Keşke oyun sıfırlansaydı.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
CommunistLyder
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Keşke oyun sıfırlansaydı.

Mesaj gönderen CommunistLyder »

Ben 3 yıldır bu oyunu oynamıyordum lakin bugün girdiğimde okadar çok şey değişmişdiki artık oyunda zevk alınacak hiçbirşey kalmamışdı.. Vsler eski alman ok ucunun verdiği zevki vermiyordu üstler , şaheserler..
İlk bono hilesi çıktı millet yaptı parayı kastı kastı uçurdu piyasayı o 40 50m dedikleriniz şeyler bu bono hilesi olmasa idi tas catlasa 10m idi .. ikincisi işde şu oyunda en kahrolduğum şeylerden biri oyunda olmaması yani yapılmaması gereken şey klan parası için karşı tarafı "bilerek beslemek" bu, bildiğim tek bu oyunda var mesela dota oynuyorum WeplaEs sunucusunda boyle bısey oldumu direk ban... adam kestiriyor kendini kestiriyor yapıyor rütbeyi Kp yi (zaten bu olmasaydi oyunda üç yıldız rütbe bile çok zor çıkardı gerçi İlk mareşali kuklacı sunucusunda er meydanı ilk çıktığında yapılan hata sonucu olanlarımız vardı) millet yaptığı kp ile gözlük satıp paraya para demedi bu gmlere denmısdı ama gmler tenezzül bile etmedi ..
eskiden öyle kutu falan yoktu plus vardi 1 aylıktı ama cok iyi iş görüyordu biz pluslu bir adam görünce " aa adam pluslu" derdik o zaman millet aç değildi oyun çok iyiydi 39da alman ok takı 10m 49da urban phi takı 20-40m ye satılıyordu bı aralar .. şaheser şaheser dediniz oyunun %90'ı üretti bu nasıl şaheser yavhu ? ... diğer birşey Kritiklerdeki düzenlemeler isim Düzenlenmesi.. ve oyunun paraya dökülmesi bu saydıklarım oyunu bitirdi zwartan bile gitti boru değil zwartan.. alpamis abura kubilay.. kimbilir bazılarınız bunları hiç bilmedi.. sımdı oyunda yapılan adılıklere ceza verilmedi ama Oyunda ilk defa ılk 100 listesinin birincisi ilk üç yıldız stonebull'u dırek banladınız emınonunde warkey kullandıgı bellı belırsız iken .. nerde o eskı ıtemlere verılen ısımdekı oyuncular ESKİ tncyuyksz ve aklıma gelmeyenler cok geçti çok tüfek vardı oyunda tek.. kütüklerı ısportaya satıorduk bı ara degerlendı KONDROİT vardı oyunda ne gorulmemıs ıtemler vardı .. az oynuyorduk ama mutluyduk... bu oyunda suan dönen paranın %60 ı hile ile gelen.. kütük dedik ilk 4 sunucuda vardı sonra sayenızde akce ıle aktarıp bu ısı bıtırdınız ki ısım degıstırmeyıde yaıpı hırsızlıgın yolunu actınız neredeyse nefes almamız bıle akce ıle alınır oldu .. oyun bı kac guncelleme ıle ayakta tutulmaya calısılıyor cok sapıttı yapılan guncellemeler cok enteresan valla gelen guncellemelere bakıyom gülüyorum .. neyse sımdılık dıyeceklerım aklıma gelenler ıcımde kalanlar aklıma takılanlar bunlardı iyi eglenceler herkeze
haydi uğrola .
Kullanıcı avatarı
KARAHAMZALI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Keşke oyun sıfırlansaydı.

Mesaj gönderen KARAHAMZALI »

güzel derlemişsin oyunu eline sağlık..
benim tahminimde oyun baştan beri 49 level üzerine kuruldu...
misal 59 lvl gelirse biz tankların direncini iksirsiz mi 1000 yapacaz yada grup bölgeleri nolacak 59 lvl yapan bi adam gaffarı 15 dakika da kesip çıkacak mı?
biz şimdi üstümüzü çemberliden fulledik yeni gelen tabi gelirse daha levelde bize avantaj sağlayacak peki sıfırdan çar kasan adam direk 59 olunca 2 yıldır benim çemberden aldığım itemlerin hayrını emeğini nasıl fark edecem ?
Bilisimsucuuuu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Bilisimsucuuuu »

KARAHAMZALI yazdı:güzel derlemişsin oyunu eline sağlık..
benim tahminimde oyun baştan beri 49 level üzerine kuruldu...
misal 59 lvl gelirse biz tankların direncini iksirsiz mi 1000 yapacaz yada grup bölgeleri nolacak 59 lvl yapan bi adam gaffarı 15 dakika da kesip çıkacak mı?
biz şimdi üstümüzü çemberliden fulledik yeni gelen tabi gelirse daha levelde bize avantaj sağlayacak peki sıfırdan çar kasan adam direk 59 olunca 2 yıldır benim çemberden aldığım itemlerin hayrını emeğini nasıl fark edecem ?
Sadece bono açığı değil, şu an oyundaki piyasanın %50 sinden fazlası karaktere iki kişinin girmesi. Hatırlayanlarınız olur elbet bir ara şahaser dönemlerinde teşkilatta menekşe Elmas 5mden 50-60 mye yükselmişti.

KARAHAMZALİ arkadasımızın söylediklerine değinirsek gercekten biraz düşünürseniz 59 levelin gelmesi imkansız gibi. Tanklar iksirsiz dirençlerini 1000 leyecek, grub bölgelerine benim aklıma sadece bir fikir yattı ama sizlerle paylaşayım. GB'lerde ki seviye sınırı 49 olabilir. Ama böyle olursa kısa süreyle seviye atlayıp giremez. Bu olamayacağına göre GB'lerde ki yaratıkların seviyesini artirabilirler. Direnç konusunda da aslında yeni gelecek olan yaratıklarda 1000 direnci taban değilde 2000 görür atıyorum. Tabi daha cok kafa yorulması lazım.
Kullanıcı avatarı
weissmann
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen weissmann »

eskiye bağlanıp kalmayın kardeşim eyw eskiden güzeldi o zamanda oynuyoduk şimdide oynuyoruz, hiç bi güncelleme vs. bişi gelmeseydi, o zamanda nasıl oyun ne güncelleme var ne lwl varmı diyecektiniz. Eskiye bağlanıp kalmak anca köreltir bi oyunu
EmoReis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: HUN

Mesaj gönderen EmoReis »

Arkadaş Eskiden Bahsetmiş Ama eskiden ws lerde alman ok ucu kulanılmıyordu ws ler element deye biliyorum Dikatimi ceken bu oldu ...
39 Lv de Oyun Tamam Güzeldi Ama Ona Baglı kalmanıza Anlam veremedım Hem yenilikden Bahsetmişsin hem eski güzel demişsin Bana Göre Oyun şuan dahil güzel geliyor ...
Çoğu Arkadaşlarımızın Carlarının Cemberli bölgesınden Alcagı var Sıgınak migrat dan alcaklarını saymazsak tabi Ve tılsım uretemeyen cok kişi var bence önce Bunlar tamamlasın ki yeni bir yer gelsin...
Oyun Güzel Oynamasını Bilene Cok güzeL hemde :)
  • TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
[/i][/b]

Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
Kullanıcı avatarı
Bleyd
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Bleyd »

Arkadaşlar az düsünelim 39lvler varken alman okucu ve magne.. Setini dizenler bas bas bagrıyodu yeni yer diye yeraltı geldi ee dediler bu silahlar diyer oyunlarda parlıyo bizde niye parlamıyo dediler da geldi dediler yeni bişeyler grub bölgeleri geldi bu sefer dediler 6 adam bulmak zor oluyo oyun saçma dediler hol geldi ee bunuda beyenmiyolar bakın ben 5 ayoldum oyuna geridöneli sıkıntıdsan çarımı fulledim şuan Y2ve M1 basdım ve fizlk full hem çalısıyorum hemde evde bos zamanımda takılıyorum ben dizdiysem herkes dizer gidin holde hayvan kesin maden cekin para kasmak zor değil ben 5 ayda tılsım hem asa basdım okadar banka erisiminiz varsa zaten bl holde hayvan kesin bankayı doldur isportaya sat 2m cepde günde 5kere fullesen 10 m bide peptit veya salgı düşse tmm daha ne şans varsa bi jadeit çeksen kafan 20 m zor bisey değil ama tavsiyem tek çar takılın 2 çar demek masraf demek akçe felan sonucta öpücükle verilmiyo... Sadece sabredecen kascan ben junona kaç kez gittim 200 ü geçti o derrlece şans yok sırf neclus yüzük icin ama düstü sonunda sabretin şimdiki arkadaşlar bi anda carım dizlsin tılsım olsun paso otuurum adam keseyim peşinde öyle olmuyo sırayla zamanla
Resim
BLEYD ERAGON

Eroin gibisin ; varlığın ölüm, yokluğun kriz .!

...Bir tek dileğim var,Mutlu ol yeter...
Kullanıcı avatarı
Bleyd
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bleyd »

39 diyonuz 39da ne vardiki sadece oyundan istediğin zaman cıkıyodun giriyodun şimdi grub bölgesinde cıkayım 1 saat sonra devam edeyim diyemiyosun bence oyun hertürlü ii sadce hırs yapanlar bırakıyo oyunu bende bırakıcam cok değil 1 yıl sonra zaten gelme amacımda zaman gecirmekdi kredi borcum bitsin o zaman çarsıda takılacam oyuna beerki girmem berki girerim ne bisey kazanıyorum ne bisey kaybedecem amaç zaman gecsin 2 gırgır 2muhabbet ama şu aralar muhabet edecek adamda yokda neyse o konular ayrı... Kolay gelsin(az öncekinin devamı)
Resim
BLEYD ERAGON

Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen HeilHitler »

weissmann, EmoReis , Bleyd işte bunun gibi adamlar oldukça oyun düzelmez ne 39 Level'inden bahsediyorsunuz kardeşim adamın yazdığı yazıyı okudunuzmu siz ? Adam oyunda yapılan hilelerden haksızlıklardan bahsediyor oyun ne hal aldı diyor 39 zamanında böyle değildi diyor gelmiş adama 39 Level istemeyin diyorsun.Şu oyuna güncelleme gelecekse adam gibi gelir her şeyi paraya dökmezler.Tamam parayla satarsın ama oyuna da eklersin ki oyunda bir şeyler yaparakta kazanabilelim.Şimdi oyuna yeni başlayan biri Ayı almak zorunda,+5 yetenek almak zorunda,silahını parlatmak zorunda yani diyorsun ki adama para yatırmak zorundasın yoksa oynayamazsın.Hani bu oyun F2P'di?
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

Bleyd yazdı:39 diyonuz 39da ne vardiki sadece oyundan istediğin zaman cıkıyodun giriyodun şimdi grub bölgesinde cıkayım 1 saat sonra devam edeyim diyemiyosun bence oyun hertürlü ii sadce hırs yapanlar bırakıyo oyunu bende bırakıcam cok değil 1 yıl sonra zaten gelme amacımda zaman gecirmekdi kredi borcum bitsin o zaman çarsıda takılacam oyuna beerki girmem berki girerim ne bisey kazanıyorum ne bisey kaybedecem amaç zaman gecsin 2 gırgır 2muhabbet ama şu aralar muhabet edecek adamda yokda neyse o konular ayrı... Kolay gelsin(az öncekinin devamı)

o en son söylediğin 2 gırgır 2 muhabbet için giriyorduk oyuna. 39 lvl bizim için sohbetten ibaretti. ben kaç gece sabahladım milletle görev yaparak bilmiyorum. o zamanlardaki sohbet, grup bölgesiyle bitti. bi giriyorum oyuna arkadaş listesinde 10 kişi var 6sı gbde. 4ü offline. kiminle konusayım kardesim ben. grup bölgesi desen hırsın ta kendisi. ben girip yarım saat bi saat duruyorum zaten toplasan gbye 10-15 kere girmişimdir. orda da muhabbet edince zaten yaratık kesemiyorsun çıkıyor bi iki kişi tantana yapıyor. almanlarla yılan ve kemikkafa kesmenin tadı ayrıdır. lodos arz yan yana yaratık kesmek ayrı gruplar kurup sırayla boss kesmenin tadı ayrıdır. şimdiki oyuncularla arz lodos yanyana durabilir mi acaba :) oyun gelişti oyuncu sayısı çoğaldı ama oyunu adam gibi oynayan oyuncu sayısı azaldı. boşuna tartışmanın anlamı yok. konuyu açan arkadas da haklı. açıkları kullanan insanlara karşı hiçbi zaman adil kararlar verilmedi.
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
Bleyd
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bleyd »

kardeş siz anlamıyonuzmu 39kende 49 isteyen siz değilmiydiniz bana onu söyle 49 geldi saçma sapan şeyler sölediler 2 ecel üreten hasekide pusuda bekliyodu herkes bundan şikayetci değilmiydi bunları ben şikayet etmedim siz şikayet ettiniz şimdi gelmiş diyosunuz geri gtsin bu oyun ileri gitmesi için kurulmuş oyun diyosun para yatırmak zor bi kutu al bi parlatma 50 lira 50 lirayla sen fakir olmazsın onlar zeng,in olmaz.hee illa para vermiçem dersen oyunda akçe satışı nekadar yasak olsada satanalr var oyunparasına al sen evden dışarı çıktıgında sana ücretsiz parasız bi su veren varmı yani bunlar hayatın devamlılığı için yapılan şeyler umarım anladın sen çalışsan işe girsen beleşemi çalışacan o adamlarda sonucda para kazandıkça gelişiyo şuan oyun oynayanlar sence servetmi yatıyo yoo muhabet edemiyorum diyosun ben çok kişiylede muhabet ediyorum sen tutupda adam grv yaparken kesersen muhabet tabi edemezsin 39larda sanki bu olmuyomuydu adamı kesdiğinde sana aferimmi diyodu paso kötü adam ilan edilirddin savaşanla gene savaşırsın az oyuna katılmaya çalış muhabet arıyosan gel merana benle konuş :D orda az adam var ama genede ben ldosum şuan arzda lodosda arkadaşım var selam verecek adam olmasa bende bırakırım ben varya kaç adam için okadar adamı soktum adam asayı çeketi aldı karşı klana çıktı ondan bende çok sammi olmadığım adamlarla bi yere girmiyorum girdiklerimle şen şakrak şakalaşarak oynuyoruz ramazanda sahura geldiğinde herkes mola veriyodu sahur yapıp devam ediyoruz çemberde oluyo bu muhabettler yan isen oyunu oynuyacamdersen herzaaman oyanrsın kendini dışlarsan böle şeyler yazman normal
Resim
BLEYD ERAGON

“Genel Etkileşim” sayfasına dön