Mevlüt Dinç'in, Sobee Studios'u Bıraktığını Öğrendiğimde...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mevlüt Dinç'in, Sobee Studios'u Bıraktığını Öğrendiğimde...

Mesaj gönderen HeilHitler »

Evet, Mevlüt Dinç, Sobee Studios'u bırakmış ve yeni öğrendim. Öğrendiğimde verdiğim ilk tepki;

http://25.media.tumblr.com/fcbc01efc8f1 ... o1_400.gif

Fakat gerçek olduğunu ve oyunun TTNET'in eline geçtiğini öğrendikten sonra verdiğim tepki;

http://inciswf.com/yaln%C4%B1z%C4%B1mpanpa.swf

harbiden de bu ruh haline girdim.

Bilemiyorum, İstanbul Kıyamet Vakti'nin eski ekibi tek tek ayrılınca, oyuna eski İKV gözüyle bakamaz oldum. Yani oyun her ne kadar güzel olsa da, iyi bir şekilde ilerlese de, sanırım eski yönetim olmadığı için; oyuna da eski gözle bakamayacağım. Özellikle Mevlüt Dinç'in gitmesi, gerçekten de tamamen oyuna bakışımı değiştirdi.

Artık, TTNET'in insafiyetine kalmış durumda oyun. Bakalım oyunu neler bekliyor ileride ve sanırım bu yıl GameX'e katılmıyor Sobee.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Re: Mevlüt Dinç'in, Sobee Studios'u Bıraktığını Öğrendiğimde

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Sizi temin ederimki Captain ATX'inde farklı bir oyuna yoğunlaşmasının üzerine şuanda destek takımı ile ilgilenen Amatörce davranan kısıler mevcut oyun batmış durumda kepenki indirirler yakında
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

oyuncu olarak biz hala burdayız oyuna bir şey olduğu yok.Bir şey olsa kapanacak olsa önce biz giderdik.
Forumda gördüğüm bu olumsuz tavırların gerçek olup olmadığını geliştiricilere bizzat sordum oyunun geliştirme süreci devam ediyor.Bu bilgileri geçelim mantıken düşündüğümüz taktirde bir oyun geliştirme ekibi var ise bu ekip kapanacak olsa ekibe yeni üyeler alınmazdi.Ekib devamlılığı için çalışmak zorunda olduğunu çıkarabiliriz.Yani ıkv nin gelişimi devam ediyor.
Destek ekibinin amatörlülügünü öne sürmüşsunuz ıkv destek ekibi yeni kurulmuş bir ekip değil geçmiş birikimleri ile yola devam ediyor...
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HeilHitler »

KEMALIZMX yazdı:Sizi temin ederimki Captain ATX'inde farklı bir oyuna yoğunlaşmasının üzerine şuanda destek takımı ile ilgilenen Amatörce davranan kısıler mevcut oyun batmış durumda kepenki indirirler yakında

Ben de öyle düşünüyorum. Oyunun fazla devam edeceğini düşünmüyorum. Devam etse bile, oyunun gelişim sürecini baya bir genişletecekler ki, bu süre zarfında zaten yavaş yavaş oyundan kopmalar olacak ve oyuncu eksikliği de oyunun kapanması için güzel bir bahane olacak.

LEPRECHAUN yazdı:oyuncu olarak biz hala burdayız oyuna bir şey olduğu yok.Bir şey olsa kapanacak olsa önce biz giderdik.
Forumda gördüğüm bu olumsuz tavırların gerçek olup olmadığını geliştiricilere bizzat sordum oyunun geliştirme süreci devam ediyor.Bu bilgileri geçelim mantıken düşündüğümüz taktirde bir oyun geliştirme ekibi var ise bu ekip kapanacak olsa ekibe yeni üyeler alınmazdi.Ekib devamlılığı için çalışmak zorunda olduğunu çıkarabiliriz.Yani ıkv nin gelişimi devam ediyor.
Destek ekibinin amatörlülügünü öne sürmüşsunuz ıkv destek ekibi yeni kurulmuş bir ekip değil geçmiş birikimleri ile yola devam ediyor...

Elbette buradayız, buradalar fakat tanıdığımız, bildiğimiz, sevdiğim o İKV'nin eski ailesi yok artık. Asıl temel taşı olan, Mevlüt Dinç yok artık. Bu yönden de biraz bakmanızı öneririm. Oyun sahipsiz kalmış gibi, tüm bağlar kopmuş gibi. Oyunun gelişmesi konusunda tereddütlüyüm.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen yunus1907 »

LEPRECHAUN yazdı:oyuncu olarak biz hala burdayız oyuna bir şey olduğu yok.Bir şey olsa kapanacak olsa önce biz giderdik.
bunca zamandır bu forumda konu okurum desteği savunan nadir insanlardan birisin,hayır neyini savunuyorsunuz ?

elimde bal gibi video var adamın ne yaptığına dair o kişi süresiz blok cezası alması lazım ceza kuralları + sobeenin kurallarında mevcut ama sen gel gör ki 2 yalakalıkta adamın blok cezasını kaldırıyorlar.

geçen sus yedim gece 23.22 civarı adamlar beni 3 gün oyaladılar diyorum ki oyuna girmeden nasıl sus yiyorum yok böyle şöyle sonra diyorlar ki işte ayın 16'sında yemişssiniz yogunluk için bugün atıldı falan filan tam fiyasko.

mesela etkinlik oyunlarında her zaman deva'da bulunan kişiler alınıyor neden acaba ?
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

KEMALIZMX yazdı:Sizi temin ederimki Captain ATX'inde farklı bir oyuna yoğunlaşmasının üzerine şuanda destek takımı ile ilgilenen Amatörce davranan kısıler mevcut oyun batmış durumda kepenki indirirler yakında
Şimdi

Mevlüt Dinç
[DEV]Zwartan
[DEV]FevziBey
Tuncay Büyükoğlu
Yakup Demirden
Yasin Demirden

gibi isimler ki [DEV] kadrosu direk oyun geliştiricilerici kadrosudur oyundan değil Sobee den ayrıldılar.

