LAG ÇÖZÜMÜ (CHANGE SERVER)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Electrodynamics
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Enerji

LAG ÇÖZÜMÜ (CHANGE SERVER)

Mesaj gönderen Electrodynamics »

Bildiğiniz gibi hergün özellikle öğleden sonra başlayan ve akşamüstü yoğunlaşan LAG OLAYLARI yani kısa süreli donmalar hepimizi çileden çıkardı.Lag sebebi doluluk , internet sağlayıcısı ve server kaynaklı olabilir bunun dışında bir ihtimal yoktur.
1. sebebe gelelim doluluk oranına bakarsak şu an ikv de oyuncu sayısı az dolayısıyla bu sebep etkisiz şu an,

2. sebep internet sağlayıcısı ise her oyuncu değişik internet sağlayıcı kullanırken bile lag yaşıyor örneğin bir arkadaşım uydunet , birisi ttnet kullanırken bile lag yaşanıyor bu sebepte etkisiz.

Gelelim gerçek lag sebebine serverlar ; bu konu üzerine konuşulacak çok şey var ama sadece yönetim yakın zamanda serverları değiştirdiğini açıklamıştı ve lag vb. durumları ortadan kaldıracağız demişti. Benim görüşüm bu iş TTNET ile hiç olmaz.Server kapasitesi yüksek olan dünya çapındaki oyunlara göz atarsak hepsi ya AVRUPA yada DÜNYANIN EN İYİ SUNUCULARINA SAHİP JAPONYA dan server kiralıyolar.Adamlar milyonlarca oyuncuya sahipler lag yok bişey yok, böyle ufak çaplı bi oyunu bile yönetemiyorsanız biraz dünyaya açılın da örnek alın.Para yok derseniz 7 yıldır sömürdüklerinizle ikv gibi 4 oyun rahat yapardınız.

Sonuç olarak ya adam gibi bir server kiralarsınız yada oyunun çöküşünü izlersiniz DEV ve GM ler.
AeRoDYNaMiC MYoTiSMoN SYSTEMROOT Champion
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon Ailesi>

Re: LAG ÇÖZÜMÜ (CHANGE SERVER)

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

Electrodynamics yazdı:
Gelelim gerçek lag sebebine serverlar ; bu konu üzerine konuşulacak çok şey var ama sadece yönetim yakın zamanda serverları değiştirdiğini açıklamıştı ve lag vb. durumları ortadan kaldıracağız demişti. Benim görüşüm bu iş TTNET ile hiç olmaz.Server kapasitesi yüksek olan dünya çapındaki oyunlara göz atarsak hepsi ya AVRUPA yada DÜNYANIN EN İYİ SUNUCULARINA SAHİP JAPONYA dan server kiralıyolar.Adamlar milyonlarca oyuncuya sahipler lag yok bişey yok, böyle ufak çaplı bi oyunu bile yönetemiyorsanız biraz dünyaya açılın da örnek alın.Para yok derseniz 7 yıldır sömürdüklerinizle ikv gibi 4 oyun rahat yapardınız.

Aynen öyle kardeşim Bu iş Skype üzerinde cara ban atmayı seni beni tehdit etmeyi bilenleri Başara getirenlerin Yapabileceği bir iş değil.
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
Electrodynamics
İskele Babası
İskele Babası

Suçu hep GM lere atmak doğru değil aslında , GM ler gönüllü seçilmiş kişiler ve yetkileri sınırlı ama burada bir sorun varsa kendilerinin de oyuncu olduğunu düşünürsek istifa ederek tepkilerini gösterebilirler.

Gerçek sorumlu kimler diyorsanız DEV yani developer , bir oyunun geliştirici ekibi ve arka plandaki oyun sahibi aynı zamanda bu rezillik serverların alt yapısını oluşturan TTNET' tir.
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

Electrodynamics yazdı:Suçu hep GM lere atmak doğru değil aslında , GM ler gönüllü seçilmiş kişiler ve yetkileri sınırlı ama burada bir sorun varsa kendilerinin de oyuncu olduğunu düşünürsek istifa ederek tepkilerini gösterebilirler.

Gerçek sorumlu kimler diyorsanız DEV yani developer , bir oyunun geliştirici ekibi ve arka plandaki oyun sahibi aynı zamanda bu rezillik serverların alt yapısını oluşturan TTNET' tir.
Doğru diyorsun kazancı yoksa istifa etsin! Gelsin devler etkinlik yapsın sonuçta benim onun bunun parasını onlar alıyor gönüllüler değil. Gönüllüler sana bana ona iyilik yapacaksa istifa eder gelir der ki arkadaşlar ikv sizleri sömürmekten başka birşey yapmıyor emeklerim haram olsun der ayrılır görevinden.
Kullanıcı avatarı
Electrodynamics
İskele Babası
İskele Babası

Betbah yazdı:
Electrodynamics yazdı:Suçu hep GM lere atmak doğru değil aslında , GM ler gönüllü seçilmiş kişiler ve yetkileri sınırlı ama burada bir sorun varsa kendilerinin de oyuncu olduğunu düşünürsek istifa ederek tepkilerini gösterebilirler.

Doğru diyorsun kazancı yoksa istifa etsin! Gelsin devler etkinlik yapsın sonuçta benim onun bunun parasını onlar alıyor gönüllüler değil. Gönüllüler sana bana ona iyilik yapacaksa istifa eder gelir der ki arkadaşlar ikv sizleri sömürmekten başka birşey yapmıyor emeklerim haram olsun der ayrılır görevinden.
İstifa eden GM ler biliyorum örnek verebilirim merandan çıkmış eski bir GM KİNDAR , ben şimdi onların yerine kendimi koyuyorum bir kazancım yok zaten bu oyundan, oyuna bu kadar haksızlık yapılıyorsa yönetim olarak bizde suç var demelidir ki bunun sonucunda her şerefli insan istifa eder. NOT: GEÇ DE OLSA BIRAKAN KİŞİLERE SÖZÜM YOK.SONUÇTA TEPKİLERİNİ KOYDULAR.
Kullanıcı avatarı
sero123
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: '-DOYLAİON-'

Mesaj gönderen sero123 »

HER SUNUCUDA LAG YOK ÇOĞUNLUKLA EMİNÖNÜ SUNUCUSUNDA VAR VE TÜM SUNUCULARIN OYUNCULARI HERKES E.ö SUNUCUSUNA AKIN EDYOR NEDEN ÇÜNKÜ DİĞER SUNUCULARDA OYUNCU KALMADI DOĞRU DÜRÜST BENİM DÜŞÜNCEM BÖYLE COK OYUNCU COK LAG .. Kimse GRUB BÖLGESİNE OYUNCU BULAMIOR E.Ö SUNUCUSU HARİÇ

Fourleeafclover
IIxAMEDLİxII
Fourleafclover
Yanlış bildiğin yolda herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda tek başına yürü ..

Fourleafcloveer
MooDKıLLeR
Moodkiller

EminÖNü SUNUCUSU
Kullanıcı avatarı
Electrodynamics
İskele Babası
İskele Babası

sero123 yazdı:HER SUNUCUDA LAG YOK ÇOĞUNLUKLA EMİNÖNÜ SUNUCUSUNDA VAR VE TÜM SUNUCULARIN OYUNCULARI HERKES E.ö SUNUCUSUNA AKIN EDYOR NEDEN ÇÜNKÜ DİĞER SUNUCULARDA OYUNCU KALMADI DOĞRU DÜRÜST BENİM DÜŞÜNCEM BÖYLE COK OYUNCU COK LAG .. Kimse GRUB BÖLGESİNE OYUNCU BULAMIOR E.Ö SUNUCUSU HARİÇ

Fourleeafclover
IIxAMEDLİxII
Fourleafclover
Konunun başında lag sebeplerini belirttim, sizde eö oynadığınızı belirtmişsiniz dikkat ederseniz sabah saatlerinde bile oyunda doluluk oranı az iken lag oluyorsa bunun sebebi server alt yapı yetersizliğidir. 39 level zamanında oyun maksimum oyuncu hitlesine sahipken bile bu kadar çok lag görmemiştim.

Son günlerde bu lag artarak devam ediyor ve Nerull AĞ çalışması yapıyoruz dedi " BU DEMEK OLUYOR Kİ BİZ TTNET SERVER LARINI KULLANMAYA DEVAM EDECEĞİZ VE AYNI DANDİK SUNUCULARA KATLANACAKSINIZ".

“Genel Etkileşim” sayfasına dön