Yetkili birisi bakabilir mi?(Çar Aktarımı)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sahalihan97
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Yetkili birisi bakabilir mi?(Çar Aktarımı)

Mesaj gönderen sahalihan97 »

Merhaba.
Ben arkadaşımdan bir yıl önce çar aldım. Şimdi çarı istiyor. Ben vermek istemiyorum. Kasa erişim ve +5 yetenek puanları epinleri vardır heralde onla onlarla geri çarı alabilir mi ? Ama bir yıl geçti üstünden.
Çarı korumak için benim yapabileceğim bir şey varsa yaparım.
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Elite

Re: Yetkili birisi bakabilir mi?(Çar Aktarımı)

Mesaj gönderen acarrr »

sahalihan97 yazdı:Merhaba.
Ben arkadaşımdan bir yıl önce çar aldım. Şimdi çarı istiyor. Ben vermek istemiyorum. Kasa erişim ve +5 yetenek puanları epinleri vardır heralde onla onlarla geri çarı alabilir mi ? Ama bir yıl geçti üstünden.
Çarı korumak için benim yapabileceğim bir şey varsa yaparım.
Epinlerle gerı alıncak gıbı bır durum degıl kardeşim rahat ol :) Ben satmadım ama ben oyun oynamazken habersızce, e mail'imi verdıgım guvendıgım bı kaç kısıler 1 yıl önce vs karakterlerımı aktarmıslardı. Destege yazdıgımda ıse su cevabı aldım :)

''Olay 6 ay süresini aştığı için prosedür gereği başvurunuz reddedilmek durumundadır''

Yani sıkıntı yok :) İllakı ver diyorsa o sana parasını versin sende ona malını verırsın. Ki onu yapacagınıda o arkadaşın düşünmüyorum :)
Kullanıcı avatarı
sahalihan97
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yetkili birisi bakabilir mi?(Çar Aktarımı)

Mesaj gönderen sahalihan97 »

Teşekkürederim kardeşim. Forunda dolanırken okudum 1 2 dk önce karakter e-mail değil telefonda ise zaten geri çekilmesi mümkün değilmiş. Karakter benim telefonunma :D

Konu kilitlene bilir teşekkürederim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön