Oyuna girdim. takılıyorum.. biri laf attı :kafan güzelmiş. neyse biraz tartıştık. üzerim gayet b*qtandır bu arada. yok işte şöyle eskiyim sen kimsin falan muh. girdi :shock: :shock: :mrgreen: bırakın be aileye küfürler falan nedır bu neyse demek kendisinin anne kavramına saygısı yok diyelim her neyse..
online oyun önerisi olan var mı? (cok zevkli bi oyunmuş gibi bide küfür yiyoruz şikayet etmek bile parayla vay be)
ÖlMüş Mü ??
- VoLKaNNuRi
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: New World Order
Re: ÖlMüş Mü ??
Oyunu grafikleri pek iyi değil veya yenilik gelmediği için değilde küfür yemişsin ondan bırakmak istiyorsun. Sana küfür edeni şikayet et ve ceza almasını sağla. Kaç online oyunda var bu küfür edene ceza verme olayı? Çoğu oyunda küfür serbest, burda annene küfür ettilerse, başka online oyunlarda (çoğunlukla) küfür serbest olduğundan 7 sülalene bile söverler
Sana küfür ettikleri için oyunu bırakacak kadar korkak mısın? Ne yani yan komşun sarhoşken sana küfür etse, sana küfür etti diye kendi evinden taşınacak mısın?
Yada okulda sıra arkadaşın ona kopya vermedin diye sana küfür ederse bir daha okula gitmeyecek misin?

Bana küfür ettiler başka oyun oynamak istiyorum diyosan bence bilgisayar başına bir daha geçme...
Not: Küfür eden terbiyesizi savunmuyorum, senin basit bir nedenden dolayı pes etmene kızdım
Sana küfür ettikleri için oyunu bırakacak kadar korkak mısın? Ne yani yan komşun sarhoşken sana küfür etse, sana küfür etti diye kendi evinden taşınacak mısın?
Bana küfür ettiler başka oyun oynamak istiyorum diyosan bence bilgisayar başına bir daha geçme...
Not: Küfür eden terbiyesizi savunmuyorum, senin basit bir nedenden dolayı pes etmene kızdım
-
FenoKeNN
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: The Good Father
Katılıyorm :arrow:VoLKaNNuRi yazdı:Oyunu grafikleri pek iyi değil veya yenilik gelmediği için değilde küfür yemişsin ondan bırakmak istiyorsun. Sana küfür edeni şikayet et ve ceza almasını sağla. Kaç online oyunda var bu küfür edene ceza verme olayı? Çoğu oyunda küfür serbest, burda annene küfür ettilerse, başka online oyunlarda (çoğunlukla) küfür serbest olduğundan 7 sülalene bile söverler![]()
Sana küfür ettikleri için oyunu bırakacak kadar korkak mısın? Ne yani yan komşun sarhoşken sana küfür etse, sana küfür etti diye kendi evinden taşınacak mısın?Yada okulda sıra arkadaşın ona kopya vermedin diye sana küfür ederse bir daha okula gitmeyecek misin?
![]()
kesinlikle pes etme küfürden değil aslında carımı geliştirip o adamı her gördüğümde kessem olabılır ama zaten olay carı geliştirememkte
grup bölgesi desen adam y2siz met1siz almıyo bunları üretmek cok para ve o kadar basit şeyler değil hani eskiden 39da karakurkten ki pantolonum la bile ws atablırıdm artık her şey para
ne yazık ki bende yok ve aslada olmıycak sildim artık
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
lol oyna 10 numara oyun