Oyunda Grup Hatası(Acil! Önemli)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Oyunda Grup Hatası(Acil! Önemli)

Mesaj gönderen HeilHitler »

İyi akşamlar,

Tılsım kasmak için büyük hol de trenlere geldik, arkadaş bana grup isteği yolluyor kabul ediyorum ve çar aşağıdaki hali alıyor.

Resim

Sapamıyorum, bozamıyorum menzil dışında diyor bozarken ama saparken hiç bir şey demiyor sapmıyor. Bende grupta görünüyor ama arkadaşa grupta görünmüyor grubuna girilmiyor, ama bende grup olarak görünüyoruz. Bir şeyler yazıyorum ben gruptan gidiyor ama o göremiyor grup yok onda. Acil kontrol edebilir misiniz bu hatayı?
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
xxusxx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Oyunda Grup Hatası(Acil! Önemli)

Mesaj gönderen xxusxx »

destek ekibine bildirim yapman gerekiyor burdan yazarak sadece durumdan biz kullanıcıları haberdar edebilirsin ancak destek istiyosan destek iletişim ekibine oyun hatası olarak durumu bildirim yapabilirisin büyük ihtimallede yapmısdır enteresan bir hata şimdiden geçmiş olsun iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

HeilHitler yazdı:İyi akşamlar,

Tılsım kasmak için büyük hol de trenlere geldik, arkadaş bana grup isteği yolluyor kabul ediyorum ve çar aşağıdaki hali alıyor.

Resim

Sapamıyorum, bozamıyorum menzil dışında diyor bozarken ama saparken hiç bir şey demiyor sapmıyor. Bende grupta görünüyor ama arkadaşa grupta görünmüyor grubuna girilmiyor, ama bende grup olarak görünüyoruz. Bir şeyler yazıyorum ben gruptan gidiyor ama o göremiyor grup yok onda. Acil kontrol edebilir misiniz bu hatayı?
Oyundaki ölümsüzlük hatasında arkdaşın menzil dışında bir yerde ölmüş ama ikinci giirşi gözüküyor ölüsünü bulup kaldıracan oza man sorun düzelir. Allah birlir nerde.
Sabah güncellemesinde düzelir.

Grup lideri em 3 girse yan yana gelirdin öylede düzelir.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
RifatSrky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen RifatSrky »

ARZLODOS yazdı:
HeilHitler yazdı:İyi akşamlar,

Resim

Oyundaki ölümsüzlük hatasında arkdaşın menzil dışında bir yerde ölmüş ama ikinci giirşi gözüküyor ölüsünü bulup kaldıracan oza man sorun düzelir. Allah birlir nerde.
Sabah güncellemesinde düzelir.

Grup lideri em 3 girse yan yana gelirdin öylede düzelir.

:arrow: Mantıklı **

“Genel Etkileşim” sayfasına dön