. Ben daha önceden +5 yetenek puanı ve kasa erişim ürününü almıştım. Bu kodlar benim işime yaramayacak. Bunları ne yapabilirim acaba yardımcı olabilir misiniz acaba?
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun? 
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!

EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
sonsigaram
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Çemberlitaş kutu hk.

Mesaj gönderen sonsigaram »

Mezomorto yazdı:Selamun Aleyküm (oyunda adamdan sayılmayıp selamım alınmadı hadı hayırlısı burada ne olur acaba...)
Bugün Çt. Kutu almayı düşünüyorum da bir kaç sorum olacak. Ben daha önceden +5 yetenek puanı ve kasa erişim ürününü almıştım. Bu kodlar benim işime yaramayacak. Bunları ne yapabilirim acaba yardımcı olabilir misiniz acaba?
aleyküm selam hocam takma sen bu oyundakileri herkes menfaatçi çıkarcı +5 ve kasaya gelincede başka çarına yüklersin o da olmaz diyorsan okutursun
Sonciqaram'la alakam yoktur!Bilginize!
Kullanıcı avatarı
Mezomorto
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Mezomorto »

sonsigaram yazdı:
Mezomorto yazdı:Selamun Aleyküm (oyunda adamdan sayılmayıp selamım alınmadı hadı hayırlısı burada ne olur acaba...)
aleyküm selam hocam takma sen bu oyundakileri herkes menfaatçi çıkarcı +5 ve kasaya gelincede başka çarına yüklersin o da olmaz diyorsan okutursun
Aynen kardeşim haklısın. Çoğu kişi dediğin gibi. Ama çok iyileri de var :!:
. Bide Başka karakterime yükleyeceğimi sanmıyorum. İkinci seçenek daha cazip geldi :mrgreen:. İlk olarak şifamı fullemek istiyorum ki sadece fundi yüzük var şaheser olarak :). Allahtan bazı abilerimiz var bugün x'e götürecek bi aksilik olmaz ise :)
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun? 
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!

EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Aleyküm selam,

Arkadaşın da dediği gibi başka karakterlerine yüklemek için saklayabilirsin. Bugün ihtiyaç duymuyorsundur ama yarın bir gün inan çok ararsın, başıma gelen bir husus. Satmanı da önermem niçin dersen çok düşük bir meblağdan satarsın gün gelir lazım olduğunda da zor bulursun. Gene de kendi kanaatine kalmış bir şey. :) GBMX'te bol şanslar, iyi forumlar. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

e-pin satmanın yeni yolları mı bunlar. :)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....

“Genel Etkileşim” sayfasına dön