BİR GM BAKSIN ŞU KONUMA LÜTFENN
BİR GM BAKSIN ŞU KONUMA LÜTFENN
Geçen hafta salı ve çarşamba günleri arsında birilri veya artık kimse çarlarımın şifresini değiştirmişler bende birini kurtardım ama diğer hasbımın hotmeilinin şifresini hatırlamıyom ve almıyorum dolayısıyla çarı yardıcı olmanızı diliyorum
En son ElySeeS tarafından 13 Oca 2014 17:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: [color=#800040] / [/color] kaldırıldı ve metin düzgün hale getirildi.
Sebep: [color=#800040] / [/color] kaldırıldı ve metin düzgün hale getirildi.
Re: BİR GM BAKSIN ŞU KONUMA LÜTFENN
çarı almıyom çarı zaten birileri değişip öyle bırakmış giren çıkanda yok çara lütfen yardımcı olun nasıl alırım
Merhaba Muho,
Destek/İletişim Formu'dan Üyelik Sorunlarını seçerek bizlere sorununuz bildiriniz. Sonuçlandırma aşamasında sabırlı olun. İstenilen güvenlik bilgileri incelenirken azami dikkat ve titizlik gerekirken bu süreçte zamana ihtiyaç vardır. İnceleme sürecinden sonra en kısa sürede olumlu/olumsuz geri dönüş yapılacaktır.
NOT: Birden çok mail göndermeniz işleminizi hızlandırmaz aksine yavaşlatır.
Bilginize.
Destek/İletişim Formu'dan Üyelik Sorunlarını seçerek bizlere sorununuz bildiriniz. Sonuçlandırma aşamasında sabırlı olun. İstenilen güvenlik bilgileri incelenirken azami dikkat ve titizlik gerekirken bu süreçte zamana ihtiyaç vardır. İnceleme sürecinden sonra en kısa sürede olumlu/olumsuz geri dönüş yapılacaktır.
NOT: Birden çok mail göndermeniz işleminizi hızlandırmaz aksine yavaşlatır.
Bilginize.
desteğe yazıyom cevap veren yok neolcak
bide üyelik işlemlerine Kullanıcı ismi diyo çalınan çarın ismimi yoksa başka bi çarın isminimi yazayım ?
Selam Muho,
Özel mesajlarınızı kontrol ediniz.
İyi forumlar.
Özel mesajlarınızı kontrol ediniz.
İyi forumlar.