Selamun Aleyküm (oyunda adamdan sayılmayıp selamım alınmadı hadı hayırlısı burada ne olur acaba...)
Bugün Çt. Kutu almayı düşünüyorum da bir kaç sorum olacak. Ben daha önceden +5 yetenek puanı ve kasa erişim ürününü almıştım. Bu kodlar benim işime yaramayacak. Bunları ne yapabilirim acaba yardımcı olabilir misiniz acaba?
Çemberlitaş kutu hk.
Çemberlitaş kutu hk.
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
Asla emin olamazsın...
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
-
sonsigaram
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çemberlitaş kutu hk.
aleyküm selam hocam takma sen bu oyundakileri herkes menfaatçi çıkarcı +5 ve kasaya gelincede başka çarına yüklersin o da olmaz diyorsan okutursunMezomorto yazdı:Selamun Aleyküm (oyunda adamdan sayılmayıp selamım alınmadı hadı hayırlısı burada ne olur acaba...)
Bugün Çt. Kutu almayı düşünüyorum da bir kaç sorum olacak. Ben daha önceden +5 yetenek puanı ve kasa erişim ürününü almıştım. Bu kodlar benim işime yaramayacak. Bunları ne yapabilirim acaba yardımcı olabilir misiniz acaba?
Sonciqaram'la alakam yoktur!Bilginize!
Aynen kardeşim haklısın. Çoğu kişi dediğin gibi. Ama çok iyileri de var :!:sonsigaram yazdı:aleyküm selam hocam takma sen bu oyundakileri herkes menfaatçi çıkarcı +5 ve kasaya gelincede başka çarına yüklersin o da olmaz diyorsan okutursunMezomorto yazdı:Selamun Aleyküm (oyunda adamdan sayılmayıp selamım alınmadı hadı hayırlısı burada ne olur acaba...)
. Bide Başka karakterime yükleyeceğimi sanmıyorum. İkinci seçenek daha cazip geldi :mrgreen:. İlk olarak şifamı fullemek istiyorum ki sadece fundi yüzük var şaheser olarak
Nefer!
Asla emin olamazsın...
Asla emin olamazsın...
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Aleyküm selam,
Arkadaşın da dediği gibi başka karakterlerine yüklemek için saklayabilirsin. Bugün ihtiyaç duymuyorsundur ama yarın bir gün inan çok ararsın, başıma gelen bir husus. Satmanı da önermem niçin dersen çok düşük bir meblağdan satarsın gün gelir lazım olduğunda da zor bulursun. Gene de kendi kanaatine kalmış bir şey.
GBMX'te bol şanslar, iyi forumlar. 
Arkadaşın da dediği gibi başka karakterlerine yüklemek için saklayabilirsin. Bugün ihtiyaç duymuyorsundur ama yarın bir gün inan çok ararsın, başıma gelen bir husus. Satmanı da önermem niçin dersen çok düşük bir meblağdan satarsın gün gelir lazım olduğunda da zor bulursun. Gene de kendi kanaatine kalmış bir şey.

- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi

- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
e-pin satmanın yeni yolları mı bunlar. 
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....