SABIRSIZLIK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
meo21
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

SABIRSIZLIK

Mesaj gönderen meo21 »

Merhabalar,
Tavrimin ne yönetim nede oyuncu arkadaşlar tarafindan yanlis anlasilmasini kesinlikle istemem.
Uzun bir zamandir foruma ziyaretci olarak girip Genel Etkilesim, Haberler ve Duyurular benzeri tüm ana başlıkları günde en az 3 defa belirli saat araliklari ile incelemekteyim. Lakin artik sabrim tukenirken bugune kadar etmedigim sitemimi burada dile getirmek istiyorum. Bu kadar oyuncu daha once hic bir oyunda gorulmemis bir baglilikla bizim (her ne kadar bizim ifadesi forum kurallarinda Sobee sirketine ait gosterilsede) oyunumuza boylesine ilgili boylesine merakli boylesine "aşıkken" meden küçükte olsa bir bilgilendirme yerine oyuncunun gün içindeki zamaninin cok buyuk bir kismini kapsayan albenisiz yeniliklerle bunca insan tatmin edilmeye calisiliyor? Yani lafa gelince herkes bu oyun icin gonullu ve bu oyunu ve oyuncularını cok seviyor. Peki nerde bu sevgi?
Diger konular gibi sacma yerlere gitmesini istemem ama aci yada tatli bir "gercegi" bir yetkili agizdan artik duymak istiyoru-m/z.
Sevgilerimle
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Re: SABIRSIZLIK

Mesaj gönderen Betbah »

Aynı tür konuyu açan 5 milyonuncu oyuncusun tebrikler son model bir araba kazandın :)

Boşuna sorma söylemiyorlar söylemeyecekler.

Oyun kurumsallıktan çıktı 3 5 kişinin elinde. 3 5 kişi oyunu yönetirken harcadığın paralar ttnetin kasasına gidiyor maaşla çalışan sadece 1 görevli vardır o da bu işi part time yapıyordur .

Sormana gerek yok ne görüyorsan durum odur...
meo21
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen meo21 »

Oyunun demirbas oyuncularindan biro sayilirim tabiri caizse ve bahse5tigin durumun farkındayım. Ama biktim her gun su foruma girip acaba ne yenilik gelmis yada ne zaman gelecek demekten..
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

Dünyada cevabı bilinmeyen 3 soru vardır
1- kıyamet ne zaman kopacak
2-ikv lagdan ne zaman kurtulacak
3-ikv ye yenilik ne zaman gelecek:)
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

Bizim sevdamız ikv:) napalım :)
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen Symbian »

VatanSeveriz yazdı:Bizim sevdamız ikv:) napalım :)
+1 8-)
meo21
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen meo21 »

Symbian yazdı:
VatanSeveriz yazdı:Bizim sevdamız ikv:) napalım :)
+1 8-)
Bu oyunun yeri bende gercekten başka..
O yüzden gelişmesini ve sürükleyici hikayelerini görev metinlerini sabırsızlıkla görmeyi istiyorum. Belkide bu yüzden aksama vardır. Kolay değil çünkü senden önceki yönetim ve geliştiricilerin başlattığı hikayeyi kavrayıp devamını getirebilmek. Merakla bekliyoruz bakalım.
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: İhtiyarlar Heyeti

Mesaj gönderen apomario »

İşin komik yanı açılan konularda yönetime azıcık tepki göstersen konuyu kaldırıyorlar. Hep iyi konuşacaksın biraz kötü şeyler söyledin mi siliyorlar. Bildiğin pollyana olmuşlar. Ne bir cevap ne bir haber öyle ne kırarsak kâr mantığındalar sanırım
meo21
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen meo21 »

Bugun mail attim desteğe ve 1 saat sonra cevap verdiler. Fakat durum yine ayni klasik cumleler ile "herhangi bir gelisme soz konusu olup olmadigini forumdan takip edebilirsiniz." diyor.
Ben iyimser bakmak istiyorum ve birseyler yapilmasa ortada bi terkedilmislik olsa bu kadar kisa surede cevap vermezler diye dusunuyorum.
Sizce?
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

meo21 yazdı:Bugun mail attim desteğe ve 1 saat sonra cevap verdiler. Fakat durum yine ayni klasik cumleler ile "herhangi bir gelisme soz konusu olup olmadigini forumdan takip edebilirsiniz." diyor.
Ben iyimser bakmak istiyorum ve birseyler yapilmasa ortada bi terkedilmislik olsa bu kadar kisa surede cevap vermezler diye dusunuyorum.
Sizce?
Kopyala-Yapıştır :D
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön