Yığılma hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Yığılma hk.

Mesaj gönderen Detay »

Oyun Eminönünde başlıyor ve temeli orası. Ancak şuan bir gidin bakın Eminönü bölgesinde oyuncu bulamazsınız varsa da yeni başlayanlar, başlamaya çalışanlardır. Yeni başlayan oyuncu bakıyor etrafında insan yok, yardım alıcak, konuşucak biri yok ne yapsın :D Asıl bahsetmek istediğim oyunumuzda bir bölgeye çok yığılma oluyor. Yıllar sonra bir eklenti paketi geliyor ve sıkışıyoruz orda. Yapılan düzenlemenin tüm bölgeleri olmasa da en azından 2 - 3 bölgeyi kapsaması gerektiğini, böylece oyunun bütün haritalarında oyuncu görüp etkileşime geçebileceğimizi düşünüyorum. Biliyorum bu şuan bir anlam ifade etmiyor ama ileride uygulanabilir.

Detay / Meran
Antegar-detay
Kullanıcı avatarı
BlackHatCadillac
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Yığılma hk.

Mesaj gönderen BlackHatCadillac »

yeni bir bölge gelince ister istemez oyuncular gayet doğal olarak orada toplaşır :) oyundaki görevlerin amacıda bir nevi oyunun farklı bölgelerine de oyuncuları taşıyabilmek, farklı görevler yada etkinlikler olsa güzel olurdu mesela belli bir süre zarfında eminönünde bulunan bir madenden en çok çekene ödül vs vs :)
Süper güçlerim olsa süper marketin yolunu tutardım
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

Yeni bölge gelirse ki hiç sanmıyorum; girişinin Eminönü'nde olması oyunu kalabalık gösterecektir ama akıl edemezler :)
Kullanıcı avatarı
Kuralak
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Mareşal

Mesaj gönderen Kuralak »

Bunun için en mantıklı olan şey Reçetelerin doğru olması.
Örneğin bir bölge acıyorsunuz arz lodos bölgesi ve burada düşen tüm reçetelere sadece o bölgede ki madenleri koyuyorsunuz bu yanlış.
Yani bir tılsım reçetesi içerisinde menekşe elmas, iridyum, şelit gibi diğer bölge madenleride olsa oyuncuların diğer bölgeleri de kullanma gereksinimleri artacaği gibi, diğer yeni başlayan ve parası olamayan oyunculara da bir oyuna tutunma sebebi olacaktır.
Diğer trülü hem diğer bölgeler boş kalmaya ve yeni başlayan oyuncular ise debelenmeye ve bir ay sonra oyunu başladıkları gibi bırakmaya mecbur kalacaklardır.

Saygılarmla...
Resim
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen LyKaoN »

Sürekli eski zamanları anıyoruz ediyoruz da , cidden öyle be kardeşim...

Agahta başlardık sora sora öğrenirdik Şimdi ise Agahta başlarız , dolaşırız bilmeden
20 - 30 dk içerisinde yada daha fazla bir süre komutana gideriz sorarız belki cevaplanmayız belkide hor görülürüz :)

İşte bu durum ; insanın ne hevesini ne tutkusu varsa bıraktırıyor resmen
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
Kullanıcı avatarı
3viLD3aD
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: The Riseof Silence

Mesaj gönderen 3viLD3aD »

Detay yazdı:Oyun Eminönünde başlıyor ve temeli orası. Ancak şuan bir gidin bakın Eminönü bölgesinde oyuncu bulamazsınız varsa da yeni başlayanlar, başlamaya çalışanlardır. Yeni başlayan oyuncu bakıyor etrafında insan yok, yardım alıcak, konuşucak biri yok ne yapsın :D Asıl bahsetmek istediğim oyunumuzda bir bölgeye çok yığılma oluyor. Yıllar sonra bir eklenti paketi geliyor ve sıkışıyoruz orda. Yapılan düzenlemenin tüm bölgeleri olmasa da en azından 2 - 3 bölgeyi kapsaması gerektiğini, böylece oyunun bütün haritalarında oyuncu görüp etkileşime geçebileceğimizi düşünüyorum. Biliyorum bu şuan bir anlam ifade etmiyor ama ileride uygulanabilir.

Detay / Meran
Arkadaş çok doğru söylüyor arada bir iksir için malzeme toplamaya gidiyorum oyuncuların verdiği tepkiler çok komik oluyor :geek:
:arrow: O elindekini nerden aldın :?: :idea: :cry:
:arrow: Kıyafetlerini nerde boyattın :?: :idea: :mrgreen:
:arrow: Sen yönetici misin :?: :idea: :lol:

Daha bir çok ilginç sorularla doluyor insanın özeli bazılarına komik gelebilir ama oyunu yeni keşfetmeye başlamış bir oyuncu için gerçekten şaşırtıcı :|

:idea: Oyunda boş alan çok misal mısır çarşısına fazla yer kaplamayan bir kaç fanus koyulup içine de her sınıfın Miğrat tan sonraki zırhlı görünümü Çemberlitaş tan sonraki kıyafetli görünümü koyulsa bence güzel olur. Sonuçta yeni başlayan her oyuncu belli bir süre sonra ilk olarak mısır çarşısını geziyor ve keşfediyor.
Resim

[list] İmmoRTaLxLeaDeR & İmmoRTaLxHeRoiC & İmmoRTaLxaGyieuS & İmmoRTaLxeSpRiT [/list]
Kullanıcı avatarı
Delikadirrr
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Osmanlı Devleti

Mesaj gönderen Delikadirrr »

Detay kardeşim ağzına sağlık. aynen katılıyorum millet şuan xeo ve jade için tamamıyla hole kilitlenmşiiş durumda biraz farklılık gösterin artık. sunucumuz boşaldı :((((
DeLiKaDiR Meran
Delikadir xDeLiKaDiRx xxxDeLiKaDiRxxx OsMaNLıxDeVLeTi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön