Kuklacı Sunucusu Olay Başlıgı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
burakcoskun
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Kuklacı Sunucusu Olay Başlıgı

Mesaj gönderen burakcoskun »

Forumda bir arkadaşımız bu başlık altında bir fotograf paylaşmıştı . Konu hakkında hala bir açıklama gelmedi . Oyuncular sizden bir açıklama bekliyor bilmem farkındamısınız ??
Kullanıcı avatarı
Atazade
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Kuklacı Sunucusu Olay Başlıgı

Mesaj gönderen Atazade »

Bahsi geçen konu bu:
viewtopic.php?f=46&t=121318

Evet, gerekli incelemeler yapıldıktan sonra buradaki insanları da aydınlatabilirseniz iyi olur..
Resim
.

ATABEY
AtabeyII
AtabeyIII
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen HollyShit »

burakcoskun yazdı:Forumda bir arkadaşımız bu başlık altında bir fotograf paylaşmıştı . Konu hakkında hala bir açıklama gelmedi . Oyuncular sizden bir açıklama bekliyor bilmem farkındamısınız ??
Daha önce de belirttiğim gibi ;

Beta sürümündeyken bu eşyalardan bir kaç kişiye hediye edilmişti.. Sonra eşyalar geri alınmıştı.. Sanırım bu hesabın sahibide o eşyaların geri alındığı zamanda blok cezası yemişti ve gerekli işlem yapılamamıştı.

Çünkü aynısı Eminönü'deyken bir arkadaşıma verilmişti ve bloklanmıştı hesap.. Ceza süresi bittikten sonra baktık ki hala eşya duruyor.. Bizde karakteri Sancak sunucusuna aktardık bir süre kullandıktan sonra tekrar eşyanın iadesini yaptık..
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

Merak etmeyin artık ortaya çıktıysa daha kullanamaz onu fakat Bir ömür gizlice kullanmak varken :) git xenotim kas kimse yokken dimi ama :)
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
HollyShit
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen HollyShit »

YasinKocamanca yazdı:Merak etmeyin artık ortaya çıktıysa daha kullanamaz onu fakat Bir ömür gizlice kullanmak varken :) git xenotim kas kimse yokken dimi ama :)
Sadece Xenotim mi?

Örümcek Salgısı, Peptit Klorotoksin ve istediği Grup Bölgesine yan karakterlerini sokabilir..

Her GB'de en fazla 20 dakika falan sürer.. Günde nereden baksanız 20 30 GB atabilir.. Karakter kasıp satabilir..

Her şey yapılabilir..
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
Kullanıcı avatarı
SR7GEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen SR7GEN »

Bizim millet artistiği sever 8-)
Sergen YENİCE
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

YasinKocamanca yazdı:Merak etmeyin artık ortaya çıktıysa daha kullanamaz onu fakat Bir ömür gizlice kullanmak varken :) git xenotim kas kimse yokken dimi ama :)
Benim elime böyle bir fırsat geçecek de ben oyuncuların gözüne soka soka yansıtacağım yok böyle birşey :D diğer konuda belirttiğim gibi bu yüzüğü kullanan ya çok akıllı bildiği birşey var ya da gerizekalının önde gideni :)
Kullanıcı avatarı
KelwinLawyer
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: I don't have :(

Mesaj gönderen KelwinLawyer »

Ekvator yazdı:
Benim elime böyle bir fırsat geçecek de ben oyuncuların gözüne soka soka yansıtacağım yok böyle birşey :D diğer konuda belirttiğim gibi bu yüzüğü kullanan ya çok akıllı bildiği birşey var ya da gerizekalının önde gideni :)
Anlamadığınız bir şey var o yüzüğü zaten iade edecekti iade etmeden öncede hava attı yoksa kötü niyetli olsa o yüzük hala da ortaya çıkmamıştı adam dolanıyordu :D Allahtan saf birinin eline geçmiş :geek:
Resim
Çağrı AYDIN
-----------------------------------
+Özledim
-Kimi

+http://inciswf.com/jetvg958.swf
-----------------------------------
(^) Ecel Getiren
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

KelwinLawyer yazdı:Anlamadığınız bir şey var o yüzüğü zaten iade edecekti iade etmeden öncede hava attı yoksa kötü niyetli olsa o yüzük hala da ortaya çıkmamıştı adam dolanıyordu :D Allahtan saf birinin eline geçmiş :geek: [/color]
Asıl sorun, onun yüzükle dolaşması değil yüzüğü nasıl elde etmiş olmasıdır :)

İhtimaller.
1 - Yüzük para ile satıldı.
2 - Yüzüğün hilesini buldu.
3 - yönetimle husumeti olan eski bir yönetici yüzüğü rastgele birine veya birilerine verdi.
Kullanıcı avatarı
oLmazSaoLmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: We Are The Best

Mesaj gönderen oLmazSaoLmaz »

burakcoskun yazdı:Forumda bir arkadaşımız bu başlık altında bir fotograf paylaşmıştı . Konu hakkında hala bir açıklama gelmedi . Oyuncular sizden bir açıklama bekliyor bilmem farkındamısınız ??
Gerekli incemeler zaten yapılmıştır emin ol o yüzüğün kimden geldiği kime gittiği kaç alışverişte dolaştığı hepsi tek tek kayıt altında bakma işte işlerine gelmediği için veya açıklıyamıyacakları için susuyorlar. Zaten bir bahane bulup birşeyler uyduracaklardır fazla beklentide olmayın gelipte gmlerimizden birisi arkadasına vermiş felan filan diyceklerini mi bekliyorsunuz :) İkv'de hiç bir zaman bir gerçek gün yüzüne çıkmaz her zaman arkadada bi dolaplar döner bunu belirli kişiler bilir biz oyuncular dışardan baktığımız duyduklarımız kadar biliriz bu kadar basit. O yüzden sallayın gitsin neler geldi neler geçti neler oldu neler bitti hey gidi heyy say say bitmez ama işte elden bişey gelmiyor :) Gönüllü ekipten ne bekliyceksin hele ki bu ekip oyunculardan seçilirken :)
• xSinyoR #

Resim
Resim
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön