yetenek efektleri, oyun arayüzü, lag problemi, göz alıcı bir güncelleme paketi vb. ile ilgilenmeleri veya bizleri bilgilendirmeleri temennisi ile, herkese iyi forumlar diliyorum.

Bob Marley'nin bir sözü vardı : "mutlu mu olmak istiyorsun kimseden birşey bekleme"GWYNBLEIDD yazdı:Sayın developer'lerin,
yetenek efektleri, oyun arayüzü, lag problemi, göz alıcı bir güncelleme paketi vb. ile ilgilenmeleri veya bizleri bilgilendirmeleri temennisi ile, herkese iyi forumlar diliyorum.

Bu görüşe kesinlikle katılıyorum.GWYNBLEIDD yazdı:Bırak ya, oyunu oyuncuların eline verseler forumda bir gram isyan konusu görmez kimse

Katılıyorum hiç olmazsa aldığımız akçein paralarının hepsini keseye indirmeyiz. EE ne demişler ''kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez'' ama bunlar paso miğdeye indiriyorGWYNBLEIDD yazdı:Bırak ya, oyunu oyuncuların eline verseler forumda bir gram isyan konusu görmez kimse

Aynen katılıyorum en azından bunun farklı olması gerekiyor diye düşünenlerdeniz... :idea:GWYNBLEIDD yazdı:Topkapı eklentisi ile birlikte gelen Supra Cin ve Cin Bull iksirlerinin çantadaki görüntüsü panodaki reklamlara göre bu şekilde olmalıydı;
Düzeltilmesi basit bir hata, geliştirici ekip bunu düzeltebilir mi?

Arkadaş Efekt dosyaları ile oynamamış, Photoshop tarzı bir programla efekt eklemiş.Yasak bir durum değil.Lestrange yazdı:Hoş olmuş ancak, oyunun efekt dosyaları ile oynamak yasaktır sanırım şuan bu kuralı ihlal ediyorsun![]()