Merhaba arkadaşlar
Oyun aşırı kasıyor battlefield 3 multiplayeri high ve en son çözünürlükte nadiren kasarak oynuyorum.İkv sabah idare ederdi ama bi geldim adam hareket ederken oyun kasıyor.Oynanmıyor.Sebebi nedir ?
Oyun aşırı kasıyor
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Fast Lane
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
Re: Oyun aşırı kasıyor
Eğer BF 3 ü multiplayer oynuyorsanız HİGH seviyede ve İKV kasıyor ise ;
NVDİA
Masaüstündeki İKV kısayoluna sağ tıklayıp Grafik işlemci seç tarzı bir şey vardı o menüden harici ekran kartını seçebilirsin
ATİ
Masaüstünde sağ tıklayıp Değiştirebilir Grafik vb. yazıya tıklayıp Gözat diyip launcher ve istanbul exe lerini gösterip yüksek performans ı seçerek sorunun düzelebilir.
İkv yi yüksek grafik isteyen
bir oyun olarak saymıyor olabilir yani
NVDİA
Masaüstündeki İKV kısayoluna sağ tıklayıp Grafik işlemci seç tarzı bir şey vardı o menüden harici ekran kartını seçebilirsin
ATİ
Masaüstünde sağ tıklayıp Değiştirebilir Grafik vb. yazıya tıklayıp Gözat diyip launcher ve istanbul exe lerini gösterip yüksek performans ı seçerek sorunun düzelebilir.
İkv yi yüksek grafik isteyen
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Lonca: Talebe-i Tevarih
Bu Oyun Kasmıyor Senin Pc Dandik.

Hey allahım bu oyun bunun gibi zekiler yüzünden giderek oyuncu kabediyor zatenDuMaNisTT yazdı:Bu Oyun Kasmıyor Senin Pc Dandik.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Lonca: Talebe-i Tevarih
Kiyamet yazdı:Hey allahım bu oyun bunun gibi zekiler yüzünden giderek oyuncu kabediyor zatenDuMaNisTT yazdı:Bu Oyun Kasmıyor Senin Pc Dandik.
Koskoca Oyunun Oyuncu Kaybetmesi BEnim Yüzümden Mi oldu Şimdi
www.İstanbuloyun.com da sınayıcı var ona girip yapsın eğer uygun görünüyorsa problem hâla devam ediyorsa güncelleştirsin eğer aynı sorun devam ediyorsa ramini yükseltsin aynı sorun devam ediyorsa ekran kartını değiştirsin. Kısacası Pc Dandik İçindekileri Yükselt .. ! :roll:
Eğer Başka Fikrin düşüncen Varsa Bildir arkadaşın Burada Bana Eleştiri Yapamassın
-
SanaLBeLa
- Işık Hanım'ın Elemanı

Pc in dandik diyen arkadaş okumamış yazımı bf3 ü highda oynuyorum. Bu arkadaş mümkünse benim konuma yorum yapmasın.
Bu arada sorunu çözdüm yakında konu açıp paylaşacağım. Saolun...
Bu arada sorunu çözdüm yakında konu açıp paylaşacağım. Saolun...
-
SanaLBeLa
- Işık Hanım'ın Elemanı

Al sana bir tane daha pc cahili çıktıDuMaNisTT yazdı:Kiyamet yazdı:Hey allahım bu oyun bunun gibi zekiler yüzünden giderek oyuncu kabediyor zatenDuMaNisTT yazdı:Bu Oyun Kasmıyor Senin Pc Dandik.
www.İstanbuloyun.com da sınayıcı var ona girip yapsın eğer uygun görünüyorsa problem hâla devam ediyorsa güncelleştirsin eğer aynı sorun devam ediyorsa ramini yükseltsin aynı sorun devam ediyorsa ekran kartını değiştirsin. Kısacası Pc Dandik İçindekileri Yükselt .. ! :roll:
Eğer Başka Fikrin düşüncen Varsa Bildir arkadaşın Burada Bana Eleştiri YapamassınBir de Şu Yazdıklarını Düzelt "kabediyor" Değil "Kaybediyor" olacak .
Bkz. Oo 8 gb ram varsa her şeyi açar o
Kardeşim cahil insana laf dinletemezsin kiSanaLBeLa yazdı:Al sana bir tane daha pc cahili çıktıDuMaNisTT yazdı:Kiyamet yazdı:Hey allahım bu oyun bunun gibi zekiler yüzünden giderek oyuncu kabediyor zatenDuMaNisTT yazdı:Bu Oyun Kasmıyor Senin Pc Dandik.
Eğer Başka Fikrin düşüncen Varsa Bildir arkadaşın Burada Bana Eleştiri YapamassınBir de Şu Yazdıklarını Düzelt "kabediyor" Değil "Kaybediyor" olacak .
Bkz. Oo 8 gb ram varsa her şeyi açar o
Adam bf 3 ü high modda oynabiliyorsa pc'si dandik değildir zaten
He bide o "y" harfide senin bir yerine kaçtı ondan yazamadım
-
SanaLBeLa
- Işık Hanım'ın Elemanı

Sorunun çözümünü konu açıp anlatacağım başkalarına yardımcı olmaya çalışacağım.