Sunucular şampiyonası hk

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Crash

Sunucular şampiyonası hk

Mesaj gönderen Bloodmage »

Selamun aleykum
Bence sunucu şampiyonasından sonra sunucular arası şampiyona duzenlenmeli
Hem sunucu sayısı da buna musait [8]
Her sunucunun en guclulerı bır sunucuda toplanır ve o sunucuda sunucular arası şampiyona duzenlenir.Direk çeyrek finalden başlar turnuva bence güzel olurdu sizce nasıl fikir kazananada buyuk bir ödül verilir sizce nasıl olur ?
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
lkarus
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: S O N

Re: Sunucular şampiyonası hk

Mesaj gönderen lkarus »

Güzel bir fikir de bence. Fakat daha güzel ve renkli geçmesi sağlanabilir.
Bence genel bir turnuva olmalı ve bütün sınıflar bir birileriyle karşılaşabilmeli. Çok daha renkli olur.
Kullanıcı avatarı
Xxxreallovexxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: We are the best

Mesaj gönderen Xxxreallovexxx »

Mükemmel bir fikir bende düşündüm keşke öyle bir ihtimal olsa....
Özümüz Var Özden Öte Sözümüz Var Sözden Öte Ötelerin ÖTesinde Gözümüz var Gözden Öte !!!
Resim
Resim
Resim
xHeDeFTuRaNx
xHeDeFTuRaNxIII
SKİLLFUL
xKRALİÇEx
xKRALİÇExII
Kullanıcı avatarı
oLmazSaoLmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: We Are The Best

Mesaj gönderen oLmazSaoLmaz »

Zifan yazdı:
oLmazSaoLmaz yazdı:
Zifan yazdı:
oLmazSaoLmaz yazdı:
oLmazSaoLmaz yazdı:Bılmıyorum gerceklestırme imkanı var mı ama ben yınede fikrimi söylüyeceğim sunucu şampiyonasında her sunucudan 1. Olan kisiler arasında düello düzenlenebilir. 8 sunucumuz bulunmakta her sınıftan 8 şampıyonumuz olacak 4 4 eşleştırılıp 2 tur seklinde 1. Tur ev sahıbı olan yani eminönu sunucusunda oynayan kısi 2. El karsı rakıbının sunucusunda mesela meranda karsılasma yapar kısacası deplasmanda böylece tüm sunucuların en iyi büyücü şifacı savaşçısı ortaya çıkar. Sunucu şampıyonasından sunucular arasında en iyilerini seçmek. Böyle bi imkan vardır dıye düsünüyorum oyuna ve oyunculara renk katacaktır sunucular arası olması (: zifan mihri abla bu fikrımı dıkkate almanı cok ısterim sen yaparsın bunu :$
Hesaplamayı yanlıs yapmisım 8 sunucumuz var her sunucudan 3 şampıyon olacak toplam 24 şampiyon 12 12 olarak eşleştırebılınır 1. Tur2.tur 6 6 diye son olarak 3 3 final olur :P
Selam oLmazSaoLmaz,
Sunucular arası turnuva gerçekleştirme şansımız yok lakin turnuva severlerin ,klan savaşı turnuvalarında diledikleri sunucuya karakter aktararak katıldıklarını gözlemledim.İlerleyen zamanlarda yani fikstür oluşturabilecek sayılara ulaştığımızda , kendi sunucularının şampiyon ve finalistlerinin yer aldığı bir PVP turnuvası yapabiliriz:) Defansif savaşçılara gelince daha öncede belirttiğim gibi Bu turnuvamızda;artık kullanıcıların büyük bir çoğunluğunun özelliklede turnuva katılımcılarının ,tılsım ve kıyafetlerini büyük ölçüde tamamladığını düşünerek,defansif dövüş yeteneğini tercih eden çoğunluğuda göz önünde bulundurarak , kural değişikliğine gitmeye karar verdik.Bu durumda katılımcı oyuncular , bu kuralıda değerlendirerek ona göre hazırlıklarını tamamlayacaklardır.
İlginiz için teşekkürler.
sunucular arası turnuvanın gerçekleşme imkanı neden yok bunu cok merak ediyorum böyle birşey şart diye düsünüyorum. açıklamanızı istiyorum bunu merakımdan. Sunucu şampiyonası için değilde lonca savası için bende aktarmıstım biliyorum :) Ofansif katılmak isteyen defans birisiylemi karsılascak yani ?
Sunucular arası turnuva gerçekleştirebilmemiz için gerekli alt yapımız olmadığından , turnuvalarımız sunucu bazında yapılmaktadır.Evet . Kullanıcılar kurallar dahilinde , defansif ya da ofansif dövüş yetenekleriyle diledikleri yetenek sistemini kullanarak karşılaşabilirler.
Bu önerımı turnuvadan önce yönetime sunmustum aldığım cevaplar bu oldu =)
• xSinyoR #

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

Ya yapması çok zor bir şey değil ki 8 şampiyon bir sunucuya aktarılır mesela eminonuye falan tüm şampiyonlar aktarılır toplam 24 şampiyon var zaten bunlar çeyrek final üzerinden başlar yani çok zor bir şey değil ki bu
BEYAZKOŞK SİNCE 2007

“Genel Etkileşim” sayfasına dön