Ödeme alındığı halde akçeye ulaşamıyorum...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kingest
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Ödeme alındığı halde akçeye ulaşamıyorum...

Mesaj gönderen Kingest »

Merhaba arkadaşlar ve ikv forum destek ekibi bugün tarihli işlemimde telefonumdan para kesildiği halde oyunlarım bölümünden veyahut e-mailimden akçe aldığıma dair hiç bir kayıt bulunmuyor.. aynı şekilde bu sorunla karşılaşan arkadaşlarım varsa ne yapmam konusunda bana yardımcı olabilir mi rica etsem?
Resim
KRABBY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: Ödeme alındığı halde akçeye ulaşamıyorum...

Mesaj gönderen KRABBY »

Merhaba,

444 0 375 numaralı müşteri hizmetlerini arayıp, Katma Değerler Servisi bölümüne (12'yi tuşlayınız) aktarıldıktan sonra 3'ü tuşlayıp Playstore birimine bağlanarak yaşamış olduğunuz sorunu dile getirerek yardım talebinde bulunabilirsiniz.

İyi eğlenceler.
salih1236
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: yokki

Mesaj gönderen salih1236 »

iş ttnetee kaldiysa :D :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Kingest
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kingest »

ARACHNE yazdı:Merhaba,

444 0 375 numaralı müşteri hizmetlerini arayıp, Katma Değerler Servisi bölümüne (12'yi tuşlayınız) aktarıldıktan sonra 3'ü tuşlayıp Playstore birimine bağlanarak yaşamış olduğunuz sorunu dile getirerek yardım talebinde bulunabilirsiniz.

İyi eğlenceler.
teşekkür ederim iyi forumlar fakat kafamda bir soru var ğere olumlu yanıt alamazsam ne yapmam gerekir tüketici haklarına baş vurursam dava açarsam kaç para kaldırırım acaba =(
Resim
Kullanıcı avatarı
Kingest
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Kingest »

Legenddx yazdı:
Kingest yazdı:
ARACHNE yazdı:Merhaba,

İyi eğlenceler.
teşekkür ederim iyi forumlar fakat kafamda bir soru var ğere olumlu yanıt alamazsam ne yapmam gerekir tüketici haklarına baş vurursam dava açarsam kaç para kaldırırım acaba =(
Denemekte fayda var :mrgreen: :mrgreen:
Verdiler ya bi atraksyon yaşayamadık :(
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön