Buluşma !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ssarkann
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Buluşma !!!

Mesaj gönderen Ssarkann »

Merbaha.
Forum üzerinde araştırmama göre istanbulda yapılacak olan etkinlikte üyelik al paketi satılacak içinde 1000 akçe olan ve bu paketin içinde hediye olarak takı epini çıkak istediğimiz kadar alıp istediğimiz karaktere istediğin kadar takı alabilirmuşuz. Ama takı fuarda yüklene biliyormuş.
Şimdi ben oyunu Antalya dan oynuyorum 1 tane takı için otobüse binip veya uçağa veya kendi vasıtamla gelip 500tl masraf açıp mı geleyim? İstanbul dışında bir çok kentten ve ülkeden oynayan arkadaslarda var. bu olayı ordaki buluşmada fiyatını öğrenemedik ama örnek olarak 10tl ye satılsa veya hediye olarak verilse. Biz başka şehirde oynayan arkadaşlar için dükkanda 15tl gibi fiyata satılsa veya aynı fiyata .Bizde yararlansak oyunu sağdece İstanbul da oynayanlar için bi avantaj haline getirmeseniz.
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kristal

Re: Buluşma !!!

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Herkes (Bende dahil) böyle bir şeyin olmasını istiyor.
Ama ne varsa İstanbul da var sanki :(
Resim
rednem
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rednem »

Arkadaslar bu faliyeti fuara katilan arkadaslara bi armagan olarak düsünün bende gidemicegim icin üzülüyorum ama yapilacak bisi yok sanirim :(
Kullanıcı avatarı
Ssarkann
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Olmucak bişy deil bence orda yapılıyorsa dükkandan alınan epini yükleriz silah yükseltme gibi yüklenebilir veya eşya iadesi gibi meteor bölgesinden salona alıp ordanda yüklene bilir. çözüm ararsan çok ama yapmak isteyen varmı acaba onu bulmak lazım. :shock:
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

isterseniz üstü dizili çarda satsınlar dukkanda ? Yönetim herseyi para yaptı diyorsunuz nedeni yönetimmi bizmi acaba. Düşerse düşer düşmesse dert etmeyin. Sonucta oyun bu dert etmeye değmez.
Kullanıcı avatarı
Ssarkann
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

ROckStarGAMES yazdı:isterseniz üstü dizili çarda satsınlar dukkanda ? Yönetim herseyi para yaptı diyorsunuz nedeni yönetimmi bizmi acaba. Düşerse düşer düşmesse dert etmeyin. Sonucta oyun bu dert etmeye değmez.
Ne alakası var arkadaşım bu konuyla zaten buluşmada verilcek diyor biz nasıl gidicez diye dert yakınıyoruz sen neyin kafasındasın?
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Daha önce başka bir konuda benzer yorum yapmış olup, yorumunuzun silinmesine karşın tekrar aynı paylaşımı yapmışsınız. Her oyuncunun bildiği gibi bu teklifiniz, telif ihlaline girer ve forumlarımız üzerinden de bu tür şeylerin yazılması yasaktır. Nitekim uyarı niteliğinde forum hesabınız 14 gün kapatılmıştır.

[İçerik silinmiştir.][Respirasyon]
2006-2013
Kullanıcı avatarı
Ssarkann
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

izdirapgrafik yazdı:Eminönü sunucusunda oynayanlar için oyun parası,diğer sunucularda ikamet eden arkadaşlar için akçe karşılığı istediği takıdan alabilirim.Paket fiyatı açıklansa net bir fiyat belirlerim.
Nasıl olcak o iş orda yükelenecekmiş takı ben sana email ve şifremimi vermem gerekiyo ? ve bilginvarmı tam olarak :!:
Kullanıcı avatarı
Ssarkann
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Başka bir kişi benm karakterime takı alabalirmi eğer alabiliyor ise tanıdık arkadaşlar var ve o arkadas istediği kadar alabilrmi acaba
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

Almak isteyenler hesap numarama para yatırırlarsa belki gönderirim kodlarını :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön