Bilgisayar Hakkında Yardım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Bilgisayar Hakkında Yardım

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

İyi günler arkadaşlar,

Oyunu oynamayı uzun süre bırakmıştım ve o arada yeni bir bilgisayar aldım şuan oyunu indirdim fakat oyunda abartmıyorum yürünmüyor bile şuanki bilgisayarımın özellikleri diğerinden daha iyi internetim ise hala aynı fakat sebebini anlayamadığım şekilde oyunda devamlı lag var ve yani bildiğiniz oynanmıyor katlanılabilecek derecede değil

Bilgisayarımın özellikleri ve internet hızım şu şekilde;

Resim

Resim

Yardımcı olabilecek arkaşadaşlar varsa çok memnun olurum.

Not:İnternetim başka oyunlarda veya internetten video-film izlerken gayet hızlı
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
abdulsamet
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Bilgisayar Hakkında Yardım

Mesaj gönderen abdulsamet »

yaLnizadam66 yazdı:İyi günler arkadaşlar,

Oyunu oynamayı uzun süre bırakmıştım ve o arada yeni bir bilgisayar aldım şuan oyunu indirdim fakat oyunda abartmıyorum yürünmüyor bile şuanki bilgisayarımın özellikleri diğerinden daha iyi internetim ise hala aynı fakat sebebini anlayamadığım şekilde oyunda devamlı lag var ve yani bildiğiniz oynanmıyor katlanılabilecek derecede değil

Resim

Resim

Öncelikle Bilgisayarın Hayırlı olsun . Güzel Bilgisayar. ( gennellikle Laptop larda ilk başlarda Yüklenen greksiz bazı programlar var öncelikle bunlardan kurtulman lazım ve ardından Sogutucu Fan Alman lazım .) Bide Performans ayarlarını XP gibi yap . Böyle Dene bakalım .

XPROSH mudur Nedir Öyle Bir program Yüklü olması Lazım Bilgisayarında Onu sil Gereksiz Bir Program .( warsa ) :)
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANı
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Teşekkür ederim bilgisayarı alalı 1.5 sene oluyor ve masaüstü bilgisayar :) Başka hiç bir online oyunda veya internette yavaşlama olmuyor ama İKV sorun var.Mesela oyun açılırken aşırı hızlı açılıyor yükleme sayfası bile görünmüyor lag olsa oradada yavaşlardı çok önceden,ama oyuna girince adım atması 15 sn sürüyor.
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Ctrl+alt+del den görev yöneticisine gir, işlemler sekmesine gel ve orada en çok CPU ve Fiziksel Bellek (RAM) yiyen işlemi bana bildir. Bunu yapmadan önce ekran kartının en güncel sürümünü yükle ve oyuna gir. Fark olmazsa tekrar bakarız.
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Burak8154 »

yaLnizadam66 yazdı:İyi günler arkadaşlar,

Resim

Resim

Bunun sebebi win 8 ve win 8.1 ' e bilgisayarı kapat komutunun bilgisayarı kapatma değil derin uyku moduna almasıdır.Bilgisayarını 2 günde bir yeniden başlat seçeneği ile başlatmanı öneririm. Nerden biliyorsun diye sorarsan win 8.1 kullanıyorum ve benim de başıma geldi.Araştırmalarım sonucunda çözümün bu olduğunu gördüm.
Bu ayarı kapatmak istersen Denetim Masası > Donanım ve Ses > Güç Seçeneklerine girip soldaki menüden " güç düğmelerinin yapacaklırını seçin" i seçip açılan pencerede şu anda kullanılmayan ayarları etkinleştir var ona tıklayın.Hızlı başlatmayı aç seçeneğinde tiki kaldırın.Sorun çözülmüş olacaktır.
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Arkadaşlar sorunu ekran kartımı güncelleyerek hallettim ilgilendiğiniz için teşekkür ederim :)
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

yaLnizadam66 yazdı:Arkadaşlar sorunu ekran kartımı güncelleyerek hallettim ilgilendiğiniz için teşekkür ederim :)
Rica ederiz, iyi eğlenceler :)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....

“Genel Etkileşim” sayfasına dön