Hata

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kalarl
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Hata

Mesaj gönderen kalarl »

Merhaba arkadaşlar.Ben kullanıcı adı şifremi girdiğimde aşağıdaki hatayı alıyorum.
Resim

Beyaz bir ekranın üstüne bu hata geliyor ne yapmalıyım.Ekran kartım eski nasıl güncelleyeceğimi de bilmiyorum.Bu hatanın bir çözüm yolu var mı daha önce bu hatayla karşılaşıp çözebilen var mı ? Ekran kartımın markası SiS diye bir marka :D SiS 661 FX/GX Mirage Graphics.
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Lodos

Re: Hata

Mesaj gönderen SiLAHCI »

Merhaba,

Ekran kartınız hakkında bilgi sahibi olmak için bilgisayar özelliklerden Aygıt Yöneticisine girip buradan ekran bağdaştırıcıları seçeneğini seçtiğinizde ekran kartınızın modelini görebilirsiniz.

Lütfen aşağıda yer alan bağlantılardan ekran kartınıza uyumlu olan güncel sürücüyü indirerek kurunuz:

DirectX Nasıl indirilir ve kurulur? http://support.microsoft.com/kb/179113/tr

Bilginize.[/color][/i]
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Hata

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

SiLAHCI yazdı:Merhaba,

Ekran kartınız hakkında bilgi sahibi olmak için bilgisayar özelliklerden Aygıt Yöneticisine girip buradan ekran bağdaştırıcıları seçeneğini seçtiğinizde ekran kartınızın modelini görebilirsiniz.

Lütfen aşağıda yer alan bağlantılardan ekran kartınıza uyumlu olan güncel sürücüyü indirerek kurunuz:

DirectX Nasıl indirilir ve kurulur? http://support.microsoft.com/kb/179113/tr

Bilginize.[/color][/i]
Şunuda belirtelim bunları yaptıktan sonra sorun çözülmezse İKV 'yi bilgisayarınız desteklemiyor demektir, isterseniz bilgisayarınıza istanbuloyun.com ' dan İKV sınayıcı' yı indiriniz.Bunları yaptıktan sonra İKV sınayıcıdan bilgisayarınızı kontrol ettiriniz.

xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome

“Genel Etkileşim” sayfasına dön