Acaba Sobee Studios sirketini daha dogrusu Istanbul Kiyamet Vakti oyun ofisini ziyaret edebilecegimiz bir adres var midir ?
Sobee Studios Ziyaret
Sobee Studios Ziyaret
Merhaba ,
Acaba Sobee Studios sirketini daha dogrusu Istanbul Kiyamet Vakti oyun ofisini ziyaret edebilecegimiz bir adres var midir ?
Ve buraya gidebiliyor muyuz ? Bende bir sirkette yer alan birisiyim ofis ziyaretlerini aslinda hic sevmem ama joygame ziyaretimden sonra acikcasi IKV yi merak ediyorum
Boyle bir imkanimiz var mi ? Gerekli yerlere mail attim fakat henuz donus olmadi 
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk
Re: Sobee Studios Ziyaret
Merhaba,
Bildiğim kadarıyla ilk olarak 2000 senesinde Dinç İnteraktif olarak kurulan firmanın ismi, 2004'te Sobee olarak değiştirildi 2009'da ise Türk Telekom'la ortak oldu.
İstanbul Teknik Üniversitesi, Yazılım Geliştirme Merkezi, Maslak Sariyer / İstanbul
Google Maps'te Yukarıdaki adresi arayabilir ve tam adresi öğrenebilirsin.
Bildiğim kadarıyla ilk olarak 2000 senesinde Dinç İnteraktif olarak kurulan firmanın ismi, 2004'te Sobee olarak değiştirildi 2009'da ise Türk Telekom'la ortak oldu.
İstanbul Teknik Üniversitesi, Yazılım Geliştirme Merkezi, Maslak Sariyer / İstanbul
Google Maps'te Yukarıdaki adresi arayabilir ve tam adresi öğrenebilirsin.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Sobee Studios un bulunduğu binanın güvenlik ile korunduğu ve çalışanlar haricinde içeriye kimsenin alınmadığı (özel izin vs.. harici) söylenmişti.Sen ben geldim diyerek giremezsin belki direk ama önceden haber verirsen içeri girmen için gerekli işlemleri yaparlar belki de uğraşmazlar 
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
resp0nse yazdı:Sobee Studios un bulunduğu binanın güvenlik ile korunduğu ve çalışanlar haricinde içeriye kimsenin alınmadığı (özel izin vs.. harici) söylenmişti.Sen ben geldim diyerek giremezsin belki direk ama önceden haber verirsen içeri girmen için gerekli işlemleri yaparlar belki de uğraşmazlar
Pizzacı olarak girebilir aslında :twisted:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- 02ARMA02
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Hamunaptra
...COMANDANTE...
... Semsûr...
... Semsûr...
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
IIxDRaCuLaxII yazdı:resp0nse yazdı:Sobee Studios un bulunduğu binanın güvenlik ile korunduğu ve çalışanlar haricinde içeriye kimsenin alınmadığı (özel izin vs.. harici) söylenmişti.Sen ben geldim diyerek giremezsin belki direk ama önceden haber verirsen içeri girmen için gerekli işlemleri yaparlar belki de uğraşmazlar
Pizzacı olarak girebilir aslında :twisted::twisted:
GM ATX e PİZZA getirdim abi de girersin içeri
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Izin isini halledebilirim diye dusunuyorumda nasil bir ofis karsimizda ki bildigimiz klasik bir sey ise vakit kaybi yok degilse gitmek lazim
JoyGame ofisi gercekten ilgincti... 
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk
ofisin nasıl olduğunu merak ediyorsan daha önceki ikv sızıntıları videoları ve sobee studios röportajlarında (kanal programlarının yaptığı) ortamı görebilirsin 
2006-2016
Daha onceki ofisi gordum fakat yenilenmis olmasi gerekiyor hatta tasinmis olmasi gerekiyor sanirim 
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk
Bir video sobeede neler oluyor diye baklava getirdim diye birisi girip ekrana bakıyordu vb. ama sanırım gerçek değil sobee çekmişti bunu