Merbaha.
Forum üzerinde araştırmama göre istanbulda yapılacak olan etkinlikte üyelik al paketi satılacak içinde 1000 akçe olan ve bu paketin içinde hediye olarak takı epini çıkak istediğimiz kadar alıp istediğimiz karaktere istediğin kadar takı alabilirmuşuz. Ama takı fuarda yüklene biliyormuş.
Şimdi ben oyunu Antalya dan oynuyorum 1 tane takı için otobüse binip veya uçağa veya kendi vasıtamla gelip 500tl masraf açıp mı geleyim? İstanbul dışında bir çok kentten ve ülkeden oynayan arkadaslarda var. bu olayı ordaki buluşmada fiyatını öğrenemedik ama örnek olarak 10tl ye satılsa veya hediye olarak verilse. Biz başka şehirde oynayan arkadaşlar için dükkanda 15tl gibi fiyata satılsa veya aynı fiyata .Bizde yararlansak oyunu sağdece İstanbul da oynayanlar için bi avantaj haline getirmeseniz.
Buluşma !!!
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Re: Buluşma !!!
Herkes (Bende dahil) böyle bir şeyin olmasını istiyor.
Ama ne varsa İstanbul da var sanki
Ama ne varsa İstanbul da var sanki

Arkadaslar bu faliyeti fuara katilan arkadaslara bi armagan olarak düsünün bende gidemicegim icin üzülüyorum ama yapilacak bisi yok sanirim 
imgright]http://img837.imageshack.us/img837/3258 ... takimi.png[/imgright]
- Ssarkann
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
Olmucak bişy deil bence orda yapılıyorsa dükkandan alınan epini yükleriz silah yükseltme gibi yüklenebilir veya eşya iadesi gibi meteor bölgesinden salona alıp ordanda yüklene bilir. çözüm ararsan çok ama yapmak isteyen varmı acaba onu bulmak lazım. :shock:
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
isterseniz üstü dizili çarda satsınlar dukkanda ? Yönetim herseyi para yaptı diyorsunuz nedeni yönetimmi bizmi acaba. Düşerse düşer düşmesse dert etmeyin. Sonucta oyun bu dert etmeye değmez.
- Ssarkann
- Salgın Koruyucusu
Ne alakası var arkadaşım bu konuyla zaten buluşmada verilcek diyor biz nasıl gidicez diye dert yakınıyoruz sen neyin kafasındasın?ROckStarGAMES yazdı:isterseniz üstü dizili çarda satsınlar dukkanda ? Yönetim herseyi para yaptı diyorsunuz nedeni yönetimmi bizmi acaba. Düşerse düşer düşmesse dert etmeyin. Sonucta oyun bu dert etmeye değmez.
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
Daha önce başka bir konuda benzer yorum yapmış olup, yorumunuzun silinmesine karşın tekrar aynı paylaşımı yapmışsınız. Her oyuncunun bildiği gibi bu teklifiniz, telif ihlaline girer ve forumlarımız üzerinden de bu tür şeylerin yazılması yasaktır. Nitekim uyarı niteliğinde forum hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
[İçerik silinmiştir.][Respirasyon]
[İçerik silinmiştir.][Respirasyon]
2006-2013
- Ssarkann
- Salgın Koruyucusu
Nasıl olcak o iş orda yükelenecekmiş takı ben sana email ve şifremimi vermem gerekiyo ? ve bilginvarmı tam olarak :!:izdirapgrafik yazdı:Eminönü sunucusunda oynayanlar için oyun parası,diğer sunucularda ikamet eden arkadaşlar için akçe karşılığı istediği takıdan alabilirim.Paket fiyatı açıklansa net bir fiyat belirlerim.
- Ssarkann
- Salgın Koruyucusu
Başka bir kişi benm karakterime takı alabalirmi eğer alabiliyor ise tanıdık arkadaşlar var ve o arkadas istediği kadar alabilrmi acaba
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Almak isteyenler hesap numarama para yatırırlarsa belki gönderirim kodlarını