Takı seti 1 yönetici baka bilirmi artık

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ssarkann
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Takı seti 1 yönetici baka bilirmi artık

Mesaj gönderen Ssarkann »

istanbulda yapılacak olan fuarda takı seti dağılacakmış bunu baska bir arkadas benm carıma yüklete bilrmi yoksa bizim mi gitmemiz gerekiyo bir yol varmı ?
Kullanıcı avatarı
mescan53
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Re: Takı seti 1 yönetici baka bilirmi artık

Mesaj gönderen mescan53 »

Evet Birçok Kişinin Kafasında Olan Bir soru bu.
BAKTERi * BAKTERI * BAKTERII

Resim
Kullanıcı avatarı
JeweLRaeX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen JeweLRaeX »

Selam;

Bildiğim kadarıyla örneğin; 10 TL'lik akçe alırsanız onunla birlikte size 1 adet şaheser takı veriyorlar takıyı 10 TL'yi yüklediğiniz hesaba alabiliyorsunuz.

Keyifli Forumlar..
JeweLRaeX - JEWELZADE - JeWeL | Nefer Team

Umut her sabah doğan güneş gibidir, hiç bir zaman bitmez!
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Hevesli yeni rehber kardeşlerim lütfen bilgi sahibi olmadığınız konularda yanlış yönlendirmeyiniz.
[color=#00BF00]Nerull[/color] yazdı:Orada paketi aldığınızda elinizde 1000 Akçe Game Card ve Özel bir kod olacak. Bu kodu görevli kişiye verdikten sonra Sunucu, Kullanıcı Adını belirteceksiniz. O sunucudaki karakterlerden birini seçtikten sonra istediğiniz şaheser takı karaktere anında yüklenmiş olacak. Bu işlem sırasında karakterin kesinlikle oyunda olmaması gerekiyor.
Bu 10TL lik paketin yanında ayrıca bir kod verilecek deniyor. Zaten bu kodu da kendiniz kullanmayacaksınız görevliye vereceksiniz. Görevli kişiye sadece kullanıcı adınızı vereceksiniz şifre vermeyeceksiniz. O görevli sizin istediğiniz sunucuda istediğiniz karakterinize istediğiniz takıyı veya takıları yükleyecek.

Fiyat da henüz açıklanmadı umarız ki 10TL lik kartın yanına hediye olarak veriliyordur.
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

Arkadaslar dahil 5*6 adet almayı düşünüyorum. Yönetimin yaptığı en iyi şeylerden biri bence bu :) Bana göre bu kodların herkese verilmemesi nedeni oyunda "ben takı kodu satıyorum" diye insanların dolandırılmaması istenilmesindendir.
Kullanıcı avatarı
Ssarkann
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Ssarkann »

ROckStarGAMES yazdı:Arkadaslar dahil 5*6 adet almayı düşünüyorum. Yönetimin yaptığı en iyi şeylerden biri bence bu :) Bana göre bu kodların herkese verilmemesi nedeni oyunda "ben takı kodu satıyorum" diye insanların dolandırılmaması istenilmesindendir.
Arkadaşım oyunu ben Antalyadan oynuyorum satmak deil kendi karakterime yüklemek istiyorum illa istanbula geliptemi alıcaz 500 tl yol masrafı edip ben ona kızıyorum herkese verilsin ve bi yol bulunsun artık

“Genel Etkileşim” sayfasına dön