Coğu kişilerin bildiği gibi ben ikv camiasına 9 ay önce katıldım .Başka bir oyundan buraya gelmişştim arkadaşın tavsiyesiylen yanlz o oynadığım oyunda bırak aneye bacıya küfür babaya bile küfür etseniz süresiz ban alıyorlar.İlk zamanlarda bana cok garip geliyodu klandan bölgeden sövenleri gördükce gülüyodum.Hatta kardeşlerime edenlerede kardeşlerime kesinlikle etmeyeceksin diye uyarıyordum ve sağolsunlar beni kırmadılar .
Bugün bi şifa kardeşim loncamda olan adamı stuya cağırmışlar bi türlü stuyu kesemmişler 16 kk iksir içmiş onunda sabrı vardır cıkmış guruptan ve bu kendilerine erkek diyen sahıslar başlamışlar klandan küfüre benim loncama neden kügfür ediyorsunuz deidğimde beni bana saran karlos ve yancıları sizde olan bendede var artık sabrımın sonuna geldim siizn anladığınız dilden konuşacağım hiç yapmadığım şeyi yapacağım artık bulaşık bi cocıuk olacağım 1 lwel car acma kolay bişe
Benim için oyunda esas olan loncam(Gülergecerim) hepsi benim için önemli onlara laf eden karşılarında beni bulacaktır haydi şimdi elmi yaman beymi yaman bakalım yeter cidden yeter Yönetimin de bu küfür işine el atması laızm gece 12 den sonra ablalrınmız kardeşlerimiz oyuna giremiyor artık harakete gecme zamanı gelmedimi ?
Sabrımın sonu
Sabrımın sonu
Güçlükler, başarının değerini artıran süslerdir.
-
- Teşkilat Neferi
Re: Sabrımın sonu
Merhaba,
Bu tür durumlarda oyuncuyu şikayet etmeniz, gerekli moderasyonun uygulanması için yeterli bir durumdur. Şikayet incelemelerini yapan yetkililer, söz konusu olayın devamı durumunda üst yetkililere bilgilendirme yapıp, müdahale edilmektedir.
İyi Forumlar...
Bu tür durumlarda oyuncuyu şikayet etmeniz, gerekli moderasyonun uygulanması için yeterli bir durumdur. Şikayet incelemelerini yapan yetkililer, söz konusu olayın devamı durumunda üst yetkililere bilgilendirme yapıp, müdahale edilmektedir.
İyi Forumlar...
- ardawolf22
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: VaRa vaRa
Kardeşim Sen boşver bu sw'yi , Dön gel Kuklacıya , Bİzim sw'nin Kadimi bile Farklı kükrüyor
Edit : Espiridemi yapmıyakğ
Since 2006...

IıBLoDyDeaTHıI
IBLoDyDeaTHI
IBLoDyDeaTHSI
#UzakDurmaJacopS'dan
Yakup
IıBLoDyDeaTHıI
IBLoDyDeaTHI
IBLoDyDeaTHSI
#UzakDurmaJacopS'dan
FETiHNESLi yazdı:Merhaba,
İyi Forumlar...
Şikayet etsek ne olacak bana ana bacı sövecek adamın 3 gün susturma yemesi bana ne kazandıracak.Bu tür olayların cezasının daha katı olması gerekli artık. Gücünüzü haklı yerlerde kullanmaya başlayın ki oyuncularında size bir güveni olsun
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Eyvalah cidden orada kaldığım bir hafta boyu cok güzel günler gecidim orası bir başka ama bırakıp gelemeyeceğim kardeşlerim var ama inş günün birinde döneceğim geri teşekürlerardawolf22 yazdı:Kardeşim Sen boşver bu sw'yi , Dön gel Kuklacıya , Bİzim sw'nin Kadimi bile Farklı kükrüyor
Aynen katılıyorum yönetime tekrar diyorum ben başka bir oyundan geldim orada desteğe ticket atığında diyorunki felancı karakterde oynayan şahıs 1 lewele gecerek bana küfür etti ıp incelemesi istiyorum deyince eğer o şahıs etmiise ağileye küfür ise süresiz ban alıyor ama siz korkuyonuzki oyuncularım biter korkmaya gerek yok bu oyuna bağlanmıssa vaz gecemezlerCekannN yazdı:Şikayet etsek ne olacak bana ana bacı sövecek adamın 3 gün susturma yemesi bana ne kazandıracak.Bu tür olayların cezasının daha katı olması gerekli artık. Gücünüzü haklı yerlerde kullanmaya başlayın ki oyuncularında size bir güveni olsun
Tekrar diyorum gece 12 den sonra kız kardeşlerimiz ablalırımız oyuna giremiyor derhal care üretmeniz gerekiyor bu şekil gitmez bu
Güçlükler, başarının değerini artıran süslerdir.
Her gün başka bir kavga oluyor. Analar, bacılar havada uçuşuyor kimin eli kimin cebinde belli değil! Bunu da ya klan kanalında ya da bölge kanalında yapıyorlar. Bu oyunu oynamak için zorunlu olarak (!) para harcayan insanlar bu şekilde rahatsız edilmemeli yönetim bu olaya ciddi şekilde el atmalı 3 gün 5 gün sus vermekle olmaz...FETiHNESLi yazdı:Merhaba,
İyi Forumlar...