BİZDE Mi ÖLELİM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

BİZDE Mi ÖLELİM

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Öncelikle Kuklacı sunucusundan oynayan xXÇILGINXx adlı kardeşimize ALLAH tan rahmet ailesinede sabır diliyorum
İKV nin bir oyuncuya duyarlı olup tören düzenlenmesi gerçekten beni heycanlandırdı. Çünkü bir oyuncuyu önemsediğinin açık bir göstergesi. Fakat aklıma takılan o kardeşimiz yasasaydı bu kadar önemsenirmiydi ?
Yapılanlara baktığımda inanmak gelmiyor içinden açıkcası foruma actığımız konular kilitleniyor yada araştırılıcak deniyor o arştrılıcak sözüne inanıp sabırla bekliyoruz fakat bir geri dönüs dahi yapılmıyor ve konu kapanıyor ne duydum ne gördüm misali. Ve bizde süphe icinde beklemeye devam ediyoruz.
Bizi önemsediğinizi görmek çok güzel fakat bunun için ölmemizi beklemeyin yaşarken yaparsanız ölürken yaptığınızdan daha cok mutlu olacağıma inanıyorum şahsen.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: BİZDE Mi ÖLELİM

Mesaj gönderen Nocomment »

Barbarosxhizir yazdı:Öncelikle Kuklacı sunucusundan oynayan xXÇILGINXx adlı kardeşimize ALLAH tan rahmet ailesinede sabır diliyorum
İKV nin bir oyuncuya duyarlı olup tören düzenlenmesi gerçekten beni heycanlandırdı. Çünkü bir oyuncuyu önemsediğinin açık bir göstergesi. Fakat aklıma takılan o kardeşimiz yasasaydı bu kadar önemsenirmiydi ?
Yapılanlara baktığımda inanmak gelmiyor içinden açıkcası foruma actığımız konular kilitleniyor yada araştırılıcak deniyor o arştrılıcak sözüne inanıp sabırla bekliyoruz fakat bir geri dönüs dahi yapılmıyor ve konu kapanıyor ne duydum ne gördüm misali. Ve bizde süphe icinde beklemeye devam ediyoruz.
Bizi önemsediğinizi görmek çok güzel fakat bunun için ölmemizi beklemeyin yaşarken yaparsanız ölürken yaptığınızdan daha cok mutlu olacağıma inanıyorum şahsen.

Merhabalar

1 ncisi o kardeşiniz yaşarkende önemseniyordu,( Tüm İKV bireyleri gibi ) vefatından sonra sanal dahi olsa ekibe sağladığı katkılar için farklı sunuculardan toplanan arkadaşlarımız onun anısına biraraya gelmişlerdir . Ruhu şad olsun
Fatih İKV sevdalısıydı , iyi bir insandı , iyi bir ekip arkadaşıydı ve size destek biriminde hizmet ediyordu . Rahatsızlığına rağmen 2013 fuarında yerini almıştı .

Oyun ile alakalı soru ve görüşerinizi , Vefat etmiş bir arkadaşımızın acısı ile eşdeğer görüp aynı itimamı beklemeniz üzücüdür.

Seni önemsiyoruz ve konuya cevap yazıyoruz. Fatih Hakkın rahmetine kavuştuğu için bu konunun kilitlenmesi gerektiğine inanıyoruz .

saygılarımla

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön