Karakter Transfer Hk. Hakkında - SORU*
- Hengames
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ultimatom
Karakter Transfer Hk. Hakkında - SORU*
Bir hesabım var ve bu hesaptakı karakterimi başka bir e postaya taşımak istiyorum bununla ilgili olarak şunu acil öğrenmem lazım. Karakter değiştirme hakkı tam olarak saat kaçta gerçekleşir. Yanlış hatırlamıyorsun sabaha karşı 06:00 da olması gerekiyor. Ben saat 01:00 de bu hakkı kullansam 5 saat sonra yani oyun güncellemesi olduğu gibi karakter aktarılır mı? Lütfen cevap şimdiden sagolasınız...

Re: Karakter Transfer Hk. Hakkında - SORU*
Merhaba,
Sabah güncellemesi öncesine kadar yaptığınız güncelleme gerektiren işlemler sabah güncellemesi sonrasıyla gerçekleştirilir. Yapacağınız karakter transferi sabah güncellemesi sonrasında gerçekleşecektir.
İyi forumlar.
Sabah güncellemesi öncesine kadar yaptığınız güncelleme gerektiren işlemler sabah güncellemesi sonrasıyla gerçekleştirilir. Yapacağınız karakter transferi sabah güncellemesi sonrasında gerçekleşecektir.
İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

- Hengames
- FareAdam Düşmanı

Yani anladığım kadarı ıle sabah güncellemesinden 1 saat önce yapsamda hemen sabah güncellemesiyle birlikte karakter aktarıalcaktır degılmı? Sadece evet yada hayır deseniz olur.
Ayrıca sabah güncellemesi tam olarak saat kaçtadır?
Ayrıca sabah güncellemesi tam olarak saat kaçtadır?

Evet 1 saat öncesinde aktarım işlemini yaparsanız sabah güncellemesi sonrası işlem gerçekleşecektir. Sabah güncellemesi 06:00'da yapılmaktadır.
İKV'den Haberdar Olun!

- Hengames
- FareAdam Düşmanı

Tamam teşekkür ederim. Konu Hızlı destek'e taşınabilir. Cevabımı aldım sagolasınız konu kilit...