Merhaba iyi forumlar,
Bir kaç eksiğim kaldı Yıldırım 2 üreteceğim fakat tılsıma hatalar diyorlar yani sadece yaratıklara karşı olacakmış bu özelliği şuan oyunculara karşıda öyle ama düzeltilecek diyorlar. Bu bir hata mı düzeltilecek mi yoksa bu şekilde kalacak mı?
Yıldırım 2 Hakkında
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Yıldırım 2 Hakkında
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- izdirapgrafik

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Re: Yıldırım 2 Hakkında
Bu yönde resmi ağızdan yapılmış bir açıklama yok bununla birlikte kendi görüşüm sözkonusu değişikliğin çok gereksiz olacağı yönündedir.Tılsımdaki hata şu anlık sadece yaratıklara vurduğunda 4kat hasarı çevredeki oyunculara da vermesidir.
2006-2013
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

Normal dirençsiz bir oyuncuya vurduğunda 8.000 vuruyor ise yanında ki 1000 dirençli tanka da 8.000 vurur. Belki de hata değil tılsımın ek avantajıdır.izdirapgrafik yazdı:Bu yönde resmi ağızdan yapılmış bir açıklama yok bununla birlikte kendi görüşüm sözkonusu değişikliğin çok gereksiz olacağı yönündedir.Tılsımdaki hata şu anlık sadece yaratıklara vurduğunda 4kat hasarı çevredeki oyunculara da vermesidir.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- izdirapgrafik

- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Yaratığa vurduğunda yaratığa ne vuruyorsan oyuncuya da aynısı işliyor.Hiç elektrikle bir oyuncuya 23bin vurabildin miHeilHitler yazdı:Normal dirençsiz bir oyuncuya vurduğunda 8.000 vuruyor ise yanında ki 1000 dirençli tanka da 8.000 vurur. Belki de hata değil tılsımın ek avantajıdır.izdirapgrafik yazdı:Bu yönde resmi ağızdan yapılmış bir açıklama yok bununla birlikte kendi görüşüm sözkonusu değişikliğin çok gereksiz olacağı yönündedir.Tılsımdaki hata şu anlık sadece yaratıklara vurduğunda 4kat hasarı çevredeki oyunculara da vermesidir.
2006-2013
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

Tamam ona bir şey demiyorum orada hata olabilir. Ama şu da var 2 büyü 1 tank yan yana dk atıp büyüye atıyorum elektriği 8k vuruyorum savaşçının direnci 1000 ama ona da 8k vuruyorum yani bu hata olabilir mi demek istiyorum. Ve birde oyunculara karşı işliyor ya acaba kaldırılacak mı bu.izdirapgrafik yazdı:Yaratığa vurduğunda yaratığa ne vuruyorsan oyuncuya da aynısı işliyor.Hiç elektrikle bir oyuncuya 23bin vurabildin miHeilHitler yazdı:Normal dirençsiz bir oyuncuya vurduğunda 8.000 vuruyor ise yanında ki 1000 dirençli tanka da 8.000 vurur. Belki de hata değil tılsımın ek avantajıdır.izdirapgrafik yazdı:Bu yönde resmi ağızdan yapılmış bir açıklama yok bununla birlikte kendi görüşüm sözkonusu değişikliğin çok gereksiz olacağı yönündedir.Tılsımdaki hata şu anlık sadece yaratıklara vurduğunda 4kat hasarı çevredeki oyunculara da vermesidir.Bariz oyun hatası.M2'de de vardı aynısı.Düzeltildi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Lonca: Guardians Of İstanbul
Öyle bir şey yok öyle vurmuyorsun vuramazsın da zaten.Buradaki hata ızdırapgrafik in bahsettiği hatadır.HeilHitler yazdı:Tamam ona bir şey demiyorum orada hata olabilir. Ama şu da var 2 büyü 1 tank yan yana dk atıp büyüye atıyorum elektriği 8k vuruyorum savaşçının direnci 1000 ama ona da 8k vuruyorum yani bu hata olabilir mi demek istiyorum. Ve birde oyunculara karşı işliyor ya acaba kaldırılacak mı bu.izdirapgrafik yazdı:Yaratığa vurduğunda yaratığa ne vuruyorsan oyuncuya da aynısı işliyor.Hiç elektrikle bir oyuncuya 23bin vurabildin miHeilHitler yazdı:Normal dirençsiz bir oyuncuya vurduğunda 8.000 vuruyor ise yanında ki 1000 dirençli tanka da 8.000 vurur. Belki de hata değil tılsımın ek avantajıdır.izdirapgrafik yazdı:Bu yönde resmi ağızdan yapılmış bir açıklama yok bununla birlikte kendi görüşüm sözkonusu değişikliğin çok gereksiz olacağı yönündedir.Tılsımdaki hata şu anlık sadece yaratıklara vurduğunda 4kat hasarı çevredeki oyunculara da vermesidir.Bariz oyun hatası.M2'de de vardı aynısı.Düzeltildi.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

