Yönetim getirdiği güncellemelerle sadece oyundan soğutuyor

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Yönetim getirdiği güncellemelerle sadece oyundan soğutuyor

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Yeni gelen tılsımlar hakkında ki konuyu okuduktan sonra " oyuna gireyim de şu element ve fizik direnç alanı tılsımlarını alayım, nasılsa 2 si 20 m tutar " dedim. Hay demez olaydım. Bir de ne göreyim 900.000.000 lira. Klanlarda kiler deseniz onlarda 300 500 bin kp.. ya akıl var mantık var, her gün oyuncular isyan ediyor, bırakıyor, bir şey yapıyor. İnsanları oyuna çekmek için Lonca puanıyla alınan tılsımlar yapsaydınız ya hepsini, asıl rekabet o zaman olurdu, hem iyice dolardı oyun, o tılsımları sunucularda kaç kişi alacak? en fazla 10 bilemedin 20, y2 m1 in bile piyasası 900 m, dandik bir 3. kademe tesla tılsımı nereden baksanız 3-4 milyara patlıyor bize. Arkadaşım onun yerine tılsımı 10 m lp yapsaydınız ya, millet lp kasardı oyun canlanırdı. ama nerede sizde bunu düşünecek yöneticilik kabiliyeti.
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Yönetim getirdiği güncellemelerle sadece oyundan soğutuy

Sagopakajmeran yazdı:Yeni gelen tılsımlar hakkında ki konuyu okuduktan sonra " oyuna gireyim de şu element ve fizik direnç alanı tılsımlarını alayım, nasılsa 2 si 20 m tutar " dedim. Hay demez olaydım. Bir de ne göreyim 900.000.000 lira. Klanlarda kiler deseniz onlarda 300 500 bin kp.. ya akıl var mantık var, her gün oyuncular isyan ediyor, bırakıyor, bir şey yapıyor. İnsanları oyuna çekmek için Lonca puanıyla alınan tılsımlar yapsaydınız ya hepsini, asıl rekabet o zaman olurdu, hem iyice dolardı oyun, o tılsımları sunucularda kaç kişi alacak? en fazla 10 bilemedin 20, y2 m1 in bile piyasası 900 m, dandik bir 3. kademe tesla tılsımı nereden baksanız 3-4 milyara patlıyor bize. Arkadaşım onun yerine tılsımı 10 m lp yapsaydınız ya, millet lp kasardı oyun canlanırdı. ama nerede sizde bunu düşünecek yöneticilik kabiliyeti.
*y2 m1 in bile piyasası 600m..
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeilHitler »

Sagopakajmeran yazdı:Yeni gelen tılsımlar hakkında ki konuyu okuduktan sonra " oyuna gireyim de şu element ve fizik direnç alanı tılsımlarını alayım, nasılsa 2 si 20 m tutar " dedim. Hay demez olaydım. Bir de ne göreyim 900.000.000 lira. Klanlarda kiler deseniz onlarda 300 500 bin kp.. ya akıl var mantık var, her gün oyuncular isyan ediyor, bırakıyor, bir şey yapıyor. İnsanları oyuna çekmek için Lonca puanıyla alınan tılsımlar yapsaydınız ya hepsini, asıl rekabet o zaman olurdu, hem iyice dolardı oyun, o tılsımları sunucularda kaç kişi alacak? en fazla 10 bilemedin 20, y2 m1 in bile piyasası 900 m, dandik bir 3. kademe tesla tılsımı nereden baksanız 3-4 milyara patlıyor bize. Arkadaşım onun yerine tılsımı 10 m lp yapsaydınız ya, millet lp kasardı oyun canlanırdı. ama nerede sizde bunu düşünecek yöneticilik kabiliyeti.
Kesinlikle katılıyorum, LP ile alınmalıydı. Ben o direnç tılsımlarına 900m vereceğime 2-3 kudret iksiri içerim daha iyi, ayrıca bir tılsımı hangi kafayla 300 bin kp yapabiliyorsun sen arkadaşım? 300 bin KP yi geçtim hadi, KP ne alaka şimdi? Artık ne yapacaklarını şaşırdılar bir taraftan bir şeyler kakalayıp duruyorlar, ciddi söylüyorum şu oyun kapansa rahatlayacağım artık. Şuan tek istediğim bir an önce kapanması şu oyunun.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Skayto
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Skayto »

BAKIN YAPILAN GÜNCELLEMEYE BAKIN ..

Tungsten Kanca Asa'yı giyerken elbisesine takılan büyücüler için özel çözüm ürettik. Artık Tungsten Kanca Asa kolayca kullanılabiliyor.
-Sakınma yeteneğinin açıklamasında yer alan yazım hatasını düzelttik.

HEHEHEHEHEHEH:::::)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nerenizle gülerseniz gülün artık....Ben okudum öldüm gülmekten...Bunlar bizle resmen dalga geçiyor..OYUN BİTTİYORMU
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Skayto yazdı:BAKIN YAPILAN GÜNCELLEMEYE BAKIN ..

Tungsten Kanca Asa'yı giyerken elbisesine takılan büyücüler için özel çözüm ürettik. Artık Tungsten Kanca Asa kolayca kullanılabiliyor.

Nerenizle gülerseniz gülün artık....Ben okudum öldüm gülmekten...Bunlar bizle resmen dalga geçiyor..OYUN BİTTİYORMU
çok saolsunlar ya, o tungsten asayı iyi ki düzelttiler, oyun hep o yüzden kasıyordu, sunucu listesi gelmiyordu, item düşmüyordu.. Hep onun yüzünden ya, iyi ki düzeltildi :D
Kullanıcı avatarı
CRACK26
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen CRACK26 »

tılsım güncellemesi tamamen vakit kazanma çabasıdır bence. son uzatmalar gibi. o kadar abes fiyatlarda ulaşılabilen tılsımlar ancak bu şekilde dizayn edilebilirdi. yenilik yok yeni bölge yok oyuncular sıkıldı ne yapalım 3 4 tılsım koyalım alması zor olsun buda oyunu 5 6 ay rahatlatsın amaç bu.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Kullanıcı avatarı
Duke
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Duke »

İKV'nin elinde tutmak istediği oyuncu kitlesine sen girmiyorsun ki. Onlar İstanbul ve civarında oturan, fuar olduğunda gelip takı satın alabilecek, fuardaki gereksiz etkinliklere katılıp tişört giyecek, maddi durumu iyi olan 13-18 yaş arası kitleleri ellerinde tutmak istiyorlar. Senelerdir ne öneriler unutuldu o öneri havuzlarında bir bilsen. Fuarda oyuncuların isim listesini yapmışlar hoş bir uygulama. Ancak o isimlerden kaçının oyunu bıraktığını da belirtselerdi sizde onlarda tabloyu daha net görürdünüz.
Kullanıcı avatarı
Duke
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Duke »

Skayto yazdı:BAKIN YAPILAN GÜNCELLEMEYE BAKIN ..

Bak bunu yeni gördüm. Sonra diyorlar ki siz çok ofansif yorumlar yapıyorsunuz. Biz sizin için burdayız falan filan. Küfür eder gibi güncelleme yaparsan oyuncularında tavrı böyle olacak haliyle.
Kullanıcı avatarı
CRACK26
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen CRACK26 »

Duke yazdı:
İKV'nin elinde tutmak istediği oyuncu kitlesine sen girmiyorsun ki. Onlar İstanbul ve civarında oturan, fuar olduğunda gelip takı satın alabilecek, fuardaki gereksiz etkinliklere katılıp tişört giyecek, maddi durumu iyi olan 13-18 yaş arası kitleleri ellerinde tutmak istiyorlar. Senelerdir ne öneriler unutuldu o öneri havuzlarında bir bilsen. Fuarda oyuncuların isim listesini yapmışlar hoş bir uygulama. Ancak o isimlerden kaçının oyunu bıraktığını da belirtselerdi sizde onlarda tabloyu daha net görürdünüz.

ne denilebilirki çok iyi gözlem çok iyi açıklama. umarım bir gün o ellerinde tutmak istedikleri kitle bu oyuna paralarından daha çok değer verebilir.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Kullanıcı avatarı
LinkiNParkK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Tılsım hakkında düşüncelerinizi daha önce açmış olduğum konuda paylaşabilirsiniz (imzamda)

Yönetici arkadaşlarımız bu oyunu batırmak için ellerinden geldiklerini yaptıkları için teşekkürlerimi sunuyorum bu oyundaki sayfamı kapatacağım.(Enes)
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW

“Genel Etkileşim” sayfasına dön