14 gündür eşya iadesi yapılmıyor bugün benimle birlikte sunucular genelinde 5 kişinin eşya iadesi almasının son günü bugünde eşya iadesi yapılmassa alamıyac az
ayrıca bugün süresi dolan kişiler yarın veya bir sonraki gün eşya iadesi yapılırsa eşyalarını alabilecekler mi ?
Erdogan
- themoments
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Prisoners Of Freedom
Re: Erdogan
Uzun süre eşya iadesi yapılamadığı zaman son iade tarihlerini ileri alıyoruz, endişelenmeyin. Bugün planlı şekilde eşya iadesi yapılmayacak ancak gün içerisinde çevirimiçi durumda olan arkadaşlarımıza iade desteği vermeye çalışacağız.
Bilginize.
Bilginize.
- themoments
- Sahaf Yardımcısı

Teşkilat sunucusuna hangi zamanlar içerisinde girersiniz eğer tam bir zaman dilimi verirseniz bekleyelim aksi takdirde zaman verilmediği için 5 dk işimiz olup oyunda çıktığımız vakit iade yapılıyor ve biz yararlanamıyoruz şimdi veya ileri saatler için bir zaman dilimi verirseniz o zaman içerisinde çevrim içi olmaya çalışırım
Bu eşya iadeleride nedir yaw o nu bulamıyor bu bunu bulamıyor adam oyundadım diyor aalcagı carda degil başka carda çemberli atıyor klanı takip ediyor eşya iadesi yapılınca gm oyuna giriyor çevrim içi olanalrı görüyor öbürtüde ye4min millah edyor ben 4 saatir 5 saatir beklyom ama hangi carda beklyon arkadaş. Sonra eşya iadesi yapılmadı diyorlar.
Bilgilendirme paneli mevcut Eşya iadesi olacak kişilere bilgilendirme panosunda eşyasını alana kadar gözüne gözüne sokacanki o saate oyunda olsun.
Bir defa gödünmü Her saat 23:30 da eşya iadesi varmış deyip unutuyor.
Her girdiğinde görünce artık kınalık gelir o saate oyunda çevrim içi olablir.
Çar sahibi Ahmet kankası mehmete der sen çmeberli at ben bu çardayım
mehmet tamam kanka hemen oyuna giriyom aa bakar bilgilendirme panosu salal gitsin ahmette eşya iadesi ne zamn yapılır fıldır fldır forumlarda oyunda Gm bekler gözlerii dört açmış ama ne gelen var ne giden sorna foruma yazar.
5-6 saattir oyundayın eşya iadesi yapılmadı eee malum. Gm oyuna girmiş eşyaları dağıtmış ve çıkmıştır
Kökten çözümüde var eşya iadesini kaldırmak mecburmu destek eşya iadesi yapmaya silme.
Hem bu silinen eşyalarda satıldıgındaki üçret iade edlince düşüyormu.
Yanlışlıkla silme dışında sattığı iadede etmiyecen verecen 1 ay blok ceazsı aklı başına gelcek.(dünya kadar mazeret hazır zati care degil işte şeyy öğretmenim dün gece elektrikler yoktun ders çalışamadım La yavrum biaz aynı apartmanda oturmuyormuduk seyyy kem küm hocam)
Eşya iadesi listesinde bir vatandaş 6 defa ismi cıkmış ne bu silme oyunumu oynuyor yapmıyacan iade felan
E kemküm yanlışlıkla sildim kem küm.
Bilgilendirme paneli mevcut Eşya iadesi olacak kişilere bilgilendirme panosunda eşyasını alana kadar gözüne gözüne sokacanki o saate oyunda olsun.
Bir defa gödünmü Her saat 23:30 da eşya iadesi varmış deyip unutuyor.
Her girdiğinde görünce artık kınalık gelir o saate oyunda çevrim içi olablir.
Çar sahibi Ahmet kankası mehmete der sen çmeberli at ben bu çardayım
mehmet tamam kanka hemen oyuna giriyom aa bakar bilgilendirme panosu salal gitsin ahmette eşya iadesi ne zamn yapılır fıldır fldır forumlarda oyunda Gm bekler gözlerii dört açmış ama ne gelen var ne giden sorna foruma yazar.
5-6 saattir oyundayın eşya iadesi yapılmadı eee malum. Gm oyuna girmiş eşyaları dağıtmış ve çıkmıştır
Kökten çözümüde var eşya iadesini kaldırmak mecburmu destek eşya iadesi yapmaya silme.
Hem bu silinen eşyalarda satıldıgındaki üçret iade edlince düşüyormu.
Yanlışlıkla silme dışında sattığı iadede etmiyecen verecen 1 ay blok ceazsı aklı başına gelcek.(dünya kadar mazeret hazır zati care degil işte şeyy öğretmenim dün gece elektrikler yoktun ders çalışamadım La yavrum biaz aynı apartmanda oturmuyormuduk seyyy kem küm hocam)
Eşya iadesi listesinde bir vatandaş 6 defa ismi cıkmış ne bu silme oyunumu oynuyor yapmıyacan iade felan
E kemküm yanlışlıkla sildim kem küm.
A R Z L O D O S
- themoments
- Sahaf Yardımcısı

Böyle diyeceğine eşya iadesini kaldırsınlar her karaktere 1 seferlik iade hakkı tanınsın ve iadeler GM ler tarafından değil oyunun güncellenmesi ile birlikte sabah saat 6 da karakterlere yüklensin kimse bekleme zahmetinde bulunmaz bekleme işine gelince çoğu kişi zannediyor ki yönetici girecek eşya iadesi desteği alacak kişiler ismi belirtilen çharlara geçsin yazacak daha önceleri bu iş böyleydi çoğu kişide böyle biliyor ve yan karakterinde bölge gidiyor veya maden dolanıyor ama yönetici girsin yazsın geçer alırım diyor ama yeni bir sistem gelmiş kimsenin haberi pek yok nedir bu yenilik fısıldama yönetici giriyor iade bekleyen karaktere fısıldıyor yoksa eyvallah deyip çıkıyor bu işin böyle yapılacağına oyun güncellemesi ile birlikte karaktere yüklenmesi daha mantıklı sadece 1 kereliğine mahsus olmak şartıyla
Demekki ondda bazı sakıncalar varkı bu yönteme geçmişler elvelden öyledin ses seda olmadan iade edlirdin ama baktılar bu iş böyle olmaz kanırlı sekilde delilli bir sekilde kayıt altına alalımki bu uygulamaya gecelim.themoments yazdı:Böyle diyeceğine eşya iadesini kaldırsınlar her karaktere 1 seferlik iade hakkı tanınsın ve iadeler GM ler tarafından değil oyunun güncellenmesi ile birlikte sabah saat 6 da karakterlere yüklensin kimse bekleme zahmetinde bulunmaz bekleme işine gelince çoğu kişi zannediyor ki yönetici girecek eşya iadesi desteği alacak kişiler ismi belirtilen çharlara geçsin yazacak daha önceleri bu iş böyleydi çoğu kişide böyle biliyor ve yan karakterinde bölge gidiyor veya maden dolanıyor ama yönetici girsin yazsın geçer alırım diyor ama yeni bir sistem gelmiş kimsenin haberi pek yok nedir bu yenilik fısıldama yönetici giriyor iade bekleyen karaktere fısıldıyor yoksa eyvallah deyip çıkıyor bu işin böyle yapılacağına oyun güncellemesi ile birlikte karaktere yüklenmesi daha mantıklı sadece 1 kereliğine mahsus olmak şartıyla
Adam dibimde sancalta otuyor eşya iadesinde ismi var aradan 1 -2 saat sonra forumda ismini förüyorum 4-5 saatir oyundayım gmlere laf sokma peşinde Gmler giriyor ama alan nasıl oluyorda eşyasını alamıyor oda muamma.
Gecen biri dibimdeken kayboldu loo nereye gitin düştünmü yok gm cekti demekki çevrimiçi olanalrı çekme özelliği var.
Komple kaldırsınlar arkadaş şifresni çalınanların dışında iade felan etmiyecen silme satma 1,5 yıl önce teşklattaki carın ismi halen eşya iadesinde kaçıncı eşya iadesi yahu allahtandamı korkmuyon.
Yada saheserli eşyaalrın dükkanda kurtarma seceniği ile 48 saatlik bir süre zarfında arka planda saklanması yönünde bu yöntemde plus sigorta gibi özelliklerin aranmaması bu işi kesin olarak çözecektir.
Öernek saheserli bişi sildin silme süresi 48 saatlik dükkanda eşya iadesi bölümü altında duracaktır sattısa geri cektiğindeki ücret geri cekilerek kişi kurtarma yapabilecek yoksa 48 saat sonra o eşyanın üstüne soğuk su içsin başka yolu yok.
Sana acımayana sende acıma sil başvur geri al sil başvur geri al çılkı çıkıyor ha
A R Z L O D O S