Yaralı Meran Görev Metni

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Yaralı Meran Görev Metni

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

İleride bana doğru gelen saklı ırk grubunu görür görmez görev metnini okumayı yarıda bırakıp kutubu bastım ve görevi tamamladım aceleyle.

Yaralı meran ile konuşma görevindeki metnin oyun hikaye zincirinde önemli olduğunu düşündüğüm için kafama takıldı.Önceden yapan yada yeni yapacak olan birisi görev metninin birkaç fotosunu alıp paylaşabilirmi acaba?
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Re: Yaralı Meran Görev Metni

Mesaj gönderen Refresh »

Ben aklımdan kalanları söyleyeyim.
Diyor ki;
O dördünü nasıl yere serdin çok kudretli olmalısın .Hatırladım seni , sen philiyi öldüren iflisi öldüren çemberlitaş liderini öldürensin.Tam olarak böyle demese de bunları anlıyorsun.Saatlere doğru git diyor saat yaklaştı kisless uyanacak diyor.Daha önce onun için çalışmıştın sonra karşı geldin diyor.
Benim anladığım hain olarak öldürdüğümüz Teşkilat subayı bu Kisless için çalışıyordu.Hem meranlara karşı hemde insanoğluna karşı düşman olan bir şahsiyet kendisi.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Re: Yaralı Meran Görev Metni

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Refresh yazdı:Ben aklımdan kalanları söyleyeyim.
Diyor ki;
O dördünü nasıl yere serdin çok kudretli olmalısın .Hatırladım seni , sen philiyi öldüren iflisi öldüren çemberlitaş liderini öldürensin.Tam olarak böyle demese de bunları anlıyorsun.Saatlere doğru git diyor saat yaklaştı kisless uyanacak diyor.Daha önce onun için çalışmıştın sonra karşı geldin diyor.
Benim anladığım hain olarak öldürdüğümüz Teşkilat subayı bu Kisless için çalışıyordu.Hem meranlara karşı hemde insanoğluna karşı düşman olan bir şahsiyet kendisi.
Teşekkürler..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön