Akçe...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Bleyd
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Akçe...

Mesaj gönderen Bleyd »

Herkese iiakşamlar bildiğim kadarıyla oyunda akçe alışverişi yapmak yasak ve bundan dolayı baya bir oyuncu susturma cezası alıyor bu yüzden herkese ökse otu diye söylüyor,bugun bir oyuncu açık açık 2500 akçe alınır diyor 1000 akçe alınır diyor kaç kişi şikayet ediyor sus cezası almıyor sordum dedim alışveriş yasak değilmi dedim cevabı dün gm ile konuşdum serbest dedi ve şuan hala oyunda hala bi ceza söz konusu değil ,sistemmi değişdi.ceza alınmıyosa bundan önce sus alanlar boşuna ceza almış vallaha...
Resim
BLEYD ERAGON

Eroin gibisin ; varlığın ölüm, yokluğun kriz .!

...Bir tek dileğim var,Mutlu ol yeter...
Kullanıcı avatarı
CayKoyGeliyomm
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Çaykur

Re: Akçe...

Mesaj gönderen CayKoyGeliyomm »

Alınıra ceza vermiyorlar, sadece satıcıya ceza veriyorlar.
Kullanıcı avatarı
SR7GEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen SR7GEN »

:shock: :shock:
Sergen YENİCE
Kullanıcı avatarı
Perfect
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Perfect »

CayKoyGeliyomm yazdı:Alınıra ceza vermiyorlar, sadece satıcıya ceza veriyorlar.
Hem almak hemde satmak yasak diye biliyorum ben . :geek:
IIBlAşKleNtLeeII

Tekkenfive

~ ѕιη¢є ~ >>> ??-o6-2oo8

Karanlıktaysan gölgen bile seni yalnız bırakır...

Fatih ERDEM
Kullanıcı avatarı
Bleyd
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bleyd »

Sikayet hakkım bitti ben gibi 3 kisininde sikayet hakkı bitti ceza vermediler, eger böyle bisey var ve ceza verilmiyorsa aciklama yapsinlarda hrrkes akce satmak icin 40 dereden su getirmesin. Adamlar 2501 elmas diyor okse diyor adamlar ugrasiyo .
Resim
BLEYD ERAGON

Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

Akçe almak serbest
ama
Akçe satmak yasaktır.

şikayet lobisi boş yere uğraşmasın :)

Hayat felsefesi insanları şikayet etmek olan şikayet lobisinin şikayet hakkı dolsun diye ihtiyacım olmadığı halde oyun içinde "2500 akçe alınır hem de akçe oğlu akçe alınır, 2500 ( iki bin beş yüz ) akçe alınır hem de en akçesinden en karagün dostu olanından alınır" gibi tabirlerde bulunuyorum :)

Oyunda neyin legal neyin illegal neyin yasak neyin serbest olduğunu bilmeyen yığınla insan var. Şikayet edeceğinize öncelikle adamları uyarın bre şikayetperestler! Akçe satmak yasak deyin, +5 yetenek kasa satmak yasak deyin! sırf egonuz tatmin olsun diye adamları şikayet edip susturuyorsunuz!
Kullanıcı avatarı
Bleyd
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bleyd »

Betbah yazdı:Akçe almak serbest
ama
Akçe satmak yasaktır.

şikayet lobisi boş yere uğraşmasın :)

Hayat felsefesi insanları şikayet etmek olan şikayet lobisinin şikayet hakkı dolsun diye ihtiyacım olmadığı halde oyun içinde "2500 akçe alınır hem de akçe oğlu akçe alınır, 2500 ( iki bin beş yüz ) akçe alınır hem de en akçesinden en karagün dostu olanından alınır" gibi tabirlerde bulunuyorum :)

Oyunda neyin legal neyin illegal neyin yasak neyin serbest olduğunu bilmeyen yığınla insan var. Şikayet edeceğinize öncelikle adamları uyarın bre şikayetperestler! Akçe satmak yasak deyin, +5 yetenek kasa satmak yasak deyin! sırf egonuz tatmin olsun diye adamları şikayet edip susturuyorsunuz!
gene sacma sapan cevap veren biri 1 sikayet ederek egomu tatmin edilir 2 adama zaten gerekeni soyledim yasak diye onun cevabida yoo yasak degil kimse sus veremez gm ye sordum resmi var dedi bu konuyu acma sebebimi o kucuk beynin basmamis tekrar soyluyorum eger oyunda qoce alisverisi yasak degilse gm foruma bi aciklama yazsinki hersek okse satilir elmas satilir gibi terim kullanmasin bosa anladin hadi simdi git mor fareyi kes sen :))))
Resim
BLEYD ERAGON

Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

Bleyd yazdı:gene sacma sapan cevap veren biri 1 sikayet ederek egomu tatmin edilir 2 adama zaten gerekeni soyledim yasak diye onun cevabida yoo yasak degil kimse sus veremez gm ye sordum resmi var dedi bu konuyu acma sebebimi o kucuk beynin basmamis tekrar soyluyorum eger oyunda qoce alisverisi yasak degilse gm foruma bi aciklama yazsinki hersek okse satilir elmas satilir gibi terim kullanmasin bosa anladin hadi simdi git mor fareyi kes sen :))))

Sende sinek kadar beyin olsa dahi akçe alımının yasak olmadığını bilirdin BEYİNSİZ! Konuştuğun laflara dikkat et seni sol cebime sokar sağ cebimden çıkarırım.

Bu oyunun sevmediğim yönü senin gibi kuş beyinsizleri barındırıyor olmasıdır.
Kullanıcı avatarı
superpower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen superpower »

Perfect yazdı:
CayKoyGeliyomm yazdı:Alınıra ceza vermiyorlar, sadece satıcıya ceza veriyorlar.
Hem almak hemde satmak yasak diye biliyorum ben . :geek:
+1
EMİNÖNÜ
Lodos KrONiC(49)
Lodos sSuperPowerDELTA(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bleyd »

Betbah yazdı:
Bleyd yazdı:gene sacma sapan cevap veren biri 1 sikayet ederek egomu tatmin edilir 2 adama zaten gerekeni soyledim yasak diye onun cevabida yoo yasak degil kimse sus veremez gm ye sordum resmi var dedi bu konuyu acma sebebimi o kucuk beynin basmamis tekrar soyluyorum eger oyunda qoce alisverisi yasak degilse gm foruma bi aciklama yazsinki hersek okse satilir elmas satilir gibi terim kullanmasin bosa anladin hadi simdi git mor fareyi kes sen :))))

Sende sinek kadar beyin olsa dahi akçe alımının yasak olmadığını bilirdin BEYİNSİZ! Konuştuğun laflara dikkat et seni sol cebime sokar sağ cebimden çıkarırım.

Bu oyunun sevmediğim yönü senin gibi kuş beyinsizleri barındırıyor olmasıdır.
sen gibi kamiller var işde bu oyunda o cebinden çıakrmaya çalışdıgın senin başka yerinden girer çıkar hadi uza... ayrıca herkes konun ne oldugunu anladı bi çekirdek kadar beyninle sen anlamadın yukarda zaten yazmışım sana amaç ne oldugunu sen gibi kamilde maksadı olay çıakrmak bunlarında eline vermişim demek bi yerden kuyruk acısı var :D hadi ailenin yanına dön
Resim
BLEYD ERAGON

Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön