Üyelikal.com sorunu
- empire
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Watch And Learn
Üyelikal.com sorunu
Kredi kartı bilgilerimi yazdığımda işlem onaylanmadı hatasını alıyorum. Aynı kartla daha 1 ay önce başarılı bi şekilde alışveriş yaptım üyelikaldan. Fakat 2 gündür işlem onaylanmadı hatasını alıyorum . Aynı sorunu yaşayan var mı?
Maximillian - Maxinova - Maxi
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
Re: Üyelikal.com sorunu
empire yazdı:Kredi kartı bilgilerimi yazdığımda işlem onaylanmadı hatasını alıyorum. Aynı kartla daha 1 ay önce başarılı bi şekilde alışveriş yaptım üyelikaldan. Fakat 2 gündür işlem onaylanmadı hatasını alıyorum . Aynı sorunu yaşayan var mı?
Kartın son kullanma tarihi geçmiş olabilir mi?
CHIVALROUS
- empire
- Sahaf Yardımcısı
Kartı bu sene aldım dahaxFahrenheitx yazdı:empire yazdı:Kredi kartı bilgilerimi yazdığımda işlem onaylanmadı hatasını alıyorum. Aynı kartla daha 1 ay önce başarılı bi şekilde alışveriş yaptım üyelikaldan. Fakat 2 gündür işlem onaylanmadı hatasını alıyorum . Aynı sorunu yaşayan var mı?
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
O zaman bankanla görüşmeni öneririm.Bankanın müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alabilirsin.empire yazdı:Kartı bu sene aldım dahaxFahrenheitx yazdı:empire yazdı:Kredi kartı bilgilerimi yazdığımda işlem onaylanmadı hatasını alıyorum. Aynı kartla daha 1 ay önce başarılı bi şekilde alışveriş yaptım üyelikaldan. Fakat 2 gündür işlem onaylanmadı hatasını alıyorum . Aynı sorunu yaşayan var mı?
CHIVALROUS
- empire
- Sahaf Yardımcısı
Bu iki gün içerisinde alışveriş yaptın mı kredi kartı ile üyelikaldan?xFahrenheitx yazdı:O zaman bankanla görüşmeni öneririm.Bankanın müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alabilirsin.empire yazdı:Kartı bu sene aldım dahaxFahrenheitx yazdı:empire yazdı:Kredi kartı bilgilerimi yazdığımda işlem onaylanmadı hatasını alıyorum. Aynı kartla daha 1 ay önce başarılı bi şekilde alışveriş yaptım üyelikaldan. Fakat 2 gündür işlem onaylanmadı hatasını alıyorum . Aynı sorunu yaşayan var mı?
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
2 gün içerisinde yapmadım.Ama daha öncesinde bir çok kez alışverişte bulundum.Böyle bir hatayla karşılaşmadım.empire yazdı:
Bu iki gün içerisinde alışveriş yaptın mı kredi kartı ile üyelikaldan?
CHIVALROUS
- empire
- Sahaf Yardımcısı
Bende birçok kez alışveriş yaptım. Ve ilk defa bu hatayla karşılaştım . Mail attım cevap bekliyorum üyelikaldan.xFahrenheitx yazdı:2 gün içerisinde yapmadım.Ama daha öncesinde bir çok kez alışverişte bulundum.Böyle bir hatayla karşılaşmadım.empire yazdı:
Bu iki gün içerisinde alışveriş yaptın mı kredi kartı ile üyelikaldan?
Ayrıca bu ürüne uzun süre ödeme yapmazsak iptal oluyor mu?
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
empire yazdı: Bende birçok kez alışveriş yaptım. Ve ilk defa bu hatayla karşılaştım . Mail attım cevap bekliyorum üyelikaldan.

Benim üyeliğimde 19 Mayıs 2013 ten beri ödeme bekleyen ürünler mevcut.İptal olacağını sanmıyorum.
CHIVALROUS
- empire
- Sahaf Yardımcısı
Bilgi için teşekkürler. O zaman sorunu düzelttiğimde öder alırım e-pini acele etmeme gerek yokxFahrenheitx yazdı:empire yazdı: Bende birçok kez alışveriş yaptım. Ve ilk defa bu hatayla karşılaştım . Mail attım cevap bekliyorum üyelikaldan.
Benim üyeliğimde 19 Mayıs 2013 ten beri ödeme bekleyen ürünler mevcut.İptal olacağını sanmıyorum.