https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater Öncelikle Merhaba.Bu resim sizi 3 yıl geriye götürdü.Gruptaki itemlere bakarsanız Migrat itemleri;Ya da en iyi item ÇT zırhı.Şimdi ise adamın gruba girmesi için full Kıyamet+m1 olması lazım.Nasıl kesmişler o itemlerle DEĞİL Mİ?Ya hadi onu bıraktım en azından Migrat itemlerini tamamlamış bi adamı alın o da yok.Uzun süredir Kıyo asa üretmeye çalışıyorum.Materyalleri daha yarıladm anca.İtemlerime de fena denilmez aslında Nucleus yüzük kolye zırh tamam M2,5 Fizik de var Nadide Fevzi Cevriye Asam da Geri kalanlar zaten fevzi=975 fizik.Ama alan zaten yok.Param da yok.Hadi hayrına almalarını geçtim[sadece khaos zaten(o da zaten harita girişi)].Alexandrite falan verim diyorum gene adamlardan çıt çıkmıyor.Sadece kendinizi düşünmeyin.E zaten dizmişsiniz.Bırakın da alın grubunuza güçsüzleri onlar da gelişsin oyundan keyif alsın.Adamı soğutmayın oyundan...
Okumak için zaman ayırdıysan teşekkürü borç bilirim.
İYİ Forumlar...
mobilsorun yazdı:Oyunu bu dereceye götüren çıkan tılsımlar değil oyuncuların gösterdiği tutumdur.
Arkadaşın dediğini açıklamak gerekirse ;
Tılsımın en temelini üretip ekstra ürettiklerini satıyor ve oyunda piyasa oluşuyor sonra dönüp bakıyor ki bende tılsım kalmamış tekrar basıyor satıyor sonra bir bakmış 2 2.5 yıl geçmiş oyuna birşey gelirse cazgırlık yapıp ben daha üretmedim daha çt itemi dizen var diyip tekrar piyasaya sarılıyor bu sırada daha tılsımın temel gerekenleri daha çoğu kişi üretememiş sonra oyun diyor ki daha bunların set olarak tılsımları yok biraz daha zamanımız var bu sırada oyundan gelen paralar hala cep doldurmaya devam ediyor tılsım üretmek için kondrit çekmesi gerek artık oyun tek kişi olarak değil en az 6 kişi gerektiren oyun haline döndüğü için daha çok çt sırada bekler,oynıyabilecek oyuncu aramaya devam edersiniz.
Kardeş dediklerine katılıyorum. Bende girmek için önce kıyamet Zırh ürettim almadılar. Sonra kıyamet asa ürettim.Tılsımlar cıktıgı ıcın almadılar. En son m1 urettım anca aldılar. Onda da ilk basta tecrubesızım dıye de zorlandılar almak ıcın yanı.
Hadi sen 1000 hasarla giremiyorsun, oyuna geri döndüğümde yeni yetmeler 2330 hasarlı bana m1 sorma cürretinde bulunuyorlardı. He hepsini aldım kara listeye o ayrı, m1 i 2 haftada ürettim ama sıktı. Gazapla takasladım ve artık şifa ile bölge atıyorum. Çemberliye şifa gireceksin, keyfine bakacaksın