Playstore
Playstore
Merhaba arkadaşlar playstore ile ilgili bir sorunum varda daha önceden bu sorunla karşılaşmış yada çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi? Sorunum ikv çemberlitaş kutu ile 2500 akçe almaya çalışıyorum mobil ödeme ile ancak numaramı yazınca ilk önce ödeme alınamadı diyor sonra başka bir sayfaya aktarım burada ise Ödeme kanalı hatası; Ödeme kanalı ile ilgili bir hata oluştu. Lütfen bilgilerinizi kontrol edip tekrar deneyiniz. Diyor bunun bir çözümünü bilen var mı?
Re: Playstore
Hattınızın mobil ödeme sistemine açık olup olmadığını kontrol edin, operatörüzün resmi sitesi/müşteri hizmetleri vb. kanallar üzerinden açıp kapatabilirsiniz.
Telefonunuzun, bu gibi sms'leri almamak üzere operatörden bir talepte bulunup bulunmadığını, şayet akıllı bir telefon sahibi iseniz sms düzenleyici üçüncü parti uygulamaların bir müdahelede bulunup bulunmadığını kontrol edin.
Playstore ödeme servisi sık sık bahsettiğiniz hatayı veren bir altyapı kullanmakta, sistemin ne zaman düzeltilebileceğine ilişkin bilgi almak için 444 0 375 numaralı TTNET Müşteri
Hizmetleri üzerinden sizi Playstore servisine aktarmalarını talep ederek ilgili kişilerle görüşebilirsiniz.
Bu sorun Playstore kaynaklı olduğu vakitler genellikle aynı gün düzeltilir.
Telefonunuzun, bu gibi sms'leri almamak üzere operatörden bir talepte bulunup bulunmadığını, şayet akıllı bir telefon sahibi iseniz sms düzenleyici üçüncü parti uygulamaların bir müdahelede bulunup bulunmadığını kontrol edin.
Playstore ödeme servisi sık sık bahsettiğiniz hatayı veren bir altyapı kullanmakta, sistemin ne zaman düzeltilebileceğine ilişkin bilgi almak için 444 0 375 numaralı TTNET Müşteri
Hizmetleri üzerinden sizi Playstore servisine aktarmalarını talep ederek ilgili kişilerle görüşebilirsiniz.
Bu sorun Playstore kaynaklı olduğu vakitler genellikle aynı gün düzeltilir.
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Her şeyi yaptım diğer oyunları almaya çalışınca mesaj geliyor ancak ikv ile ilgili bir şey almaya çalışınca hata veriyor.
Bunu gidip hızlı destekte de belirtin. Sizi ya Ttnet'e, ya operatörünüze, ya da alakasız bir cevaba yönlendireceklerdir.zorsavas5 yazdı:Her şeyi yaptım diğer oyunları almaya çalışınca mesaj geliyor ancak ikv ile ilgili bir şey almaya çalışınca hata veriyor.
Sevgiyle kalın, esen kalın
(Yaşasın kötülük ve şuh kahkahalar)
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!