Evet, Mevlüt Dinç, Sobee Studios'u bırakmış ve yeni öğrendim. Öğrendiğimde verdiğim ilk tepki;
http://25.media.tumblr.com/fcbc01efc8f1 ... o1_400.gif
Fakat gerçek olduğunu ve oyunun TTNET'in eline geçtiğini öğrendikten sonra verdiğim tepki;
http://inciswf.com/yaln%C4%B1z%C4%B1mpanpa.swf
harbiden de bu ruh haline girdim.
Bilemiyorum, İstanbul Kıyamet Vakti'nin eski ekibi tek tek ayrılınca, oyuna eski İKV gözüyle bakamaz oldum. Yani oyun her ne kadar güzel olsa da, iyi bir şekilde ilerlese de, sanırım eski yönetim olmadığı için; oyuna da eski gözle bakamayacağım. Özellikle Mevlüt Dinç'in gitmesi, gerçekten de tamamen oyuna bakışımı değiştirdi.
Artık, TTNET'in insafiyetine kalmış durumda oyun. Bakalım oyunu neler bekliyor ileride ve sanırım bu yıl GameX'e katılmıyor Sobee.
Mevlüt Dinç'in, Sobee Studios'u Bıraktığını Öğrendiğimde...
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Mevlüt Dinç'in, Sobee Studios'u Bıraktığını Öğrendiğimde...
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
Re: Mevlüt Dinç'in, Sobee Studios'u Bıraktığını Öğrendiğimde
Sizi temin ederimki Captain ATX'inde farklı bir oyuna yoğunlaşmasının üzerine şuanda destek takımı ile ilgilenen Amatörce davranan kısıler mevcut oyun batmış durumda kepenki indirirler yakında
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
oyuncu olarak biz hala burdayız oyuna bir şey olduğu yok.Bir şey olsa kapanacak olsa önce biz giderdik.
Forumda gördüğüm bu olumsuz tavırların gerçek olup olmadığını geliştiricilere bizzat sordum oyunun geliştirme süreci devam ediyor.Bu bilgileri geçelim mantıken düşündüğümüz taktirde bir oyun geliştirme ekibi var ise bu ekip kapanacak olsa ekibe yeni üyeler alınmazdi.Ekib devamlılığı için çalışmak zorunda olduğunu çıkarabiliriz.Yani ıkv nin gelişimi devam ediyor.
Destek ekibinin amatörlülügünü öne sürmüşsunuz ıkv destek ekibi yeni kurulmuş bir ekip değil geçmiş birikimleri ile yola devam ediyor...
Forumda gördüğüm bu olumsuz tavırların gerçek olup olmadığını geliştiricilere bizzat sordum oyunun geliştirme süreci devam ediyor.Bu bilgileri geçelim mantıken düşündüğümüz taktirde bir oyun geliştirme ekibi var ise bu ekip kapanacak olsa ekibe yeni üyeler alınmazdi.Ekib devamlılığı için çalışmak zorunda olduğunu çıkarabiliriz.Yani ıkv nin gelişimi devam ediyor.
Destek ekibinin amatörlülügünü öne sürmüşsunuz ıkv destek ekibi yeni kurulmuş bir ekip değil geçmiş birikimleri ile yola devam ediyor...

LEPRECHAUN
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
KEMALIZMX yazdı:Sizi temin ederimki Captain ATX'inde farklı bir oyuna yoğunlaşmasının üzerine şuanda destek takımı ile ilgilenen Amatörce davranan kısıler mevcut oyun batmış durumda kepenki indirirler yakında
Ben de öyle düşünüyorum. Oyunun fazla devam edeceğini düşünmüyorum. Devam etse bile, oyunun gelişim sürecini baya bir genişletecekler ki, bu süre zarfında zaten yavaş yavaş oyundan kopmalar olacak ve oyuncu eksikliği de oyunun kapanması için güzel bir bahane olacak.
LEPRECHAUN yazdı:oyuncu olarak biz hala burdayız oyuna bir şey olduğu yok.Bir şey olsa kapanacak olsa önce biz giderdik.
Elbette buradayız, buradalar fakat tanıdığımız, bildiğimiz, sevdiğim o İKV'nin eski ailesi yok artık. Asıl temel taşı olan, Mevlüt Dinç yok artık. Bu yönden de biraz bakmanızı öneririm. Oyun sahipsiz kalmış gibi, tüm bağlar kopmuş gibi. Oyunun gelişmesi konusunda tereddütlüyüm.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
bunca zamandır bu forumda konu okurum desteği savunan nadir insanlardan birisin,hayır neyini savunuyorsunuz ?LEPRECHAUN yazdı:oyuncu olarak biz hala burdayız oyuna bir şey olduğu yok.Bir şey olsa kapanacak olsa önce biz giderdik.
elimde bal gibi video var adamın ne yaptığına dair o kişi süresiz blok cezası alması lazım ceza kuralları + sobeenin kurallarında mevcut ama sen gel gör ki 2 yalakalıkta adamın blok cezasını kaldırıyorlar.
geçen sus yedim gece 23.22 civarı adamlar beni 3 gün oyaladılar diyorum ki oyuna girmeden nasıl sus yiyorum yok böyle şöyle sonra diyorlar ki işte ayın 16'sında yemişssiniz yogunluk için bugün atıldı falan filan tam fiyasko.
mesela etkinlik oyunlarında her zaman deva'da bulunan kişiler alınıyor neden acaba ?
ŞimdiKEMALIZMX yazdı:Sizi temin ederimki Captain ATX'inde farklı bir oyuna yoğunlaşmasının üzerine şuanda destek takımı ile ilgilenen Amatörce davranan kısıler mevcut oyun batmış durumda kepenki indirirler yakında
Mevlüt Dinç
[DEV]Zwartan
[DEV]FevziBey
Tuncay Büyükoğlu
Yakup Demirden
Yasin Demirden
gibi isimler ki [DEV] kadrosu direk oyun geliştiricilerici kadrosudur oyundan değil Sobee den ayrıldılar.
[GM]CaptainATX desek M..rs diye bir oyuna sarmış.Twitter paylaşımlarda bulunmuş ki direk profilinde de oyunun adres linkini vermiş oyunun atası felan diye.
en son bilindiği üzere CaptainATX İKV BAŞ GM MASTER statüsündeydi .
Sobee çok zorlu bir süreçten geçiyor.Önce mynet darbe vurdu şimdi de Türk Telekom ortaklığında iyi olur dedik sponsor dedik görünüşe göre daha beter oldu çekirdek kadro dağılmış durumda.
Ayrıca FevziBey ve Zwartan gibi baş mimarlar bile bu oyunu terk ettiğine göre sonu hayırlı değil demektir.
Durum ortada herkese hayırlı işler bol kazançlar ....
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- Evvel
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Türk intikam tugayı
eğer kapanırsa oyun soğuk suları hazırlayın harcadığımız zaman emek akçe üstüne iyi gider .Ayranda içebilirsiniz
)=)
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
tam türk mantığı yap işlet devretresp0nse yazdı:ŞimdiKEMALIZMX yazdı:Sizi temin ederimki Captain ATX'inde farklı bir oyuna yoğunlaşmasının üzerine şuanda destek takımı ile ilgilenen Amatörce davranan kısıler mevcut oyun batmış durumda kepenki indirirler yakında
Mevlüt Dinç
[DEV]Zwartan
[DEV]FevziBey
Tuncay Büyükoğlu
Yakup Demirden
Yasin Demirden
gibi isimler ki [DEV] kadrosu direk oyun geliştiricilerici kadrosudur oyundan değil Sobee den ayrıldılar.
[GM]CaptainATX desek M..rs diye bir oyuna sarmış.Twitter paylaşımlarda bulunmuş ki direk profilinde de oyunun adres linkini vermiş oyunun atası felan diye.
en son bilindiği üzere CaptainATX İKV BAŞ GM MASTER statüsündeydi .
Sobee çok zorlu bir süreçten geçiyor.Önce mynet darbe vurdu şimdi de Türk Telekom ortaklığında iyi olur dedik sponsor dedik görünüşe göre daha beter oldu çekirdek kadro dağılmış durumda.
Ayrıca FevziBey ve Zwartan gibi baş mimarlar bile bu oyunu terk ettiğine göre sonu hayırlı değil demektir.
Durum ortada herkese hayırlı işler bol kazançlar ....
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Ederi kadar değer mi ?
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Deva
Selam Yunus,hayırlı geceler...yunus1907 yazdı:bunca zamandır bu forumda konu okurum desteği savunan nadir insanlardan birisin,hayır neyini savunuyorsunuz ?LEPRECHAUN yazdı:oyuncu olarak biz hala burdayız oyuna bir şey olduğu yok.Bir şey olsa kapanacak olsa önce biz giderdik.
elimde bal gibi video var adamın ne yaptığına dair o kişi süresiz blok cezası alması lazım ceza kuralları + sobeenin kurallarında mevcut ama sen gel gör ki 2 yalakalıkta adamın blok cezasını kaldırıyorlar.
geçen sus yedim gece 23.22 civarı adamlar beni 3 gün oyaladılar diyorum ki oyuna girmeden nasıl sus yiyorum yok böyle şöyle sonra diyorlar ki işte ayın 16'sında yemişssiniz yogunluk için bugün atıldı falan filan tam fiyasko.
mesela etkinlik oyunlarında her zaman deva'da bulunan kişiler alınıyor neden acaba ?
Gerekli belgeleri destek forumundan bildirdiğin zaman kanıtların doğruluğu ispat edildiği taktirde mutlaka ekip kurallarının ilgili maddesine binaen moderasyon yapılacaktır buna eminim.
Bu güne kadar hiç susturma cezası almadım bunuda belirteyim,nasıl işlediği hakkında pek bilgim yok ama şöyle bir düşününce bizim sikayet bildirimlerimiz belirli bir yere geliyor ve ordan okunup gerekli ceza veriliyor bazen yoğunluktan üç gün bes gün önceki şikayet bildirimleri gecikmeli moderasyona uygulanıyordur.
Etkinliklere Deva loncasından kişilerin seçilmesinin sebebi o an aktif bulunan kişi sayısının Bir kısmının Deva loncası üyelerinden olustuğu olabilirmi
Sevgilerle...
Kavramsal olarak düşünüldüğünde taş kafa yarmak için de kullanılabilir,erdemli olan taşı duvar örmek için,köprü yapmak için kullanmaktır.

LEPRECHAUN
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: Kan ve Revan
üzgünüm beyler ama oyunun sonu geldi benim gibi herşeyi oyuna adamış biri bile oyunu bıraktıysa demek ki oyundan çok şeyler gitmiş...Tavsiyem bu oyun kapanmadan son zamanlarınızı kavgayla değil kardeşlikle geçirin
(Artizzxizdirap)
Gün Gelecek Kesmediğim Her Arz İçin Bana Küfür Ediceksiniz ...
Artizzxizdirap - Bileği Bükülmeyen Büyücü
İnciticixgüsel - Kılıcı Körelmeyen Arz Cellatı
Artizzxizdirap - Bileği Bükülmeyen Büyücü
İnciticixgüsel - Kılıcı Körelmeyen Arz Cellatı