Kuklacı Sunucusu Olay Başlıgı
- burakcoskun
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Kuklacı Sunucusu Olay Başlıgı
Forumda bir arkadaşımız bu başlık altında bir fotograf paylaşmıştı . Konu hakkında hala bir açıklama gelmedi . Oyuncular sizden bir açıklama bekliyor bilmem farkındamısınız ??
- Atazade
- Sahaf Yardımcısı
Re: Kuklacı Sunucusu Olay Başlıgı
Bahsi geçen konu bu:
viewtopic.php?f=46&t=121318
Evet, gerekli incelemeler yapıldıktan sonra buradaki insanları da aydınlatabilirseniz iyi olur..
viewtopic.php?f=46&t=121318
Evet, gerekli incelemeler yapıldıktan sonra buradaki insanları da aydınlatabilirseniz iyi olur..

.
ATABEY
AtabeyII
AtabeyIII
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
Daha önce de belirttiğim gibi ;burakcoskun yazdı:Forumda bir arkadaşımız bu başlık altında bir fotograf paylaşmıştı . Konu hakkında hala bir açıklama gelmedi . Oyuncular sizden bir açıklama bekliyor bilmem farkındamısınız ??
Beta sürümündeyken bu eşyalardan bir kaç kişiye hediye edilmişti.. Sonra eşyalar geri alınmıştı.. Sanırım bu hesabın sahibide o eşyaların geri alındığı zamanda blok cezası yemişti ve gerekli işlem yapılamamıştı.
Çünkü aynısı Eminönü'deyken bir arkadaşıma verilmişti ve bloklanmıştı hesap.. Ceza süresi bittikten sonra baktık ki hala eşya duruyor.. Bizde karakteri Sancak sunucusuna aktardık bir süre kullandıktan sonra tekrar eşyanın iadesini yaptık..
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Merak etmeyin artık ortaya çıktıysa daha kullanamaz onu fakat Bir ömür gizlice kullanmak varken
git xenotim kas kimse yokken dimi ama 
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
Sadece Xenotim mi?YasinKocamanca yazdı:Merak etmeyin artık ortaya çıktıysa daha kullanamaz onu fakat Bir ömür gizlice kullanmak varkengit xenotim kas kimse yokken dimi ama
Örümcek Salgısı, Peptit Klorotoksin ve istediği Grup Bölgesine yan karakterlerini sokabilir..
Her GB'de en fazla 20 dakika falan sürer.. Günde nereden baksanız 20 30 GB atabilir.. Karakter kasıp satabilir..
Her şey yapılabilir..
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Benim elime böyle bir fırsat geçecek de ben oyuncuların gözüne soka soka yansıtacağım yok böyle birşeyYasinKocamanca yazdı:Merak etmeyin artık ortaya çıktıysa daha kullanamaz onu fakat Bir ömür gizlice kullanmak varkengit xenotim kas kimse yokken dimi ama
- KelwinLawyer
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: I don't have :(
Anlamadığınız bir şey var o yüzüğü zaten iade edecekti iade etmeden öncede hava attı yoksa kötü niyetli olsa o yüzük hala da ortaya çıkmamıştı adam dolanıyorduEkvator yazdı:Benim elime böyle bir fırsat geçecek de ben oyuncuların gözüne soka soka yansıtacağım yok böyle birşeyYasinKocamanca yazdı:Merak etmeyin artık ortaya çıktıysa daha kullanamaz onu fakat Bir ömür gizlice kullanmak varkengit xenotim kas kimse yokken dimi ama
diğer konuda belirttiğim gibi bu yüzüğü kullanan ya çok akıllı bildiği birşey var ya da gerizekalının önde gideni

Çağrı AYDIN
-----------------------------------
+Özledim
-Kimi
+http://inciswf.com/jetvg958.swf
-----------------------------------
(^) Ecel Getiren
Asıl sorun, onun yüzükle dolaşması değil yüzüğü nasıl elde etmiş olmasıdırKelwinLawyer yazdı:Anlamadığınız bir şey var o yüzüğü zaten iade edecekti iade etmeden öncede hava attı yoksa kötü niyetli olsa o yüzük hala da ortaya çıkmamıştı adam dolanıyorduAllahtan saf birinin eline geçmiş :geek: [/color]
İhtimaller.
1 - Yüzük para ile satıldı.
2 - Yüzüğün hilesini buldu.
3 - yönetimle husumeti olan eski bir yönetici yüzüğü rastgele birine veya birilerine verdi.
- oLmazSaoLmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: We Are The Best
Gerekli incemeler zaten yapılmıştır emin ol o yüzüğün kimden geldiği kime gittiği kaç alışverişte dolaştığı hepsi tek tek kayıt altında bakma işte işlerine gelmediği için veya açıklıyamıyacakları için susuyorlar. Zaten bir bahane bulup birşeyler uyduracaklardır fazla beklentide olmayın gelipte gmlerimizden birisi arkadasına vermiş felan filan diyceklerini mi bekliyorsunuzburakcoskun yazdı:Forumda bir arkadaşımız bu başlık altında bir fotograf paylaşmıştı . Konu hakkında hala bir açıklama gelmedi . Oyuncular sizden bir açıklama bekliyor bilmem farkındamısınız ??