CaN VeRmE
- cesurlarxboraa
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
CaN VeRmE
Arkadaşlar oyundaki bir çok karakterin can vermeye 15 yapmadıklarını gördüm ve buda kafamı karşıtırdı benim bildiğim şifacının özelliği ileştirmesi ve kaldırmasıdır kaldırma olmadan onu şifacı yapan ne kalır ki ?
Re: CaN VeRmE
bak kardeş eskiden can vermeyi 15 puan yapıncı 3-4 sn. doluyodu kaldırıyodun şimdi ise 15 olunca 72 sn. filan başlıyo o yüzden kaldıma bence 5 puan olması gerek .. :?:
şifacının amacı öleni kaldırmak deildir iyi bir şifacı olmak istiorsanız bunu kafanızdan tamamen silin
şifacının amacı şudur
şifacı mümkün olduğunca en iyi şekilde dostunu grubundakini yada arkadaşını fark etmez onu korumak ve öldürtmemekdir. Bunu böyle bilin
kaldırma yeteneği sn yokken biri öldüyse yardım amacı ile can vermen ve diriltmen böyle bir mantık ile düşünün
şifacının amacı şudur
şifacı mümkün olduğunca en iyi şekilde dostunu grubundakini yada arkadaşını fark etmez onu korumak ve öldürtmemekdir. Bunu böyle bilin
kaldırma yeteneği sn yokken biri öldüyse yardım amacı ile can vermen ve diriltmen böyle bir mantık ile düşünün

________________________________________________________________________________
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Keisnlikle. En iyi şifacı öldürtmeyen şifacıdır.ikvm yazdı:şifacının amacı öleni kaldırmak deildir iyi bir şifacı olmak istiorsanız bunu kafanızdan tamamen silin
şifacının amacı şudur
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
iki kişi kasarken çok işe yarıyo
klanda felan denedim olmuyo
adam yatıyo hoop kaldırdın karizma gitti
klanda felan denedim olmuyo
adam yatıyo hoop kaldırdın karizma gitti
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
ikvm yazdı:şifacının amacı öleni kaldırmak deildir iyi bir şifacı olmak istiorsanız bunu kafanızdan tamamen silin
şifacının amacı şudur
- forum96
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
1 yeter artar bile onun yerine cok daha güzel yetenekler var 15 yapmak saçma
BENCE !!
BENCE !!
- Birlikxdeadshot
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Birlikxdeadshot yazdı:Şifacıyı şifacı yapan şifa ile kaldırmadır 15 olmalı
seni 1 dakikada bir kez kaldrıp 5 saniye sonra yatıran şifacı mı iyidir hiç yatırmadan ayakta tutan şifacı mı ?
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- xxxyusufxxx
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
en iyi şifacı öldürtmeyen şifacı lafına %100 katılıyorum cunku eğer öldürtmessen can wermeye puan wermene gerek kalmıor..ikvm yazdı:şifacının amacı öleni kaldırmak deildir iyi bir şifacı olmak istiorsanız bunu kafanızdan tamamen silin
şifacının amacı şudur