İlk önce malkoçoğluiki denilen şahıstan 2 item satın aldım Cammpell karakterim ile daha sonra itemleri Ulusxcampell karakterime aktarması için ona rica ettim itemleri ona verdim daha sonra oyundan çıktım diğer karakterime girmek için fakat bu adi herif ortalıkta yoktu herkes bilsin malkoçoğluiki hırsızdır..!
Kardeş Forum Bir Şikayet Yeri Değildir.Şikayetlerini Oyundaki Şikayet Et Butanoyula Yapabilirsin Veya www.istanbuloyun.com/ikvdestek Bölümünden Yapabilirsin Bu Tür Konularla Forumu Kirletmessen İyi Olur Bu Arada Geçmiş Olsun İyi Forumlar.
Nereye ne koyacağımı sana soracak değilim herhalde ben bunu sadece millet görsün alışveriş yapmasınlar diye koydum zaten www.istanbuloyun.com/ikvdestek den de şikayetimi bildirdim..
Birkan yazdı:Kardeş Forum Bir Şikayet Yeri Değildir.Şikayetlerini Oyundaki Şikayet Et Butanoyula Yapabilirsin Veya www.istanbuloyun.com/ikvdestek Bölümünden Yapabilirsin Bu Tür Konularla Forumu Kirletmessen İyi Olur Bu Arada Geçmiş Olsun İyi Forumlar.
senin çarın çalındığında millet geçmiş olsun dio senin yaptığına bak
Birkan yazdı:Kardeş Forum Bir Şikayet Yeri Değildir.Şikayetlerini Oyundaki Şikayet Et Butanoyula Yapabilirsin Veya www.istanbuloyun.com/ikvdestek Bölümünden Yapabilirsin Bu Tür Konularla Forumu Kirletmessen İyi Olur Bu Arada Geçmiş Olsun İyi Forumlar.
senin çarın çalındığında millet geçmiş olsun dio senin yaptığına bak
malkoçoğlu çalıntı zaten
Batuhan Her Konuya Atlamakta Ve Tartışma Yaratmakta Üstüne Yok.Bu Arada Benim Yazdığım Yazıları Düzgün Oku Hep Yanlış Okuyup Atlıyorsun Senin İyiliğin İçin Sonra Allah Korusun Alışkanlık Yapar.
~~BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR~~~