Merhaba;
Arkadaşlar ben m1 veya y2 üretmek istiyorum fakat elimde o kadar para yok hatta hiç yok fakat full savaşçım ve full büyücüm var 1-2 senedir oynamıyordum oyunu şuan nasıl kasabilirim bu 300-350 m i zamanım bol lütfen birkaç öneri verin şimdiden teşekkürler.
M1 üretmek istiyorum nasıl para kasabilirim
-
ANILAR
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Xxxxx
Re: M1 üretmek istiyorum nasıl para kasabilirim
h4ngman yazdı: Merhaba;
Arkadaşlar ben m1 veya y2 üretmek istiyorum fakat elimde o kadar para yok hatta hiç yok fakat full savaşçım ve full büyücüm var 1-2 senedir oynamıyordum oyunu şuan nasıl kasabilirim bu 300-350 m i zamanım bol lütfen birkaç öneri verin şimdiden teşekkürler.
Merhaba h4ngman ;
Teşkilat sunucusunda Maden çekip / satmak zor olacağından büyücün ile Büyük Hol'de Salgı ve Peptit Klorotoksin stoklayıp elde ederken hem para + eşya ( değerli / değersiz ) düşürerek İşportacı vb. satarak dolaylı yoldan para kazanabilirsin.
Saygılarımla ...
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Plus al hol'de örümcekleri ve akrepleri hiç durmadan keserek dolaş çanta olarak sadece zırh ve silahları al arada para edecek şeylerde düşürürsen (salgı/peptit/efsunlu eşyalar) ve şansına maden çekersen ( jadeit/safran/gadolinyum) falan günde rahat bi 10m civarı yapabilirsin.
Tabii ki fazla aktif olacaksan oyunda +8 saat civarı
Not:Kasa erişimi olmalı
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: R U S
Arkadaşın dediği gibi yapabilrsin fakat plus alıp savaşçını tank yaparsan xenotım kasabilirsin veya sarraf artırcı alıp holde dolaşarak jadeit düşürebilirsin. Tankımla artırcı olduğu zamanlar günde 5 tane dusuruyorum yaklaşık tabi Mobilsorunun ' da dediği gibi fazla aktif olmak şart.mobilsorun yazdı:Plus al hol'de örümcekleri ve akrepleri hiç durmadan keserek dolaş çanta olarak sadece zırh ve silahları al arada para edecek şeylerde düşürürsen (salgı/peptit/efsunlu eşyalar) ve şansına maden çekersen ( jadeit/safran/gadolinyum) falan günde rahat bi 10m civarı yapabilirsin.
Mustafa Kemal ATATÜRK
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Benim önerim çalıp çırparak yapman yönünde olacak. Lakin oyun öyle bir seviyeye geldi ki hırsızlar pişkin pişkin gülüyor küfür edebiliyor ve kanıtlansa dahi ceza almadan oyuna devam edebiliyorlar. Yoksa çoğu oyuncu gibi sıfırım daha her şeye yeni başlıyorum dersen ve ortalama bir oyuncu isen yaz tatili boyunca uğraşırsan m1 yapabilirsin. Tavsiyem şöyledir ki m1 değil y2 üret y2 ile para kas m1 üret.