Refresh yazdı:Öyle bir şey yok öyle vurmuyorsun vuramazsın da zaten.Buradaki hata ızdırapgrafik in bahsettiği hatadır.HeilHitler yazdı:Tamam ona bir şey demiyorum orada hata olabilir. Ama şu da var 2 büyü 1 tank yan yana dk atıp büyüye atıyorum elektriği 8k vuruyorum savaşçının direnci 1000 ama ona da 8k vuruyorum yani bu hata olabilir mi demek istiyorum. Ve birde oyunculara karşı işliyor ya acaba kaldırılacak mı bu.izdirapgrafik yazdı:Yaratığa vurduğunda yaratığa ne vuruyorsan oyuncuya da aynısı işliyor.Hiç elektrikle bir oyuncuya 23bin vurabildin miHeilHitler yazdı:Normal dirençsiz bir oyuncuya vurduğunda 8.000 vuruyor ise yanında ki 1000 dirençli tanka da 8.000 vurur. Belki de hata değil tılsımın ek avantajıdır.izdirapgrafik yazdı:Bu yönde resmi ağızdan yapılmış bir açıklama yok bununla birlikte kendi görüşüm sözkonusu değişikliğin çok gereksiz olacağı yönündedir.Tılsımdaki hata şu anlık sadece yaratıklara vurduğunda 4kat hasarı çevredeki oyunculara da vermesidir.Bariz oyun hatası.M2'de de vardı aynısı.Düzeltildi.
Nasıl yani? Oyunculara karşı işlemiyor mu şuan bu tılsım?
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Lonca: Guardians Of İstanbul
Hayır işliyor ama dirençlerle alakalı bir şey.Büyücünün direnci 0 iken 8 bin vuruyorsan tankın direnci 900 ise 800 vurursun direnci 1000 ise hiç vuramazsın.HeilHitler yazdı: Nasıl yani? Oyunculara karşı işlemiyor mu şuan bu tılsım?
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

Refresh yazdı:Hayır işliyor ama dirençlerle alakalı bir şey.Büyücünün direnci 0 iken 8 bin vuruyorsan tankın direnci 900 ise 800 vurursun direnci 1000 ise hiç vuramazsın.HeilHitler yazdı: Nasıl yani? Oyunculara karşı işlemiyor mu şuan bu tılsım?
Ürettim tılsımı ve denedim dediğin gibi
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
arkadaşlar sunucuda ilk üretip deneyenlerden biriyim öyle yaratığa 28 k vurdum yanında savaşçı vardı aynısını vurdum carttı curttu diyenlere inanamayın tılsım etkisiyle yanyana ne kadar mob veya player varsa aynısını vuruyorsunuz fakat playerlarda işin içine direnç girdiği için tank' a 2 bin vurduğunda yanında bulunan büyücüye direncine göre 4 bin 5 bin aynı şekilde ofansada 4 bin 5 bin vuruyor ha yine normal player'a 5 bin vurdun diyelim yanındaki mob ada 10 k vuruyor yani hiç bir şekilde hata sösz konusu deyildir.
EternaLSorcereR
EternaLSorcereR