Evet başlıktanda anlaşıldığı gibi koskoca bir ikv ailesi kahrolup dağılıyor.... arkadaşlar ne oluyo bize zamanında bu oyun için varımızı yogumu kardeşligimizi dostlugumuzu vermedikmi şimdi ne olduda bu hale geldik... ulan adam arz ve lodos için konu açıp ortalgı karıştırıyo bilmen zifanı , alonewarrior u ortaya atıp konu açıolar la gençler ne oluo kardeşliğimize ...
yöneticiler ne oluo ailemize mevlüt dincin bu birzamanlar harika oyununa ne oluo anlatın be söyleyin nedir bu aileyi dağıtan???? yöneticiler dahil herkesten cevap bekliyorum açık ve net sadece mantıklı bir cevap....
Kahrolan AİLE
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Kahrolan AİLE
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

Re: Kahrolan AİLE
Bunu yazarken ne düşünüyodun bilmiyorum ama bence bundan sonra yazacaklarını önce kafanda topla sonra anlaşılır bir şekilde yaz
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
anlatılacak herşey ortada betadan günümüze kadar gelen ikv nin haline bak aç genel etkileşime bak konulara ayrıca birilerini ikaz etmeden önce anlamaya çalış...
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

merak etme 5 kere okudum bütün cümleler birbirine girmişIDyBKaTLiaMI yazdı:anlatılacak herşey ortada betadan günümüze kadar gelen ikv nin haline bak aç genel etkileşime bak konulara ayrıca birilerini ikaz etmeden önce anlamaya çalış...
- knsvsn
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Alsancak
İKV nin oyunun akışının çok doğru ve imkanlarıyla orantılı geliştiğini düşünüyorum fakat oyunu batıran 2 büyük neden;
1) Çemberlitaş eklentisine kadar oyunun çok iyi bir şekilde gelişip oyuncu sayısı arttırıp ardından bekleneni karşılamıcak şekilde insanları 1 sene oyalanması yeni gelen şeylerde oyalanacak bir şey bulamıyor insanlarda
2) Oyunda herkez bir prof olmuş artistlikler herkez bi şekil olmuş o ona klandan küfür eder skype gel lan milletin g*tü kalkmış ikv oynayanlarda bu hal nasıl alındı bilmiyorum;
Örnek olarak açıklıyım Gaffara son atak lazım yazıyoruz Gaffara atak gelinir yazıyor veya kendine büyü bozuyor ilk o yazcak havalar vs ... Sonra yok gaffara illa 2000 hasar üstü büyücü almalar yok illa tanıdık olucak akraba olcaklar başka örnek ?? sığınak migrata tanıdık ejderli ve transları tam adam almak istemeleri herkezi oyundan soğuttu bu oyunda sadece çarları full olan adamlar devam ediyor dikkat ettiyseniz !!!!
1) Çemberlitaş eklentisine kadar oyunun çok iyi bir şekilde gelişip oyuncu sayısı arttırıp ardından bekleneni karşılamıcak şekilde insanları 1 sene oyalanması yeni gelen şeylerde oyalanacak bir şey bulamıyor insanlarda
2) Oyunda herkez bir prof olmuş artistlikler herkez bi şekil olmuş o ona klandan küfür eder skype gel lan milletin g*tü kalkmış ikv oynayanlarda bu hal nasıl alındı bilmiyorum;
Örnek olarak açıklıyım Gaffara son atak lazım yazıyoruz Gaffara atak gelinir yazıyor veya kendine büyü bozuyor ilk o yazcak havalar vs ... Sonra yok gaffara illa 2000 hasar üstü büyücü almalar yok illa tanıdık olucak akraba olcaklar başka örnek ?? sığınak migrata tanıdık ejderli ve transları tam adam almak istemeleri herkezi oyundan soğuttu bu oyunda sadece çarları full olan adamlar devam ediyor dikkat ettiyseniz !!!!
KNSVSN - HaNs - KaaNSVSN
Sadece Arkadaşlarım İÇİN !

Sadece Arkadaşlarım İÇİN !

- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
Kısa Cevap PARA
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Ahaha kahkaha attım buraya :lol:knsvsn yazdı:illa tanıdık olucak akraba olcaklar!
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
Kardeş çemberlitaş geldi oyun bitti. Üstü full olanlar devam edebiliyor şuan sadece. itemi olmayan mecburen maden çekip üretecek o da o kadar madeni çekebilecek zamanı varsa tabi bide şansı varsa hadi çekti diyelim satabilecek mi onları bölgeden düşürülen madenleri almak için parada kasması lazım e oyunda oyuncu yok maden alan yok olsada ucuza gidiyor. Sığınak-miğrat geldiğinde böyle değildi herkes giriyordu grup toplayıp şimdi öyle değil en basit bb sine dk sına kadar full olacak tılsımı olacak e abi adam full tılsımı var ne yapsın bölgede üstünde item olmayan adamın gelmesi lazım kısacası oyun boka sardı SEVİYE eklentisi gelir belki seneye falan o zaman biraz toparlar gibi olur millet bi 59 olayım der tabi eklenti gelirse ha bide o zamana kadar oyun kapanmazsa bu gidişle serverlar bomboş olacak ikv yi oynayan kemik bir topluluk vardı sağlam adamlar hepsi gitti kimse kalmadı şimdi kalanlarda sidik yarışına girmiş kim en iyi vs ci bilmem ne 1 sene önce 2 aylığına oyunu bırakmıştım ama sürekli gelmek istiyordum şartlar engel oluyordu bu sene ocak ayında oyunu bıraktım hiç geri dönmek istemiyorum açıkcası haftada bir bakarım yeni güncelleme paketi var mı diye o kadar. Tabi bide şans faktörü de oyuncuları deli ediyor benim oynadığım dönemde her efsunda 2 şer 3 er tane set yaptım büyücüme ama asa yok arkadaş 1 tane asa düşmedi asa olmayınca kimse gruba almıyor 1880 fizik kesemezmiş !! ne diyim herkese hayatta başarılar geçin zevk alabileceğiniz oyunlara artık ikvnin devri kapandı.
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
sorunun kaynağı sobee nin hizmet vermeden para kazanma hırsı olarak özetleyebiliriz
RapLeshFuRKaN [ Ecel Getiren ^ ]
Soğukvesessiz [ Ejder Asa ^ ]
FİKİRLER KURŞUN GEÇİRMEZ
Soğukvesessiz [ Ejder Asa ^ ]
FİKİRLER KURŞUN GEÇİRMEZ