Tılsım Kılavuzu ÖNERIM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
METANET
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HICRET

Tılsım Kılavuzu ÖNERIM

Mesaj gönderen METANET »

Merhabalar,

Bir arkadasimizin sorununda önerdiğim gibi Kılavuz sistemini az biraz anlatiyim. Bu ayni şirketlerin kullandıkları sistem gibi olmalı, Müşteri dosyaları için yapılan kılavuzlar, tilsim üreten kisinin adına acilmis olan kılavuz da tilsim sahibinden kimlere gittiyse kayda geçiyor yani ooOyuncuOoo nun tilsimi XxPLAYERxX de diye kayda geçiyor XxPLAYERxX baskasina aktarırsa oda kayda geçiyor, Geri ooOyuncuOoo ya aktarildimi kılavuz 0 laniyor. Tilsimi üreten kisinin adi tilsim özelliğinin altında yer almalı ve üretim den sonraki güncellemede kılavuz acilmis olur. Bu şekilde oyuncular değerli tilsimlarini günül rahatliyla tanimadiklarina bile vere bilir. Peki alan kisi vermez ve sizi desteğe mesaj atmalarla urastirirsa ne olacak aktarımda seçiçeginiz zaman ayarıyla ne kadar kulana bilmesine karar vereceksiniz zaman bitince aktarimi oyundan cikip gelince cantaniza gelecek. [[[BEN TILSIMIMI SATCAM]]]] Diyorsanız Tilsimin basilmis olduğu E-maille bir başvuru yapıyorsunuz Zimmetlenen tilsimdan adiniz siliniyor silindikden sonra ilk kime aktarilirsa ona zimmetleniyor... Umarım yardimci olur tilsimi calinan arkadaşlara gecmis olsun....
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: Tılsım Kılavuzu ÖNERIM

Mesaj gönderen Refresh »

METANET yazdı:Merhabalar,

Bir arkadasimizin sorununda önerdiğim gibi Kılavuz sistemini az biraz anlatiyim. Bu ayni şirketlerin kullandıkları sistem gibi olmalı, Müşteri dosyaları için yapılan kılavuzlar, tilsim üreten kisinin adına acilmis olan kılavuz da tilsim sahibinden kimlere gittiyse kayda geçiyor yani ooOyuncuOoo nun tilsimi XxPLAYERxX de diye kayda geçiyor XxPLAYERxX baskasina aktarırsa oda kayda geçiyor, Geri ooOyuncuOoo ya aktarildimi kılavuz 0 laniyor. Tilsimi üreten kisinin adi tilsim özelliğinin altında yer almalı ve üretim den sonraki güncellemede kılavuz acilmis olur. Bu şekilde oyuncular değerli tilsimlarini günül rahatliyla tanimadiklarina bile vere bilir. Peki alan kisi vermez ve sizi desteğe mesaj atmalarla urastirirsa ne olacak aktarımda seçiçeginiz zaman ayarıyla ne kadar kulana bilmesine karar vereceksiniz zaman bitince aktarimi oyundan cikip gelince cantaniza gelecek. [[[BEN TILSIMIMI SATCAM]]]] Diyorsanız Tilsimin basilmis olduğu E-maille bir başvuru yapıyorsunuz Zimmetlenen tilsimdan adiniz siliniyor silindikden sonra ilk kime aktarilirsa ona zimmetleniyor... Umarım yardimci olur tilsimi calinan arkadaşlara gecmis olsun....
Bu şekilde olursa tılsım kiralama işi bile çıkar.
Bu ise Sobeenin işine gelmez çünkü ne kadar çok tılsım üretilirse o kadar çok para.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
METANET
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen METANET »

Ozaman en basitinden üretene zimmetlensin kimse kimseye yardim edemesin. Yönetimin de isleri var her tilsimim calindi diyenin tilsimini bulmakla urasmaya kalkarsa kimse altindan kalkamaz...
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

METANET yazdı:Ozaman en basitinden üretene zimmetlensin kimse kimseye yardim edemesin. Yönetimin de isleri var her tilsimim calindi diyenin tilsimini bulmakla urasmaya kalkarsa kimse altindan kalkamaz...
Buna da karşıyım.Sonuçta yetenek olarak da tılsım olarak da bir çok kombinasyon var.Ben bir tılsımdan sıkılıp diğer tılsımı denemek isterim dolayısıyla elimdeki tılsımı satmak isterim veya istediğim bir tılsımla takas etmek isterim.Kişiye zimmetlenirse böyle bir şey olmayacak.
Bu şekilde iyi bence.
Eşyalarınıza sahip çıkın yönetimden bir şeyler beklemeyin.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Onun yerine bazı oyunlarda olan şifre ile eşya kilitleme sistemi gelebilir.
Kullanıcı avatarı
METANET
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen METANET »

GWYNBLEIDD yazdı:Onun yerine bazı oyunlarda olan şifre ile eşya kilitleme sistemi gelebilir.
Aklini seviyim evet ticaret icin sifre gelsin böylece daha güvenilir olur car silmeye ve ticaret yapmaya sifre gelirse herkez rahatlar ama arkadasim, kilavuz, tilsimini gönül rahatliyla ödünç vermeni saglar ama fikrini cok begendim...

Bunlar hep alternatifler ama güzel fikirler gercekten ticaret yapmak icin ve karakter silmek icin sifre gelmesi harika bisey olurdu kilavuzda bence çok yararli.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön