Bi konuya yorumumdan alıntı. Herkes görsün diye

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SmokyPAUK
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ehlim Mürre

Bi konuya yorumumdan alıntı. Herkes görsün diye

Mesaj gönderen SmokyPAUK »

Türk oyunu da olsa bu oyunu millileştirmenin lüzumu hiç yok. Türk oyuncular olarak kendi aramızda oyun oynuyoruz. Bu oyunu Türkler yaptı diye gurur duyulacak hiçbir yan göremiyorum. Çünkü bu IKV oyunu Türkiye'yi ya da Türk oyun mühendislerini uluslararası çapta hiçbir şekilde temsil etmedi, yüzümüzü gülderecek, dünyada Türk oyun sektörünün adını duyuracak hangi girişimde ve başarı da bulundu da bu oyun milli oyunumuz haline geldi. Sadece bizim milliyetçilik damarımıza girerek bu oyunu oynamamızı ve para yatırmamızı sağladılar. Kandırıldık yani.
Diyeceklerim bu kadar. O kadar içten yazdım ki anlatamam. İster övün ister sövün... Oyunculara seslenişimdir.

Resim
VODKA1967
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bi konuya yorumumdan alıntı. Herkes görsün diye

Mesaj gönderen VODKA1967 »

Sapına kadar haklısın..
Kullanıcı avatarı
IIxHaDeSxII
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen IIxHaDeSxII »

gurur duyulcak bir yanı yok malesef ama sen bunu bir de git oyuna bagımlı ınsanlara sor yere göğe sıgdıramazlar oyunu
Hades adlı çarım çalınmıstır.
fbes1907
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fbes1907 »

kardeş yazılarında gerçekden son derece haklısın size bi örnek verim benim çarıma sus verildi itiraz ettim sus kaldırıldı dendi kaldırıldı dendiği saat 25.0.2013 saat 09:15 ve şuanda tarih ve saat: 26.03.2013 saat 13:38 çar hala suslu desteğe dün 5 ayrı saatlerde mesaj attım takan cevap yazan dahi yok ben susu aldığım tarihde ki küfretmeden küfürden 3 gün sus yedim oyuna ara verdim sadece vedalaşmak ve aarkadaşlar la konuşmak için 5 dk süreli girişler yapıyorum başka bi online oyuna başlıycam ben bu oyuna 2005 yılında başlamışdım eskiden oyun hiç para kazanmazdı biz sırf türk oyunudur diye eskiler çok iyi bilir 12 tl civarı bi para yatırarak hiç girmediğimiz halde plus paket alırdık ben 5 farklı hesaba plus almışlığım var sırf oyun kapanmasın diye bu ay oyuna 150 tl yatırdım destek olsun diye çeşitli artırıcılar aldım ama şunu görüyorum eskiden ikv bu kadar duyarsız değildi parayı çok kazanınca biz oyunu ayakda tutan insanları önemsemiyolar yazdıklarımız dahi okunmuyo önemsenmio adam buraya yazı yazıo bura yeri değil desteğe yazın deniyor yazısı kaldırılıyor ben şunu söylüyorum ben desteğe dün ve bugünden 8 mesaj atttım cevap yok derdimi kime anlatcam tabiki de diğer oyunculara yazcam.
sözün kısası benim tanıdığım çok emek veren insanlar tek tek bırakıyor sebebi ikv duyarsızlığıdır.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön