Ödeme alındığı halde akçeye ulaşamıyorum...
Ödeme alındığı halde akçeye ulaşamıyorum...
Merhaba arkadaşlar ve ikv forum destek ekibi bugün tarihli işlemimde telefonumdan para kesildiği halde oyunlarım bölümünden veyahut e-mailimden akçe aldığıma dair hiç bir kayıt bulunmuyor.. aynı şekilde bu sorunla karşılaşan arkadaşlarım varsa ne yapmam konusunda bana yardımcı olabilir mi rica etsem?

Re: Ödeme alındığı halde akçeye ulaşamıyorum...
Merhaba,
444 0 375 numaralı müşteri hizmetlerini arayıp, Katma Değerler Servisi bölümüne (12'yi tuşlayınız) aktarıldıktan sonra 3'ü tuşlayıp Playstore birimine bağlanarak yaşamış olduğunuz sorunu dile getirerek yardım talebinde bulunabilirsiniz.
İyi eğlenceler.
444 0 375 numaralı müşteri hizmetlerini arayıp, Katma Değerler Servisi bölümüne (12'yi tuşlayınız) aktarıldıktan sonra 3'ü tuşlayıp Playstore birimine bağlanarak yaşamış olduğunuz sorunu dile getirerek yardım talebinde bulunabilirsiniz.
İyi eğlenceler.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler
iş ttnetee kaldiysa
:mrgreen:
teşekkür ederim iyi forumlar fakat kafamda bir soru var ğere olumlu yanıt alamazsam ne yapmam gerekir tüketici haklarına baş vurursam dava açarsam kaç para kaldırırım acabaARACHNE yazdı:Merhaba,
İyi eğlenceler.

Verdiler ya bi atraksyon yaşayamadıkLegenddx yazdı:Denemekte fayda var :mrgreen: :mrgreen:Kingest yazdı:teşekkür ederim iyi forumlar fakat kafamda bir soru var ğere olumlu yanıt alamazsam ne yapmam gerekir tüketici haklarına baş vurursam dava açarsam kaç para kaldırırım acabaARACHNE yazdı:Merhaba,
İyi eğlenceler.