[GM]CaptainATX desek M..rs diye bir oyuna sarmış.Twitter paylaşımlarda bulunmuş ki direk profilinde de oyunun adres linkini vermiş oyunun atası felan diye.
en son bilindiği üzere CaptainATX İKV BAŞ GM MASTER statüsündeydi .

Sobee çok zorlu bir süreçten geçiyor.Önce mynet darbe vurdu şimdi de Türk Telekom ortaklığında iyi olur dedik sponsor dedik görünüşe göre daha beter oldu çekirdek kadro dağılmış durumda.

Ayrıca FevziBey ve Zwartan gibi baş mimarlar bile bu oyunu terk ettiğine göre sonu hayırlı değil demektir.

Durum ortada herkese hayırlı işler bol kazançlar ....
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
Evvel
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Türk intikam tugayı

Mesaj gönderen Evvel »

eğer kapanırsa oyun soğuk suları hazırlayın harcadığımız zaman emek akçe üstüne iyi gider .Ayranda içebilirsiniz =))=)
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
Kullanıcı avatarı
CRACK26
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen CRACK26 »

resp0nse yazdı:
Şimdi

Mevlüt Dinç
[DEV]Zwartan
[DEV]FevziBey
Tuncay Büyükoğlu
Yakup Demirden
Yasin Demirden

gibi isimler ki [DEV] kadrosu direk oyun geliştiricilerici kadrosudur oyundan değil Sobee den ayrıldılar.

[GM]CaptainATX desek M..rs diye bir oyuna sarmış.Twitter paylaşımlarda bulunmuş ki direk profilinde de oyunun adres linkini vermiş oyunun atası felan diye.
en son bilindiği üzere CaptainATX İKV BAŞ GM MASTER statüsündeydi .

Sobee çok zorlu bir süreçten geçiyor.Önce mynet darbe vurdu şimdi de Türk Telekom ortaklığında iyi olur dedik sponsor dedik görünüşe göre daha beter oldu çekirdek kadro dağılmış durumda.

Ayrıca FevziBey ve Zwartan gibi baş mimarlar bile bu oyunu terk ettiğine göre sonu hayırlı değil demektir.

Durum ortada herkese hayırlı işler bol kazançlar ....
tam türk mantığı yap işlet devret :) zaten bir işimiz çok rağbet gödüyse iyi değerlendirmek lazım. başka ne projeleri olursa olsun emeklerini ve çabalarını yeni yeni toplamaya başlayacaklardı ki bırakıp gittiler. şimdi ikv ye yeni lwl le birlikte yenilikler gelseydi mesela örn. binek hayvanı olarak at v.s gibi ilgi uyandıracak yenilikler getirseydi bu ekip bu oyun dahada büyüyebilirdi. ama şimdi gelinen noktaya bakın pacman e yaklaştı nam konusunda.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

yunus1907 yazdı:
bunca zamandır bu forumda konu okurum desteği savunan nadir insanlardan birisin,hayır neyini savunuyorsunuz ?

elimde bal gibi video var adamın ne yaptığına dair o kişi süresiz blok cezası alması lazım ceza kuralları + sobeenin kurallarında mevcut ama sen gel gör ki 2 yalakalıkta adamın blok cezasını kaldırıyorlar.

geçen sus yedim gece 23.22 civarı adamlar beni 3 gün oyaladılar diyorum ki oyuna girmeden nasıl sus yiyorum yok böyle şöyle sonra diyorlar ki işte ayın 16'sında yemişssiniz yogunluk için bugün atıldı falan filan tam fiyasko.

mesela etkinlik oyunlarında her zaman deva'da bulunan kişiler alınıyor neden acaba ?
Selam Yunus,hayırlı geceler...

Gerekli belgeleri destek forumundan bildirdiğin zaman kanıtların doğruluğu ispat edildiği taktirde mutlaka ekip kurallarının ilgili maddesine binaen moderasyon yapılacaktır buna eminim.

Bu güne kadar hiç susturma cezası almadım bunuda belirteyim,nasıl işlediği hakkında pek bilgim yok ama şöyle bir düşününce bizim sikayet bildirimlerimiz belirli bir yere geliyor ve ordan okunup gerekli ceza veriliyor bazen yoğunluktan üç gün bes gün önceki şikayet bildirimleri gecikmeli moderasyona uygulanıyordur.

Etkinliklere Deva loncasından kişilerin seçilmesinin sebebi o an aktif bulunan kişi sayısının Bir kısmının Deva loncası üyelerinden olustuğu olabilirmi :)

Sevgilerle...

Kavramsal olarak düşünüldüğünde taş kafa yarmak için de kullanılabilir,erdemli olan taşı duvar örmek için,köprü yapmak için kullanmaktır.

Resim

LEPRECHAUN
LodosCengaveri
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Kan ve Revan

Mesaj gönderen LodosCengaveri »

üzgünüm beyler ama oyunun sonu geldi benim gibi herşeyi oyuna adamış biri bile oyunu bıraktıysa demek ki oyundan çok şeyler gitmiş...Tavsiyem bu oyun kapanmadan son zamanlarınızı kavgayla değil kardeşlikle geçirin :) (Artizzxizdirap)
Gün Gelecek Kesmediğim Her Arz İçin Bana Küfür Ediceksiniz ...

Artizzxizdirap - Bileği Bükülmeyen Büyücü
İnciticixgüsel - Kılıcı Körelmeyen Arz Cellatı
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön