İstanbul Kıyamet Vakti'ni uzun süredir oynuyorum,arada netimin hızından kaynaklanan üye adı şifre bölümünü yazarken yazılarım 1 2 sn geç çıkıyordu.Ancak bugün oyuna girmeyi denediğimde üye adı ve şifremi yazdım(hızlı klavye kullandığım için 6 7 sn de tamamlandı) ancak yazılarım harf harf çok ağır bir şekilde dolmaya başladı 20 sn kadar aldı bunun olması o an esnasında pencereyi kapatmaya çalışsamda bilgisayar yazıları yazmakla uğraştığından sanırsam kabulda olmuyor...Oyunu sildim tekrar yükledim ancak şimdide bu sorunu verdi>>
ve 2 3 defa daha yüklediğimde yine aynı hatayı verdi ve yazılarımı geç algılaması olayı devam ediyor.Nedeni ne bilenler varsa bir yardımda bulunursalar sevinirim... :?:
O ekran sadece oyunu yüklediğim anda kurulum bitince ''SON'' yazısına tıklayınca normal olarak oyun sunucu bölümünü açması gerekirken çıktı.Ancak ondan öte şuan dahi ''SADECE İKV'DE OLUYOR!'' ...Üye adı şifre bölümü hala çok geç yazıyor bu sorunu halletmeme yardım etsin biri yeter valla canımı sıkmaya başladı,nette konu konu dolanıyorum çözüm bulmak için ama yok! (+1 Sadece ikv de olmasını anlayamadım)
Bir süredir bendede olmaya başladı.Yazdığım karakterler görünmüyor bile bende otomatik yazıp enter basıyorum ve yazılanı göstermeden direk oyuna giriyor.
Not : Son Flash Player güncellemesinden sonra bu olay oldu.
ORHANBEY adamin dibisin kardesim NOT'un oyle bir yere basti ki simdi dank etti valla aynen bende adaobe flash player guncellemem gerektigi yazisi cikti guncelledim ondan sonra8bunlar ortaya cikti saolasin yarin duzenlerim artik.Daguncellemeden bir onceki adobeyi nasil yuklicem,suan kurulu olani silmelimiyim ?
Eqvator dostum aynı problem bende de var yani yazdıklarım geç geliyo.Açıkçası bilgisayardan da çok anlamam, sorunun çözüme ulaşınca burada kabaca anlatır mısın?
ilk girisde üye ve sifre girisideki yavaşlık bendede mevcut giris bilgilerimi yaziyorum saniyeler sonra tek tek sıralanıyor ve flas player güncellemesinden sonra olmaya başladı Giris bölümündeki flaş reklamların kodlarından kaynaklandığını güşünüyorum
Beyler Adobe Flash Player 11 yüklüydü bende şuan itibariyle sildim ve bu geç yazma olayı ortadan kalktı gayet normal yazıyor şuan geç işlemesi falan adobe flash playerden kaynaklanıyormuş.Bana güncelleme yazısı gelmeden önceki yani 11 den önceki flash playeri yükleyip bakacağım geç yazma sorunu olacak mı diye.... :arrow:
Gerçekten canımı sıkmaya başladı ya Adobe Flash Player orijinal sitesini girdim 11den önceki sürümü yüklemek istiyorum,daha iyisi var diye yüklemiyor böyle saçmalıkmı var,11 i yükledim yine geç yazmaya başladı yani sorun Adobe flash player'in son sürümünden kaynaklanıyor ama bir önceki sürümü de indirmeye izin vermiyor saçmalığa bak ya :?: :!: