sığnak ve mığrad görüş/tahmin..

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Kayı Alpleri

sığnak ve mığrad görüş/tahmin..

Mesaj gönderen Strongxsifa »

arkadaşlar şu günlrde sürekli yenileniyor oyunumuz bizde ayak uyduramıyoruz tabii..

kadimler yeşiller sığnak vs. gelecek ve gelmiş olan bir çok yenilik başta nefret edilsede sonradan zevki artırdığı konusunda hemfikiriz sanırım.

sığnak ve miğrad bölgeleri yer6ndan sonraki eklentiler olacak

yine buradaki yaratıklar güçlü

size bir sorum var 59 lwl le filan mı gelir yoksa 49la küçük bir eklentimi yapılır

1-2 canavar sabittir

8lwl fareadam vr

20 lwl fareadam

35 lwl fareadam

4 lwl örümcek

12 lwl örm.

20lwl örm.

35 lwl örm. 40 lwl örm.

mesela vazgeçilmez cin

7 lwl cin

14 lwl cin

29 lwl cin

31 lwl cin

40 lwl cin

bu bölgelerle bu yaratıkların geleceğine kesin gözüyle bakabiliriz :D

sizinde paylaşmak istedikleriniz varsa 30-40 konu açmak yerine buraya yazmanızda fayda var..
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: sığnak ve mığrad görüş/tahmin..

Mesaj gönderen Petcarar »

yeni eşya geleceği kesin.
kesemeyince yönetime çamur atılacağı da kesin
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

sabit yaratıkların geleceğini zannetmiyorum daha çok romalı lar üstüne kurulmuş galiba bu bölgeler
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DeathLord »

Miğrat bölgesinde Eski roma savaşçıları tarzı yaratıklar gelecek.Yani Philotheos un tılsımıyla ilgili olacak.O bölgede gelecek yaratıklardan birisi Hera... adını tam söylemiyecegim yönetim saolsun.Sığınaklar hakkında bilgim yok ama Strong un yazdıgı yaratıkların hemen hemen hicbiri orada olmayacak.Bu bölge ile 59 lar gelmiyecek.Derindeki sır'ın bir eklenti paketi olacak.

LordBrkca*Deathxrazor
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

DeathLord yazdı:Miğrat bölgesinde Eski roma savaşçıları tarzı yaratıklar gelecek.Yani Philotheos un tılsımıyla ilgili olacak.O bölgede gelecek yaratıklardan birisi Hera... adını tam söylemiyecegim yönetim saolsun.Sığınaklar hakkında bilgim yok ama Strong un yazdıgı yaratıkların hemen hemen hicbiri orada olmayacak.Bu bölge ile 59 lar gelmiyecek.Derindeki sır'ın bir eklenti paketi olacak.

LordBrkca*Deathxrazor
aynen öyle katılıyorum ayrıca heratera demende bi sakınca yok millet öğrensin =)
ResimResim
Kullanıcı avatarı
GeCe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen GeCe »

HaYır SeviYe Sınırı 50 Olabilir...Yada Level Gelmiyecek ;) Boos ( Patron ) Yaratıklar Olucak Sana Görev Vericek Girince Sürede Vericek O Süre İçerisinde Hangi Görevi Verdiyse Onu Yapıcaksın Er Meydanı Gibi Bİr ŞEy =)
Resim

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
Kullanıcı avatarı
Delikanlixsifaci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Delikanlixsifaci »

GeCe yazdı:HaYır SeviYe Sınırı 50 Olabilir...Yada Level Gelmiyecek ;) Boos ( Patron ) Yaratıklar Olucak Sana Görev Vericek Girince Sürede Vericek O Süre İçerisinde Hangi Görevi Verdiyse Onu Yapıcaksın Er Meydanı Gibi Bİr ŞEy =)
Gece senın ben oyunu bıraktığını forumdanda uzak durduğunu sanıyordum neyse sevındım burda olmana
Çekeriz Emaneti Bozarız Adaleti Kuşadasından Geçilmez Elimizden Su İçilmez Biz TÜRKÜZ Bize Racon Kesilmez
"Taklitler, Asıllarını Yüceltir"
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Kayı Alpleri

Mesaj gönderen Strongxsifa »

DeathLord yazdı:Miğrat bölgesinde Eski roma savaşçıları tarzı yaratıklar gelecek.Yani Philotheos un tılsımıyla ilgili olacak.O bölgede gelecek yaratıklardan birisi Hera... adını tam söylemiyecegim yönetim saolsun.Sığınaklar hakkında bilgim yok ama Strong un yazdıgı yaratıkların hemen hemen hicbiri orada olmayacak.Bu bölge ile 59 lar gelmiyecek.Derindeki sır'ın bir eklenti paketi olacak.

LordBrkca*Deathxrazor

hera... heratera olcak öle biliyoum
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Perfectmagician »

Strongxsifa yazdı:

LordBrkca*Deathxrazor

hera... heratera olcak öle biliyoum
inş olurda ikv oyuncularıda heraterayla tanışır :D
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

LordBrkca*Deathxrazor
Sığınak ise Beyaz Köşk-Yükseliş Cemiyeti arasında kullanılmış eski sığınaklar olacak.
Burada Kenan, Zahir, Motorin, Deli gibi bosslar karşımıza çıkacak.
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön