İnsanlar(bende dahil olmak üzere) bir çok şeyden şikayetçi.Forum bu mesajlarla kaynıyor.Bir çok insan veda ediyor.Ne oluyor size?Bir oyunu buralara kadar düşürmeye ne hakkınız var sizin?Mevlüt Dinç abimizin emanetini böylemi koruyorsunuz siz?Size yakışıyor mu?Bir çok insan size öneri sunuyor siz ise hiç takmıyor ve geri bile dönmeye tenezzül etmiyorsunuz.Olur mu böyle şey?Görmüyor musunuz her gün insanlar bu oyunu bırakacaklarını söylüyorlar ve hergün İKV biraz daha kan kaybediyor.Artık oyun bitti diyorlar.Bu oyuna 1 yıl daha şans vermiyorum ben şu anki konumu dolayısıyla.Size ne oldu?Neden böyle oldunuz?Bunlar size yakışıyor mu sayın İKV Takımı?Siz bu kadar insanın şikayetlerini, önerilerini, isteklerini nasıl görmezden gelirsiniz söyleyin bana?Bakın size benden bir öneri ve benim sizden istediğim şey.Oyunu yine eski zamanlarına geri döndürün lütfen bu böyle olmaz artık.Eğer sizin amacınız oyunu bitirmek ise bari başak bir firmaya satın yada devredin.Artık reklam vereceğim umurumda bile değil.Eğer İKV'nin Türk olarak kalmasını istiyorsanız Taleworlds'e satın.Biliyorsunuz yaptıkları Mount & Blade serisi dünyada oynanıyor ve çok güzel bir oyun.İKV'yi de düzeltebilirler.Eğer oyunu bitirme gibi bir amacınız yoksa bari çok deneyimli bir(kaç) oyun şirketi ile ortak olun ve şu oyunu kurtarın artık.Bunu bu kadar oyuncuya yapmaya hakkınız yok.Eğer oyunu bitirecekseniz tam bir tarih verinde bizde boş boş umutlanmayalım artık.
Genelde dinleme nezaketini göstermemenize rağmen beni dinleyerek şereflendirdiğiniz için teşekkür ederim sayın İKV Ekibi.
ARTIK KENDİNİZE GELİN!!!
- Nickelback
- Salgın Koruyucusu
- Hengames
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ultimatom
Re: ARTIK KENDİNİZE GELİN!!!
İkv ekibi derken orasını anlayamadım dostum. Yıl 2013 olmuş bu oyunda hala üst kademe yönetici olduğunu mu sanıyorsunuz? Hepsi oyunun sonu gelmemesi için dikilmiş birer korkuluk.

Mevlüt Dinç abinizin emaneti mi? Mevlüt Dinç bu oyunla kendi firması Sobee'yi Türkiye'ye tanıtmaktan ve kazandığı paraları başka oyunlara yatırmaktan başka ne yapmış acaba oyun için.
Hoş yönetim ekibindekilerde bir çok şey yapmadı. Onlarında yediği birçok nane var.
Şuan bu oyunda bazı sebeplerden dolayı geliştirici ekip bulunmuyor.(Bunuda yönetim açıklasın bir zahmet). Ekip arayışı içerisindeler. Benden size bir tavsiye çok fazla birşey beklemeyin ve ümit etmeyin.
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
aklımdan ne geçiyorsa hepsini yazmışsınabcdef yazdı:Mevlüt Dinç abinizin emaneti mi? Mevlüt Dinç bu oyunla kendi firması Sobee'yi Türkiye'ye tanıtmaktan ve kazandığı paraları başka oyunlara yatırmaktan başka ne yapmış acaba oyun için.Hoş yönetim ekibindekilerde bir çok şey yapmadı. Onlarında yediği birçok nane var.
Şuan bu oyunda bazı sebeplerden dolayı geliştirici ekip bulunmuyor.(Bunuda yönetim açıklasın bir zahmet). Ekip arayışı içerisindeler. Benden size bir tavsiye çok fazla birşey beklemeyin ve ümit etmeyin.
çok güzel bir konuya değinmişsin ama bu konuda sadece biz oyuncuların yorumlarıyla ve şikayetleriyle dolup taşacak. hiçbir yönetici çıkıpta cesaretli bir açıklama yapamayacak. ama en sağlam savunmalarıda şudur ; e türkiyede oyun yapmak kolay mı ? kolay değilse yapma arkadaş böyle yapacaksan hiç yapma bırak yapanlar yapsın burdaki oyuncularda onu oynasın. ne kadar şanslısınız ki bu kadar sadık anlayışlı ve oyununa sahip çıkan o kadar oyuncuya insanlara sahipsiniz. birşeyler yarım yamalak olmaz. hadi onuda geçtik hiçbir düzenleme yok biz şikayetçileri (oyuncuları) bilgilendirecek birazda olsun yatıştıracak bir açıklamada yok. resmen birileri aman ses etmeyin boşverin onlar alsın char başına silah yükseltmeleri bölge arttırıcıları biz bakalım cukkaya diyor sanırım.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Taleworlds'ün sadece Mount & Blade için yaptığı araştırma geliştirmenin içinden 20 tane İKV çıkar. Ben o kadar mmorpg tarzından oyun oynadım, bu kadar ilgisiz alakasız kendi başına olanını görmedim. Tüm eksikliklere rağmen oyuncununda (gerçi artık yemiyorda) oyununa sahip çıktığı başka bir oyunda görmedim.Nickelback yazdı:İnsanlar(bende dahil olmak üzere) bir çok şeyden şikayetçi.Forum bu mesajlarla kaynıyor.Bir çok insan veda ediyor.Ne oluyor size?Bir oyunu buralara kadar düşürmeye ne hakkınız var sizin?Mevlüt Dinç abimizin emanetini böylemi koruyorsunuz siz?Size yakışıyor mu?Bir çok insan size öneri sunuyor siz ise hiç takmıyor ve geri bile dönmeye tenezzül etmiyorsunuz.Olur mu böyle şey?Görmüyor musunuz her gün insanlar bu oyunu bırakacaklarını söylüyorlar ve hergün İKV biraz daha kan kaybediyor.Artık oyun bitti diyorlar.Bu oyuna 1 yıl daha şans vermiyorum ben şu anki konumu dolayısıyla.Size ne oldu?Neden böyle oldunuz?Bunlar size yakışıyor mu sayın İKV Takımı?Siz bu kadar insanın şikayetlerini, önerilerini, isteklerini nasıl görmezden gelirsiniz söyleyin bana?Bakın size benden bir öneri ve benim sizden istediğim şey.Oyunu yine eski zamanlarına geri döndürün lütfen bu böyle olmaz artık.Eğer sizin amacınız oyunu bitirmek ise bari başak bir firmaya satın yada devredin.Artık reklam vereceğim umurumda bile değil.Eğer İKV'nin Türk olarak kalmasını istiyorsanız Taleworlds'e satın.Biliyorsunuz yaptıkları Mount & Blade serisi dünyada oynanıyor ve çok güzel bir oyun.İKV'yi de düzeltebilirler.Eğer oyunu bitirme gibi bir amacınız yoksa bari çok deneyimli bir(kaç) oyun şirketi ile ortak olun ve şu oyunu kurtarın artık.Bunu bu kadar oyuncuya yapmaya hakkınız yok.Eğer oyunu bitirecekseniz tam bir tarih verinde bizde boş boş umutlanmayalım artık.
Genelde dinleme nezaketini göstermemenize rağmen beni dinleyerek şereflendirdiğiniz için teşekkür ederim sayın İKV Ekibi.
Hala yeni Level sınırının gelmemesi bu oyundan ekmek yiyen herkesin sorunudur. Benden size ufak bir tavsiye yol yakınken bırakın. hayatta daha uygun mesleklerde mevlüt. pardon Mevcut diyecektim.