Kiliseimamının hesabından 1 lvl uygunsuz argolu karakter acılıp bana küfür etmişti.Ağır söylemlerde bulunmuştu. Ama onun banı acıldı. Ortağımda zamanında kasa carından böyle bir davranış yapmış. Ve ben desteğe mail attım.
Merhaba,
Hesapların sorumluluğu tarafınıza aittir üyeliğinizi başkasının kullanmış olması, alınan cezadan sorumlu tutulmamasını sağlamaz. Konuşma kayıtlarınızda uygunsuz karakter ismi ile ağır küfür hakaret ve ırkçı söylemlerde bulunulmuştur. Bu hususta cezanızın kaldırılması söz konusu değildir.
Bilginize.
Böyle bir mail alıyorum.Şimdi onun banı kaldırıyor,benim banım kaldırılmıyor.Bunun neresi adelet? Bir yönetici bunu açıklıyabilirmi?
BAN HK.
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: BAN HK.
Merhaba,
Her şikayetin içeriğinin farklı olduğunu belirtmeliyiz, ağır ve ırkçı küfürler ceza süresini en üst seviyeye çıkartmaktadır. Bahsi geçen olay ile yaşadığınız olay birbirlerinden farklıdır.
İyi forumlar.
Her şikayetin içeriğinin farklı olduğunu belirtmeliyiz, ağır ve ırkçı küfürler ceza süresini en üst seviyeye çıkartmaktadır. Bahsi geçen olay ile yaşadığınız olay birbirlerinden farklıdır.
İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler