Hızlı destek forumunda dikkat ediyorum da "bana 1 level karakterler ile küfür ediliyor yok mu bunun çaresi" diyenlere "küfür edenleri şikayet ettiğinizde gereken ceza verilecektir. Gerekli cezayı almadıklarını düşünüyorsanız destek/iletişim formunu kullanarak ilgili destek birimiyle iletişime geçiniz." gibi cevaplar veriliyor.
Adam basit bir email ile anında hesap açıp 1 level çar ile istediği kişiye saydırabiliyor. Bu hesaplara ceza versen ne olur vermesen ne olur cezayı alır 2 dakika sonra başka hesap açarak tekrar kaldığı yerden devam eder
Ha bu arada normal hesabı ile bana küfür edenleri oyun içinde her küfürünü şikayet ettikten sonra bir de destek bölümünden fotosunu gönderiyorum ama hala işlem yapılmayınca hızlı destek bölümüne yazdığım mesajı kaideye alıp öyle ceza veriyorsunuz adamlara "müthiş hızlısınız"....
1 seviye karakterlerden rahatsız edici davranışlar sergileyen kişilerin asıl hesaplarının tespit edilip ceza almasını istiyorsanız destekten de şikayetinizi bizlere ulaştırmalısınız. Oyun içi şikayet sistemi sadece o karakterin bulunduğu üyeliğin ceza almasını sağlar. Durumu kişiselleştiren ve 1 seviye karakterlerden bu tarz rahatsız edici eylemler yapan kişilerin asıl üyeliklerinin ceza almaları konusunda sizlere destek vermeye çalışıyoruz.
Erdogan yazdı:1 seviye karakterlerden rahatsız edici davranışlar sergileyen kişilerin asıl hesaplarının tespit edilip ceza almasını istiyorsanız destekten de şikayetinizi bizlere ulaştırmalısınız. Oyun içi şikayet sistemi sadece o karakterin bulunduğu üyeliğin ceza almasını sağlar. Durumu kişiselleştiren ve 1 seviye karakterlerden bu tarz rahatsız edici eylemler yapan kişilerin asıl üyeliklerinin ceza almaları konusunda sizlere destek vermeye çalışıyoruz.
Bilginize.
Dediğinizi yaptığımızda ne değişiyorki. Adamı fotoğraflarla şikayet ettiğim halde saçma sapan bir cevap alıyorum. Şikayet edeceğim kişi oyundan çıktıysa arkadaş listesine eklemeye çalışacakmışım. Arkadaşlık listesine eklemek istediğiniz kişi oyunda değil yazısının yollayacağım resimlerde olması gerekiyormuş.
Böyle saçma sapan bir cevap olabilirmi. O yazı olsa ne olur olmasa ne olur. Siz kimin tarafındasınız haklının mı? Haksızın mı? Adam bize her türlü küfürü edip oyundan çıkacak biz bunu resimlerle ispatlayacağız ama aldığımız cevap arkadaşlık listesine neden eklemediniz. :evil: Hemde ettiği car 1 lvl değil sürekli kullandığı 49 level car olmasına rağmen.
Erdogan yazdı:1 seviye karakterlerden rahatsız edici davranışlar sergileyen kişilerin asıl hesaplarının tespit edilip ceza almasını istiyorsanız destekten de şikayetinizi bizlere ulaştırmalısınız. Oyun içi şikayet sistemi sadece o karakterin bulunduğu üyeliğin ceza almasını sağlar. Durumu kişiselleştiren ve 1 seviye karakterlerden bu tarz rahatsız edici eylemler yapan kişilerin asıl üyeliklerinin ceza almaları konusunda sizlere destek vermeye çalışıyoruz.
Bilginize.
Dediğinizi yaptığımızda ne değişiyorki. Adamı fotoğraflarla şikayet ettiğim halde saçma sapan bir cevap alıyorum. Şikayet edeceğim kişi oyundan çıktıysa arkadaş listesine eklemeye çalışacakmışım. Arkadaşlık listesine eklemek istediğiniz kişi oyunda değil yazısının yollayacağım resimlerde olması gerekiyormuş.
Böyle saçma sapan bir cevap olabilirmi. O yazı olsa ne olur olmasa ne olur. Siz kimin tarafındasınız haklının mı? Haksızın mı? Adam bize her türlü küfürü edip oyundan çıkacak biz bunu resimlerle ispatlayacağız ama aldığımız cevap arkadaşlık listesine neden eklemediniz. :evil: Hemde ettiği car 1 lvl değil sürekli kullandığı 49 level car olmasına rağmen.
kardeşim aklın yokmu senın adamlar senın şikayet ettiğin adamın gerçekten küfür edip oyundan cıktığından emin olmak istiyor.Yanı doğru karakter eşleştirmesi mı yapıyorsunuz onu kanıtlıyorsun bir nebze.Zaten şikayet edeceğin adam oyundaysa şikayet edersin cezasını alır.Oyunda değilsede bunu arkadaş listene ekleyip oyunda olmadığı bildirisini alıp yönetime mesaj atarsın..
erdem3451 yazdı:
kardeşim aklın yokmu senın adamlar senın şikayet ettiğin adamın gerçekten küfür edip oyundan cıktığından emin olmak istiyor.Yanı doğru karakter eşleştirmesi mı yapıyorsunuz onu kanıtlıyorsun bir nebze.Zaten şikayet edeceğin adam oyundaysa şikayet edersin cezasını alır.Oyunda değilsede bunu arkadaş listene ekleyip oyunda olmadığı bildirisini alıp yönetime mesaj atarsın..
ERdem benim aklım bana yetiyor adam oyunda olsa zaten şikayet et butonunu kullanırım. Adam oyunda değilki resim alarak şikayet ediyorum. Sende bunu anlamayacak kadar aklın yok mu?
Bilginize.
Maalesef bazi şeyler belli prosedürler içinde oluyor
Bu prosedürleri bilir ve uygun şekilde şikayet edince gereği yapiliyor abi keşke prosedüre göre şikayet etseydin