Oyunu oynamayı uzun süre bırakmıştım ve o arada yeni bir bilgisayar aldım şuan oyunu indirdim fakat oyunda abartmıyorum yürünmüyor bile şuanki bilgisayarımın özellikleri diğerinden daha iyi internetim ise hala aynı fakat sebebini anlayamadığım şekilde oyunda devamlı lag var ve yani bildiğiniz oynanmıyor katlanılabilecek derecede değil
Bilgisayarımın özellikleri ve internet hızım şu şekilde;
Yardımcı olabilecek arkaşadaşlar varsa çok memnun olurum.
Not:İnternetim başka oyunlarda veya internetten video-film izlerken gayet hızlı
Oyunu oynamayı uzun süre bırakmıştım ve o arada yeni bir bilgisayar aldım şuan oyunu indirdim fakat oyunda abartmıyorum yürünmüyor bile şuanki bilgisayarımın özellikleri diğerinden daha iyi internetim ise hala aynı fakat sebebini anlayamadığım şekilde oyunda devamlı lag var ve yani bildiğiniz oynanmıyor katlanılabilecek derecede değil
Öncelikle Bilgisayarın Hayırlı olsun . Güzel Bilgisayar. ( gennellikle Laptop larda ilk başlarda Yüklenen greksiz bazı programlar var öncelikle bunlardan kurtulman lazım ve ardından Sogutucu Fan Alman lazım .) Bide Performans ayarlarını XP gibi yap . Böyle Dene bakalım .
XPROSH mudur Nedir Öyle Bir program Yüklü olması Lazım Bilgisayarında Onu sil Gereksiz Bir Program .( warsa )
Teşekkür ederim bilgisayarı alalı 1.5 sene oluyor ve masaüstü bilgisayar Başka hiç bir online oyunda veya internette yavaşlama olmuyor ama İKV sorun var.Mesela oyun açılırken aşırı hızlı açılıyor yükleme sayfası bile görünmüyor lag olsa oradada yavaşlardı çok önceden,ama oyuna girince adım atması 15 sn sürüyor.
Ctrl+alt+del den görev yöneticisine gir, işlemler sekmesine gel ve orada en çok CPU ve Fiziksel Bellek (RAM) yiyen işlemi bana bildir. Bunu yapmadan önce ekran kartının en güncel sürümünü yükle ve oyuna gir. Fark olmazsa tekrar bakarız.
Bunun sebebi win 8 ve win 8.1 ' e bilgisayarı kapat komutunun bilgisayarı kapatma değil derin uyku moduna almasıdır.Bilgisayarını 2 günde bir yeniden başlat seçeneği ile başlatmanı öneririm. Nerden biliyorsun diye sorarsan win 8.1 kullanıyorum ve benim de başıma geldi.Araştırmalarım sonucunda çözümün bu olduğunu gördüm.
Bu ayarı kapatmak istersen Denetim Masası > Donanım ve Ses > Güç Seçeneklerine girip soldaki menüden " güç düğmelerinin yapacaklırını seçin" i seçip açılan pencerede şu anda kullanılmayan ayarları etkinleştir var ona tıklayın.Hızlı başlatmayı aç seçeneğinde tiki kaldırın.Sorun çözülmüş olacaktır.
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....