Sancak sunucusunda bana karşı uygunsuz nickten dolayı 999 gün ban yiyen kiliseimamın , o uygunsuz nickli carı silmesi koşuluyla karakteri acıldı." viewtopic.php?f=46&t=121943 "Aynı şekilde ortağımın kardeşinin kasa carımıza girerek,uygunsuz nickte kasa carının yanında bir karakter oluşturmuş.999 günlük ban cezasına çarptırıldı.Aynı şekilde cezanın ona karşı olan affında banada uygulanmasını istiyorum. Karakterin adı : Mehkanxkasa.
BAN HK.
Re: BAN HK.
Selam MrMorgan,MrMorgan yazdı:Sancak sunucusunda bana karşı uygunsuz nickten dolayı 999 gün ban yiyen kiliseimamın , o uygunsuz nickli carı silmesi koşuluyla karakteri acıldı." viewtopic.php?f=46&t=121943 "Aynı şekilde ortağımın kardeşinin kasa carımıza girerek,uygunsuz nickte kasa carının yanında bir karakter oluşturmuş.999 günlük ban cezasına çarptırıldı.Aynı şekilde cezanın ona karşı olan affında banada uygulanmasını istiyorum. Karakterin adı : Mehkanxkasa.
Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Ceza İtiraz" seçerek ilgili destek birimine bildirim yapınız. Gerekli incelemenin ardından tarafınıza cevap verilecektir.Forum üzerinden üyelik ile alakalı sorunlara cevap verilmemektedir.
İyi eğlenceler !