Ne Tuhaf Değil Mi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Ne Tuhaf Değil Mi ?

Mesaj gönderen saglam »

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Öncelikle Merhaba.Bu resim sizi 3 yıl geriye götürdü.Gruptaki itemlere bakarsanız Migrat itemleri;Ya da en iyi item ÇT zırhı.Şimdi ise adamın gruba girmesi için full Kıyamet+m1 olması lazım.Nasıl kesmişler o itemlerle DEĞİL Mİ?Ya hadi onu bıraktım en azından Migrat itemlerini tamamlamış bi adamı alın o da yok.Uzun süredir Kıyo asa üretmeye çalışıyorum.Materyalleri daha yarıladm anca.İtemlerime de fena denilmez aslında Nucleus yüzük kolye zırh tamam M2,5 Fizik de var Nadide Fevzi Cevriye Asam da Geri kalanlar zaten fevzi=975 fizik.Ama alan zaten yok.Param da yok.Hadi hayrına almalarını geçtim[sadece khaos zaten(o da zaten harita girişi)].Alexandrite falan verim diyorum gene adamlardan çıt çıkmıyor.Sadece kendinizi düşünmeyin.E zaten dizmişsiniz.Bırakın da alın grubunuza güçsüzleri onlar da gelişsin oyundan keyif alsın.Adamı soğutmayın oyundan...
Okumak için zaman ayırdıysan teşekkürü borç bilirim.
İYİ Forumlar... :cry: :cry: :cry:
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
Kptm1234
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: GazapVeBiz

Re: Ne Tuhaf Değil Mi ?

Mesaj gönderen Kptm1234 »

Yazını okumadan önce fotoğrafa bakınca "o kadar oldu mu be" dedim o günler güzel günlerdi :mrgreen:
Buradan küçük bir gönderme yapmış bulundum :P
Kalfa Eminönü
Kullanıcı avatarı
AFRODIZYAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen AFRODIZYAK »

Yazık oldu oyunumuza...
xAFRODİZYAKx
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Oyunu bu dereceye götüren çıkan tılsımlar değil oyuncuların gösterdiği tutumdur.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen VoYaGE »

mobilsorun yazdı:Oyunu bu dereceye götüren çıkan tılsımlar değil oyuncuların gösterdiği tutumdur.
Arkadaşın dediğini açıklamak gerekirse ;

Tılsımın en temelini üretip ekstra ürettiklerini satıyor ve oyunda piyasa oluşuyor sonra dönüp bakıyor ki bende tılsım kalmamış tekrar basıyor satıyor sonra bir bakmış 2 2.5 yıl geçmiş oyuna birşey gelirse cazgırlık yapıp ben daha üretmedim daha çt itemi dizen var diyip tekrar piyasaya sarılıyor bu sırada daha tılsımın temel gerekenleri daha çoğu kişi üretememiş sonra oyun diyor ki daha bunların set olarak tılsımları yok biraz daha zamanımız var bu sırada oyundan gelen paralar hala cep doldurmaya devam ediyor tılsım üretmek için kondrit çekmesi gerek artık oyun tek kişi olarak değil en az 6 kişi gerektiren oyun haline döndüğü için daha çok çt sırada bekler,oynıyabilecek oyuncu aramaya devam edersiniz.
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

Kardeş dediklerine katılıyorum. Bende girmek için önce kıyamet Zırh ürettim almadılar. Sonra kıyamet asa ürettim.Tılsımlar cıktıgı ıcın almadılar. En son m1 urettım anca aldılar. Onda da ilk basta tecrubesızım dıye de zorlandılar almak ıcın yanı.
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

mobilsorun yazdı:Oyunu bu dereceye götüren çıkan tılsımlar değil oyuncuların gösterdiği tutumdur.
Benim de bahsettiğim buydu.eyvAllah anladığın için...
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Hadi sen 1000 hasarla giremiyorsun, oyuna geri döndüğümde yeni yetmeler 2330 hasarlı bana m1 sorma cürretinde bulunuyorlardı. He hepsini aldım kara listeye o ayrı, m1 i 2 haftada ürettim ama sıktı. Gazapla takasladım ve artık şifa ile bölge atıyorum. Çemberliye şifa gireceksin, keyfine bakacaksın :)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen Symbian »

Murat abinin (SİLAHCI) şöyle bir sözü vardı;

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön