+5 yetenek sorunu
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
+5 yetenek sorunu
bu gün saat 13:40 civarinda dükyanda +5 yetenek puanı aldım fakat iş yerinde olduğum için deneme fırsatım olmamıştı işten geldikten sonra yaklaşık bi 10-15 dakka önce oyuna bakayım dedim fakat +5 ürünlerimde gözüktüğü halde oyunda yeteneklerime +5 puan eklenmediğini gördüm dedim olabilir belki gbm yaparsak gelir diye düşündüm gbm yaptım bide gbm parası gitti boşa neden böyle bir sorun var yada sadece bende olan birşeymi bu bunu bilmek istiyorum yetkililere şimdiden teşekkürler
- veym2
- Tılsım Tanığı

Re: +5 yetenek sorunu
1 haftaya yanıt verirler artık ne yapalım beklicez yapcak bişey yokTertip yazdı:Aynısı bendede oldu. Destekten gelecek cevabı bekliyorum.
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Peki ürünü aldıktan sonra kullandın mı? Hatırladığım kadarıyla ürünlerim sekmesinden kullana basacaktın.
- veym2
- Tılsım Tanığı

kimse bunu sormasın diye resimde ekledim keşke resme bi baksaydınEscapisT yazdı:Peki ürünü aldıktan sonra kullandın mı? Hatırladığım kadarıyla ürünlerim sekmesinden kullana basacaktın.
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Ah mobilden girdiğimden görüntü geç açılıyor okuyana kadar açılmamış sanırım 
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
aynısı bana da oldu ben de destekten cevap bekliyorum
hatta ben +5 puanı kullandım sonra -5 puan kaldı yazıyordu

hatta ben +5 puanı kullandım sonra -5 puan kaldı yazıyordu

...
sabırlı olun ürün yeni geldiği için normaldir, İ.K.V de hiç bi şey tık diye çözülmezçözülürse sıkıntı olur zaten 
-
Nerull
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Ürünün yüklenmesi sırasında yapılan kontrollerde geçici bir aksaklık bulunuyordu, bu sorun giderildi arkadaşlar.
5 Yetenek Puanını almış ve alacak tüm oyuncularımız sorunsuz bir şekilde bu özelliği kullanabilirler.
5 Yetenek Puanını almış ve alacak tüm oyuncularımız sorunsuz bir şekilde bu özelliği kullanabilirler.
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
Nerull yazdı:Ürünün yüklenmesi sırasında yapılan kontrollerde geçici bir aksaklık bulunuyordu, bu sorun giderildi arkadaşlar.
viewtopic.php?f=46&t=113520 bi bakarmısın sorun hala devam ediyor
...