Neden?
Neden?
Neden Lag Şikayetleri Cevapsız Bırakılıyor?Neden Desteğe Atılan Mesajlara Dönüş Yapılmıyor?Neden Junonu 2000 Defa Kesmeme Rağmen Cent Zırh Bile Alamıyorum?Neden Büyücüler Oyunda Ön Planda?Neden Bireysel Bölge Olarak Getirilen Büyük Hol Aslında Tamamen Bir Grupsal Bölge?
Re: Neden?
Hayatımda ilk defa açtığım bir konu kilit aldı. Hem de cevaplanmadan? Birde trip atmışlar Forum Mod beyfendiler MIsır önünde kesilmiş gibi.
Gönüllü olarak çalışmanız benım umurumda mı? O zaman plus paket ve silah yükseltmeyi de bize bedava verin. Biz bu oyunu oynamak için tonla para akıtıyoruz. Üstüne üstük oyunu oynayamaıyoruz, adam çıkmış bir de bize azar kayacak utanmasa. Kendinize gelin bence bir an önce.
Gönüllü olarak çalışmanız benım umurumda mı? O zaman plus paket ve silah yükseltmeyi de bize bedava verin. Biz bu oyunu oynamak için tonla para akıtıyoruz. Üstüne üstük oyunu oynayamaıyoruz, adam çıkmış bir de bize azar kayacak utanmasa. Kendinize gelin bence bir an önce.
peki bu sorunla birlikte oyuncular bölgelere girmekte zorluk çekiyor. Peki bu kadar oyuncu para harcayıp loncalarına aldıkları arttırıcıları kullanamaması sonucunda doğan mağduriyeti giderebilecek mi yönetim.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Yaklaşık 5 aylık bir aranın ardından sonra İKV ye tekrar bir dönüş yaptım.Plus paketı aktif ettim şöyle bir dolandım.Sonuç olarak 3 kere ırklardaki bb olayını bastığım halde işlemediği için öldüm ve sinirden alt f4 çektim(...)
Bana doğru gelirken boşlukta buga düşen örümceklerle birlikte Sobee Geliştirici ekibine saygı ve selamlarla ..

Şu Lagı bir düzeltemedin be Sobee...
Bilgisayar Özellikleri : İntel Core i5 3210m İşlemci - 8 Gb 1600 Mhz Ram - 2 Gb Ati Radeon 7670m HD Ekran kartı - 1 TB HDD - Kemiksiz 8 Mbit İnternet..
KASIYOR !!!
Bana doğru gelirken boşlukta buga düşen örümceklerle birlikte Sobee Geliştirici ekibine saygı ve selamlarla ..

Şu Lagı bir düzeltemedin be Sobee...
Bilgisayar Özellikleri : İntel Core i5 3210m İşlemci - 8 Gb 1600 Mhz Ram - 2 Gb Ati Radeon 7670m HD Ekran kartı - 1 TB HDD - Kemiksiz 8 Mbit İnternet..
KASIYOR !!!
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Biz gönüllüyüz elimizden geleni yapıyoruz az anlayışlı olun bizi izleyin bb
- soulpowerbeta
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
Forum Mod, yada etkinlik Mod olarak değil GM lerden bir açıklama bekliyoruz hala. Sorun ile ilgili bir çalışma var mı? Burada konuları kitleyerek bi yere varamayız. LAgın en aktif olduğu tarih göz önüne alınarak Loncaların hesaplarında bulunan ÇT artırıcıların yenilenmesini istiyorum.
- GaLadRim
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehri İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Bu işi gönüllü yapıyor olmak bizim mazeretimiz değil, olamaz. Lag sorunu ile ilgili gecenin bir vakti gerekli çalışma ve bildirimlerin yürütüldüğüne dair sizi temin ederim. Bizim elimizden gelen bu teknik arızayı teknik ekibe bildirmek. Gerekli iletişimler sağlanmıştır bizlerde sizin gibi düzelmesini dört değil 8 gözle bekliyoruz
Sevgilerimle..
Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederim, mağduriyetiniz elbette bir şekilde giderilir
Bu işi gönüllü yapıyor olmak bizim mazeretimiz değil, olamaz. Lag sorunu ile ilgili gecenin bir vakti gerekli çalışma ve bildirimlerin yürütüldüğüne dair sizi temin ederim. Bizim elimizden gelen bu teknik arızayı teknik ekibe bildirmek. Gerekli iletişimler sağlanmıştır bizlerde sizin gibi düzelmesini dört değil 8 gözle bekliyoruz
Sevgilerimle..
Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederim, mağduriyetiniz elbette bir şekilde giderilir
Teşekkürler. Ancak bu geri bildirimlerinizi geçiktirdiğiniz için tüm ikv ailesi olarak kalp hastası olduk. Forum kullanıcıları için en azından 1 hafta önce bi konu açılsaydı bu olay bu kadar büyümezdi. Hiç forum kullanmayıp oyundaki sorunları buradan gelip öğrenmeye çalışan ve eli boş dönen çok oyuncu olduğunu tahmin ediyorum. İKv tarihinin en büyük LAg sorunu ile karşı karşıyasınız. Allah kolaylık versin bizde 4 gözle bekliyoruz.GaLadRim yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Sevgilerimle..
Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederim, mağduriyetiniz elbette bir şekilde giderilir![]()
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Bazı konularda haklısın, ancak büyük hol bireysel bölgedir.En azından bana göre..WiLDCaT yazdı:Neden Lag Şikayetleri Cevapsız Bırakılıyor?Neden Desteğe Atılan Mesajlara Dönüş Yapılmıyor?Neden Junonu 2000 Defa Kesmeme Rağmen Cent Zırh Bile Alamıyorum?Neden Büyücüler Oyunda Ön Planda?Neden Bireysel Bölge Olarak Getirilen Büyük Hol Aslında Tamamen Bir Grupsal Bölge?