Bakın İyi veya kötü su oyunu ilk çıktıgından beri oynuyorm..Bir kaç Şerefi olmayan kişiler klan savaşları
ve bunun gibi nedenlerden dolayı sevmez beni..Tamam kimseye muhtaçlıgım yok ama bu iftira atmayı gerektirmez..
Sözde ben Gandalff mışım..Gandalf'ı tanıyorum arkadaşım..Ama bu benim o oldugum anlamına gelmez...Gandalf
Bİr hırsızlıkmı yapmış hayır..Sadece Dostxredsonya'ya söylediği kötü söz yüzünden nefret ediliyor..Ha bu Gandalfı
savundugumu göstermez ki savunmamda ama oyunda beni görüp yasaklamak sonra it it konuşup gandalfdır bu
demek allahsızlıktır...Bu kadar sinirleneceğimi hiç hatırlamazdım ama yaptırdılar..Anası Bacısı olan milletin anasına
bacısına namusunu küfür etmez ..Gandalf bensem allah belamı versin...Su an allah belamı versin şerefsizlik yapmayın
Gandalf olduguma İnanan Konuşmaz Kimseye ihtiyacım yok bütün sunucu düşman olsa umrumda deil ben oyunumu
oynarım ...Gandalf'ın laf söylediği kişi bana o cümleyi kurmadıktan sonra size #@!? yemek düşer gayet iyi geçiniyoz
o kişiyle...
FOTO:http://img221.imageshack.us/img221/1690/adsztr.png
SEVMEYEBİLİRSİN AMA AĞZINA GELENİ SÖYLEYEMEZSİN..!!!
- lodosxpehivan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: SEVMEYEBİLİRSİN AMA AĞZINA GELENİ SÖYLEYEMEZSİN..!!!
ınansalarda derler ınanmasalarda derler sen kafanı yorma oyununa bak hersey oyunu bırakana kadar dene gor
ama tabı olma ıhtımalınde yuksek nıye deme senı tanıma etmem fakat tılsımda buna benzer bır ıkı olay degıl yuzlerce olay oldu kımı ınandıra bılıcen
lodosxpehıvan
ama tabı olma ıhtımalınde yuksek nıye deme senı tanıma etmem fakat tılsımda buna benzer bır ıkı olay degıl yuzlerce olay oldu kımı ınandıra bılıcen
lodosxpehıvan

Lodosxpehivan
Lodosxpehivanxx
Lodosxpehivanxxx
Pehivan
LODOSXBASKANI

- Mertkan
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Börteçine
amonra153 yazdı: Bakın İyi veya kötü su oyunu ilk çıktıgından beri oynuyorm..Bir kaç Şerefi olmayan kişiler klan savaşları
ve bunun gibi nedenlerden dolayı sevmez beni..Tamam kimseye muhtaçlıgım yok ama bu iftira atmayı gerektirmez..
Sözde ben Gandalff mışım..Gandalf'ı tanıyorum arkadaşım..Ama bu benim o oldugum anlamına gelmez...Gandalf
Bİr hırsızlıkmı yapmış hayır..Sadece Dostxredsonya'ya söylediği kötü söz yüzünden nefret ediliyor..Ha bu Gandalfı
savundugumu göstermez ki savunmamda ama oyunda beni görüp yasaklamak sonra it it konuşup gandalfdır bu
demek allahsızlıktır...Bu kadar sinirleneceğimi hiç hatırlamazdım ama yaptırdılar..Anası Bacısı olan milletin anasına
bacısına namusunu küfür etmez ..Gandalf bensem allah belamı versin...Su an allah belamı versin şerefsizlik yapmayın
Gandalf olduguma İnanan Konuşmaz Kimseye ihtiyacım yok bütün sunucu düşman olsa umrumda deil ben oyunumu
oynarım ...Gandalf'ın laf söylediği kişi bana o cümleyi kurmadıktan sonra size #@!? yemek düşer gayet iyi geçiniyoz
o kişiyle...
Abicim senin gandalf olmadığını biz çok iyi biliyoruz... Yüreğini ferah tut saygılarımla...
Evet kesilince yediremeyen çok arz var.İlteride bunlardan birisi
Büyü¢ü¤Mµr0
mimxeresBOSS
mimxeresBOSS
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Mertkan ve ben ve diğer arzlar biz keslince yediremiyoruz diyorsun biz onun için konuşmuyoruz mesla bi gün önce benim görevim var diyorsunuz salıyoruz sonra biz geçmeye çalışıyoruz direk kesiyorsunuz bu insanlıkmı ben keslince hiç kimsye laf sölemem eyer savaşta isem ama değilsem derimmenesmik yazdı:Evet kesilince yediremeyen çok arz var.İlteride bunlardan birisi![]()

[right]Arif YAMAN[/right]
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
Yazmıs oLdugun KeLımeLere Dıkkat Et.!1 Hıc Kımseye ALLAH'sız Dıye Hıtab EDemezsın 2 Etmeye KaLkısanın Zıhnıyetınden Ve AkLından Supe Duyarım.! 3 Madem Okadar EdebLısın Serefsız ALLAH'sız Gıbı CumLeLere KuLLanma. 4 Okadar Cok SınırLendınse SakınLEsınce Saygını Ve Sevıyenı Kaybetmeden Konu Ac. 5 Aynı Herkesın TEk Bı Rabbı Var Oda ALLAH(cc)'dır..6 Bırdaha Butur KeLımeLerde buLunursan Tepkım buyuk oLur..! 7..amonra153 yazdı: Bakın İyi veya kötü su oyunu ilk çıktıgından beri oynuyorm..Bir kaç Şerefi olmayan kişiler klan savaşları
o kişiyle...

Evet Bu Tür Olaylar Bnmde Başıma Geliyor..
En İyi Arkadaşım Olan Lordfactoru.. Benim Charım Olduğunu Düşünüyolar..
Klan Savaşlarında Birkaç Kişiyle Bni Kesenler.. Dalga Geçip Alay Ediyorlar.. Duymuyorum.. Cevap Vermiyorum..
Ama Ben Onları Biyerde ( İsim Vermiyorum ) Sıkıştırdığım Zaman Tek Başına Ağzına Geleni Söylüyorlar..
Sonrada Bölgeden Adımızı Cıkartıyolar..
Tüm Kestiğim Adamlar ( Arz ) Bana Bölgeden Hırsız Dedi Dolandırıcı Dedi.. Ki Sadece Kesti Diye...
Beni Rezil Etmek İçin İftira Atıyorlar..
Böyle İnsanlar Oyuna Ne İçin Giriyolar.. Oyun Vakit Geçirmek İçin Değilmidir..
Kavganın .. Küfürün Luzümu Nedir ?
Kavga Küfür Bize Bişey Kazandırmaz.. Düşmanlık Dışında...
En İyi Arkadaşım Olan Lordfactoru.. Benim Charım Olduğunu Düşünüyolar..
Klan Savaşlarında Birkaç Kişiyle Bni Kesenler.. Dalga Geçip Alay Ediyorlar.. Duymuyorum.. Cevap Vermiyorum..
Ama Ben Onları Biyerde ( İsim Vermiyorum ) Sıkıştırdığım Zaman Tek Başına Ağzına Geleni Söylüyorlar..
Sonrada Bölgeden Adımızı Cıkartıyolar..
Tüm Kestiğim Adamlar ( Arz ) Bana Bölgeden Hırsız Dedi Dolandırıcı Dedi.. Ki Sadece Kesti Diye...
Beni Rezil Etmek İçin İftira Atıyorlar..
Böyle İnsanlar Oyuna Ne İçin Giriyolar.. Oyun Vakit Geçirmek İçin Değilmidir..
Kavganın .. Küfürün Luzümu Nedir ?
Kavga Küfür Bize Bişey Kazandırmaz.. Düşmanlık Dışında...
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız